[B] Drumul Valea Larga

Started by MishuRO, April 21, 2024, 02:17:41 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Puffyk 1

Astăzi am râs de unul singur. Ca deștepții! Am intrat pe interzis, pe Valea Largă. Hai și eu din Cascadelor și până în Prelungire, nu mai ocolesc pe Oltului. Mai pe asfalt, mai pe uliță.... că ține Loganul! Când am ajuns în capăt....ce să vezi?!? Blocaj! Băi, am zis, cred că este primul bulevardul din lume care face ambuteiaj..... înainte de inaugurare!!! Tare faza....

Claudiu T.

Actualul termen anuntat este de Octombrie anul acesta. Ramane gatuita intrarea de pe blvd. Timisoara.

Sursa

Powered by API/PUM imgur uploader
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

Claudiu T.

Dupa postarea initiala a primarului sector 6 a venit si un update.

Sursa

Powered by API/PUM imgur uploader

Saptamana trecuta am fost in zona dupa ora 20. Functioneaza (cel putin partial) iluminatul stradal deja. In postari de pe facebook multi soferi se plang de faptul ca deja e folosita Valea Larga in mod uzual de multi soferi si astfel Prelungirea Ghencea se blocheaza de-a dreptul in zona intersectiei cu Valea Larga. Semafoarele nu sunt functionale si oricum nu ar ajuta cu nimic.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

lone_wolf32

Pai si inainte iesea multa lume de pe valea larga... parca nu se mai vine pe valea ursului!? dar nu stiu sigur am fost doar o seara pe acolo la ora de varf

paullie

Stie cineva daca Dronache are cont aici pe forum? Daca da mea culpa.

voicul

Achizitia unui Jeep-ul si-a scos banii!  :lol:

In rest ... asteptam Octombrie sa putem o admira o gaura de 100 de m in mijlocul drumului.  :o

AdrianB1

Din ce inteleg de la Ciucu va fi gata totul, inclusiv apeductul dintre Cricovului si Valea Doftanei si semaforizarea de la Prelungirea Ghencea, pana la sfarsitul lui Octombrie, peste o luna? El spune ca ramane doar bucata de la Valea Cascadelor, asta inseamna ca restul va fi gata, ceea ce pare incredibil dupa ritmul lucrarilor.

paullie

Fara semafoare. Din motive de ..... vedeti in poza.

Puffyk 1

Abia aștept momentul când "v-a" fi totul gata....

MishuRO

Cred ca numele strazii va fi, cum zicea un coleg mai sus, Parcarea Valea Larga. Ar putea sa-i zica Parcarea Cincinat Sfintescu, daca vrea sa-l onoreze pe stimabilul urbanist, dar daca nu fac ceva cu masinile din zona, tot parcare va fi, indiferent de nume. Cred ca singura zona unde NU vor fi parcate masini pe prima banda va fi gatuirea de la Valea Cascadelor.  :((

Claudiu T.

Eu nu am inteles ce legatura au semafoarele cu extinderea de apa/ canal de e in documentul atasat.

Cat despre parcarea pe banda 1 asta e foarte uzuala din pacate. Daca politia rutiera nu intervine astia de la locala sunt limitati ca drepturi si putere. Pe de alta parte sunt foarte multe masini si putine parcari. Plus lenea si nesimtirea unora. Aia e

lone_wolf32

Heeeeey au terminat cu apeductul... Am mers liniștit pana la Valea doftanei... O nouă ruta de naveta s-a deschis

panzer

Unde e scoala?

Vad blocuri, parcari, alte blocuri care urmeaza, Profi, La2Pasi...

Unde va duceti copii la scoala? Nu il intrbati voi pe Ciucu, la atatea apartemente pe care le-a autorizat, cand face si scoala/gradi/un ambulatoriu de spital?

Metamorph

Culmea e ca fix in capatul acestei strazi se va construi un spital intreg, la o simpla cautare pe net se pot gasi toate detaliile.S-au relocat LEA pt eliberarea amplasamentului,s-a aprobat PUD,s-a facut SF,s-a aprobat proiectul si de catre PS6 si de catre PMB,inclusiv guvernul a aprobat infiintarea ca asa e la noi cu n pasi birocratici,s-au obtinut si niate fonduri...se gasesc pe net toate detaliile.Si eu am rezervele mele ca stim tara in care traim dar fata de alte baliverne cu spitale aruncate de-a lungul timpului aici chiar s-au depasit niste etape.
La fel e promisa si gradinita in cartierul ANL Brancusi,tot cam in acelasi stadiu se afla(PUD,bla bla) precum si cresa,contractul fiind semnat deja iar AC emisa.Realizata de CNI cu finantare PNRR.Google it.

Claudiu T.

Fara suparare dar nu ai cum sa opresti de tot dezvoltarea orasului,a cartierului. Sunt blocuri noi destule in zona si inalte. Dar nu sunt atat de compactate ca in Popesti Leordeni de exemplu. Si multe din blocuri erau deja in constructie acum 4 ani,inainte sa vina primarul actual. De ceva timp se pune mereu in discutie problema asta cu scoala,gradinita si altele cand vine un dezvoltator care vrea sa faca sute,mii de apartamente.

Daca ar lasa macar un teren suficient de mare pe care sa il doneze primariei ulterior ca aceasta sa faca gradinita sau scoala respectiva ar fi un bun inceput ptr a schimba ceva in privinta asta. Aici e si multa politica in spate dar si parte de administrativ si legislatie. Solutii se gasesc mereu atunci cand partile se pun la masa si cauta un compromis avantajos de ambele parti.

Revenind la subiect,ma bucur ca lucrurile avanseaza aici si pare ca in cateva luni (nu vreau sa fiu prea optimist) se va da in circulatie chiar si cu acea gatuire de la Valea Cascadelor/blvd Timisoara. Au inceput si cu amenajarea peisagistica,trasare de marcaje si se lucreaza si la semaforizare. Poate fac o plimbare in weekend sa pun cateva poze aici daca nu are nimeni pana atunci.