[BH] Centura Alesd

Started by tom_sawyer, June 24, 2018, 03:00:41 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Europiu

@ijwtsh vezi aici threadul potrivit...
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

AFC

O balarie de proiect. S-a tampit si Bolojan. Cum dracu' sa treci traficul principal tot prin oras si sa-i spui varianta ocolitoare O:-)
"Intr-o epoca de minciuna universala, sa spui adevarul este deja un act revolutionar" - George Orwell

nicolaem

s-a mai discutat.
a contat pretul si faptul ca va fi si A3 mai la nord.
astea erau variantele:

TibiV

Deci @caf are perfecta dreptate.

Au ales cea mai proasta si, desigur, cea mai ieftina varianta.
De fapt, chiar cea mai rusinoasa varianta...

Macar daca ar fi ales varianta 2...   >:(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

marinul

Am filmat mai exact de data asta traseul, fara prea multe noutati. Au inceput decopertarea si dinspre Oradea dar nu cred ca au autorizatie ca sa poata lucra mai mult

lucianluci96

marinul

Stadiu lucrări 03.09.22

alexandru_m

Rusinos in anul 2022 sa faci asa ceva.

Aruncati un ochi intre minutul 5:00 - 6:00. La 5:05 tersasamentul ocoleste o masina partial dezmembrata pentru ca peste cateva zeci de secunde sa taie pe diagonala o curte, izoland o bucata trapezoidala in mijlocul nicaieriului.

Cu asemenea lucrari stie Bolojan de ce sta pe craca lui in Bihor si nici nu se gandeste sa vina spre centru. Un control incrucisat la nea beni si la CJ pentru o mizerie de lucrare de genul asta si e gata treaba.

StefanCelMare

Va fi vreo intersecție denivelată? Sau e totul cu giratorii la nivel?
Sunt cel puțin 3 intersecții în zona de case pe o distanță de sub 1km.
Va fi o gluma dacă sunt toate la nivel, girații. Adică 3 giratorii, fără cele două de intrare ieșire in DN1.
Mama mia.

RobertH

nicolaem

Care e logica sa ingroape CJ BH banii in intersecții denivelate pt ca nu e in stare CNAIR / guvernele sa termine A3?
Nu va fi nevoie de ele

StefanCelMare

Privind mai atent filmarea, posibil să nu le facă girații pe toate.
Probabil vor fi intersecții în T, cu excepția celei cu DJ, care probabil va fi girație.
Să zicem că ar mai merge cumva.
Măcar să nu mai dea autorizații la alte case să aibă ieșire direct în "centură".
PS - ar fi mai complicat pentru traficul de marfă să bage 3 girații într-un km. Altfel, ce să zic. Senzația mea este că s-a aplicat zicala atât s-a putut. Măcar se termină mai rapid, teoretic, fiind relativ scurtă și fără denivelări.

RobertH

nicolaem

^ pai tocmai asta ne scapa.... nu va fi trafic de marfa decat inca cativa ani.
la momentul lansarii executiei aici, Bode se lauda ca A3 Cluj Bors va fi gata in 2024 exceptand tunelul sub meses, dar se pare ca vorbea prostii.

medicul de garda

Eu nu inteleg cum mizeria asta de drum se poate numi centura, cand drumul e integral in intravilan, vad ca o parte semnificativa a lui va merge printre case. M-am uitat ca tampitul la intreaga filmare intrebandu-ma ce se intampla...  :o Proiectul CNAIR era infinit mai normal, cel putin pe relatia est-vest (ca spre DN1H tot ceva sinistru era). Nu e bine sa faci economii la proiecte de importanta regionala si sa te mai si lauzi cu asta.

Rog cercetatorii sa se opreasca din tentativele de a-l clona pe Bolojan, din pacate la el s-a aplicat expresia aia de film in care ori te retragi ca erou, ori ramai suficient de mult in functie incat sa devii personajul negativ.  :headache:
Trust me, I'm an east-european doctor!