Autostrada A2 București-Constanța

Started by Ionut, September 13, 2011, 03:53:26 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 23 Guests are viewing this topic.

Ionut

Guys, este confirmare OFICIALA de la CNADNR, vedeti pe site. Sigur vor aparea in curand si pozele din teren. :)

MRS

s-a deschis...
imi pot mentine comment-ul de pe thread-ul A3?

PENIBILILOR

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

Ionut

:lol: Sunt penibili, dar iti recomand ceva: nu te intrista doar pentru ca sunt ei penibili. Recomand tuturor sa se bucure pentru ca avem 100 km noi de autostrada. :cheers:

MRS

A, AL, B, BG, BiH, CA, CH, CY, CZ, D, DK, DOM, E, EG, EIR, EST, F, FIN, GB, GR, H, HR, KOR, I, ID, JP, LT, LV, MC, MD, MDV, MK,  MNE, MT, NL, PL, PT, QA, RKS, RO, SIN, SK, SLO, SRB, SYR, TH, TR, TZ, UA, UAE, US, V

IATA: AAL, ADB, AMS, ATH, AYT, BBU, BCN, BEG, BGY, BHX, BKK, BLQ, BRI, BRU, BUD, BVA, CDG, CGN, CIA, CRL, DCA, DLM, DOH, DPS, DTM, DUB, DUS, DWC, DXB, EMA, FCO, FLR, FMM, FRA, HAM, HEL, HND, HRG, IAS, ICN, IST, JFK, JMK, JTR, KBV, KGS, KIV, LCA, LGA, LHR, LIS, LTN, LWO, MAD, MLA, MLE, MUC, MXP, NAP, NRT, ODS, OPO, ORD, OTP, PFO, PRG, PRN, PSA, PUJ, RIX, SAW, SBZ, SDQ, SIN, SJJ, SKG, SKP, SOF, SPU, STN, STR,  SXB, TGD, TIA, TLL, TRN, TSF, TSR, TXL, VAR, VIE, VLC, VNO, WAW, WRO, YUL, YYZ, ZAG, ZNZ, ZRH, ZTH...

ciprebbe

de la cei care au trecut pe A4 citire:
"Am probat azi partea de A4 nou inaugurata. O sa pun mai tarziu si 2 filmulete. In concluzie e 95% gata mai putin partea de la giratoriul Ovidiu unde se trece doar pe o banda in ultimii 2 km (celalalta banda nu e asfaltata) si nici giratoriul nu e 100% gata dar e circulabil "
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Ionut

Ah, e acceptabil. Se poate ajunge la Mamaia pe autostrada! Super, se vor reduce mult ambuteiajele.

frunzamihai

Cred ca se ajunge mai repede in Mamaia iesind de pe A4 in nodul cu DN3 decat mergand pe A4 pana la Ovidiu si apoi spre Mamaia. Duminica merg, cronometrez si filmez toate tronsoanele noi. Luni sper sa fie toate procesate. Uraaa. Zi istorica azi. Daca luam in calcul tronsonul half profile Cernavoda - Medgidia astazi s-au inaugurat peste 100 km de autostrada. Sunt premise bune pentru a se inaugura si alte cateva tronsoane de autostrada anul asta.

Grafenstein

Sal baieti! este primul meu post desi va urmaresc de mult timp! Am fost azi la Mamaia plecand din Bucuresti si retur.Nu am facut poze dar ca tempistica va spun ca am iesit din Bucuresti la 12,30 iar la 15.00 eram in Mamaia mergand mai batraneste adica cu 110-125 km/h. Se circula foarte civilizat pe cei 20 de km de la cernavoda spre Medgidia pe un singur fir, iar peisajul este spectaculos, parca eram pe dn-ul de la Turda la Cluj ( zona dealurilor acelea frumoase) . Va recomand cu cea mai mare placere sa va repeziti pana la mare chiar daca pentru foarte putin timp cum am facut eu!

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

frunzamihai

Subscriu! Foarte prost semnalizat! Pe nici un panou nu scrie Mamaia! In schimb scrie Tulcea, Harsova! Harsova?? Harsova e undeva inapoi. Pai la fel de bine puneau Bucuresti (sa te intorci pe drumul vechi). Constanta era trecuta pe 2 panouri si inainte si pe panoul de Agigea. Pe nici un panou nu este trecuta nici macar o statiune de pe litoral: Eforie, costinesti, Neptun, Mangalia, Vama Veche. Bine ca au trecut Bulgaria!!!

isotech_ro

Multumita Domnului Radu Cornescu de pe SSC avem primele filmari de pe Constanta - Cernavoda

http://www.youtube.com/v/IXAhwayiejU

http://www.youtube.com/v/jqpUQm1nIaQ

NordKapp

:puke:   Inca unul ce merge doar pe banda II   :gaah:

isotech_ro

si filmarile pe sensul dinspre Cernavoda spre Constanta

http://www.youtube.com/v/hbgeuxKeJ4o

http://www.youtube.com/v/KSMPqmMCLAw

multumiri inca odata Domnului Radu Cornescu de pe SSC

isotech_ro

cu multumirile de rigoare colegului Martini (ClubFord Romania) - R@du (SSC)
dia aceasta data Constanta (Ovidiu) - Cernavoda si retur

http://www.youtube.com/v/mnFOkA4rqMI&hd=1

adsailton92

Salut,
Din motive personale, in ultimele zile urmaresc pe sarite forumul.....niste intrebari am:
A4-partea spre localitatea Ovidiu, este data in circulatie pe ambele sensuri?
Nodul de la Ovidiu in ce stadiu de finalizare este?
Va multumesc pentru intelegere si raspunsuri!
:)