[B] Discuții, lucrări şi proiecte diverse în Bucureṣti

Started by Ionut, September 20, 2011, 07:56:58 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

panzer

Ai trecut in weekend cumva?

La 18 cand plec de la birou e nebunie pe drumul acesta. De-ar face odata marcajul complet caci acum e doar pe mijlocul drumului.
Ar trebui facut un video. Nu se vede din poze.
Bizonii vad loc liber si "ataca". Se merge foarte repede si pe o banda serpuita ocolind diverse:
- cei care fac stanga si le mai greu peste cele 2 benzi din fata.
- autobuzele de Voluntari care opresc si acum incurcand totul, ca altfel nu mai intra inapoi in circulatie. Autobuzele opresc ca la tara: fara statie, oriunde le face cineva cu mana sau doreste un pasager sa se coboare. E grav ca opresc si din scurt fara semnal.
- in dreptul oricarui punct de interese (saormerie, carrefour expres, mega image, florarie, banca, atm etc) e un buluc de masini parcate pe calea de rulare, chiar si 2 in paralel. Si astea trebuiesc ocolite
- gropile in asfalt: sunt 3 locuri in care s-a lasat din nou asfaltul desi le-au mai reparat o data sau de 2 ori.

Dupa intersectia cu Iancu Nicolae e autostrada! Baga si 120kmh. Nu mai sunt puncte de interes iar scoala americana are parcare a ei.

Acum insa se merge cat de cat fluid. N-am mai prins "bara la bara" nici macar la orele de varf (18:00).
Se mai fac cozi, pe Petricani unde se face stanga pe Emil Racovita zisa si Popasului (unde e mai mereu un politist) si in sens invers la cedeaza la intersectia cu Iancu Nicolae. Pe vremuri un coleg pe forum propusese o solutie de trafic care mie unuia mi-a placut mult: Emil Racovita conectata direct in rondul mare cu un viraj la stanga pe locul unde este MOL-ul acum. Dar in loc sa exproprieze locul MOL-ului i s-a dat autorizatie de contructie si a iesit ce este acum. Se va agrava intr-o prima instanta cu conectarea A3 la Popasului. Dar cred ca va fi semaforizat pana la urma. Politistii fac cu schimbul in intersectia aceea, sunt acolo si dimineata si seara la orele de varf pentru ca din cauza celor care fac stanga pe Emil Racovita si nu sunt lasati se blocheaza rondul mare.

M-am bucurat ca ai pus pozele sa se vada calitatea lucrarilor, sau lipsa calitatii. Am tot spus pe forum cat de slab s-a lucrat pe acest tronson pe Soseaua Pipera. Pe Iancu Nicolae calea de rulare e mai bine facuta, posibil sa fi fost alt subcontractor: canalele sunt la nivel cu asfaltul, nu sunt denivelari, nu s-a lasat nicaieri.

133 313

Adevarat, am trecut in weekend.
In ata ordine de idei... update de pe Ziduri Mosi.

Beowulf

Ordinea prioritatilor:
A1: Bucuresti-Nadlac;  A3: Bucuresti-Bors;  A10: Sebes-Turda;  A0+DNCB: Centura Bucuresti; A8: Tg Mures- Ungheni; A12+A14: Calafat-Craiova-Pitesti-Tirgoviste-Ploiesti-Buzau-Braila; A6: Lugoj-Calafat; A7+DN(2X2): Botosani-Focsani-Slobozia-Calarasi.

GDPR

^Nu are cum sa mai fie, linia ferata de acolo este desfiintata.

TibiV

CF a "murit" la Republica...
Acum este un Mega Image la Morarrilor.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

133 313

Ai atins o coarda sensibila demult la mine. Acum cu automotoarele astea bidirectionale nici nu mai este nevoie de gara sufletului, ar putea fi mutata ca halta in dreptul statiei trafo Enel si in sfarsit sa i se faca si statiei Republica un acces uman PLUS, sa se construiasca firul doi spre depoul Pantelimon pe sub sos. Dudesti-Pantelimon PLUS intermodala cu tramvaiul si autobuzul. Dar de unde...

TibiV

Quote from: 133 313 on October 09, 2016, 09:01:27 PM
in sfarsit sa i se faca si statiei Republica un acces uman PLUS, sa se construiasca firul doi spre depoul Pantelimon pe sub sos. Dudesti-Pantelimon
Sunt nebun, dar nu sunt naiv... ;)
In care viata crezi ca se vor intampla chestiile astea ?...
(PS: faine poze....)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

stangabriel

Oare odata cu finalizarea The Mark se modernizeaza si segmentul Grivitei de la Polizu pana la statia noua de tramvai de la Uranus? Nu imi place cum s-a acaparat portiunea libera de catre cei din zona pentru parcare.

panzer

O bere la viitoarea intalnire pentru cine recunoaste santierul. (evident sincer, fara sa caute in portofoliul constructorului). Este un proiect inedit pentru Bucuresti. Eu unul nu stiu sa mai existe altul in Bucuresti disponibil pentru public.

panzer

Nope. E in Ilfov. Il urmaresc de aproape 18 luni de cand s-a lansat. Lucreaza SBP acolo de invidiat. Vant, ploaie, temperaturi scazute, etc. E o bucurie sa ii vezi cum lucreaza. Dar lucrarea este complexa. Este un bloc subteran. Nu spun mai multe.

Deseara raspunsul. :)

clau

nirolf

panzer

Yeap. Ei sunt.

Pe ProTV mai multe detalii. Interesant ca si constructie. S-au chinuit foarte tare la cei 20m adancime. E interesant ca si punct de atractie turistica. Numai sa il faca sa merga ca stau de vreo 4-5 luni cu "cochilia" alba in drum.