Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 81 Guests are viewing this topic.

TibiV

SAMPANIE ?!?!....

NGC,
ce iti place sa ne fierbi....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

razvan96

@cristi5:Procedura de licitatie restransa mai este folosita de Metrorex.Inclusiv licitatia pe M6 care e acum in desfasurare se face asa.

cristi5

Multumesc! Poti sa-mi spui mai concret (nu ma pricep la metrou) poate le avem intr-o sinteza de licitatii sa vedem cum au mers?

La CNAIR banuiesc ca e o premiera.

rocklee

În sfârșit o veste promițătoare cu privire ....La TUNELURI O:-)

razvan96

^^

Cred ca una incheiata nu am mai avut pe procedura asta din 2010, licitatia pentru M5.Stiu ca pe M4 pentru ultimele 2 statii a fost licitatie deschisa.Cred ca pe metrouusor exista niste articole preluate din presa despre licitatia respectiva.Pentru ceva mai actual, exista M6 chiar acum.Acum cateva zile s-au depus ofertele, banuiesc ca in 2 luni se va face selectia celor cateva oferte cu care va merge procedura mai departe.
Scuze pentru un pic de off-topic :D.

Ionut

Nu e offtopic, este o discuție relevantă. Problema e ca Metrorex nu e CNAIR. Cam greu sa compari. Vom vedea. Eu nu sunt deloc optimist în privința acestei licitații.

GeorgeSB

Care ar fi constructorii, din ce prezenti pe piata romaneasca, care ar termina intr-un timp rezonabil acest lot cu tuneluri si care au si expertiza necesara?

Europiu

The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

florin74

^ Din 6 iulie Progetto Italia (Salini+Astaldi +active/parti preluate de la Condotte, Cmc, Trevi, Vianini, Pizzarotti, Grandi Lavori Fincosit). O super consolidare facuta de Salini.

Drive_140

^^^

Mai 2017

Decembrie 2017

icristian

Pentru a ne aminti avem toate filmările și pozele cu linkuri în sinteza autostrăzilor de pe forum.

gruiarew

Haideți să lăsăm amintirile pe când e gata...
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

stent76

Quote from: vancouver on June 28, 2019, 11:29:59 PM
Exact asa. Poza ^^ e de pe A2 (E45) in sudul Italiei presupun, acolo sunt mai multe tunele relativ recent construite, cu banda de urgenta continua, cu platforma de 11,25m, exact cat vrea si CNAIR.

Scuze, @Vancouver; e A3 Salerno-Reggio Calabria, eternul santier

alinuttt