[DJ] Centura Craiova

Started by perfidus, March 19, 2018, 10:31:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

survola

Quote from: carutasul on December 15, 2024, 01:31:35 PMda, dar nu circulau trenurile în timpul ăla...
La ce discuții sunt pe forumul de feroviar despre linia aceasta, cred că nu era mare pagubă.

amedeog1

Au revenit cumva la munca de azi?

cristi.dadalau

Eu am observat activitate de sâmbătă în zona giratoriului de la Podari(DN56). Azi am văzut ceva activitate pe la podul peste canalul deversor.

Din ce am citit pe grupuri de info trafic în zona giratoriului de la Malu Mare(DN55) au fost puse semafoare

amedeog1

Cei de la Rizzani au reinceput modernizarea pe centura Bucuresti Sud.Dupa cum se chinuie pe amarata asta de centura la Craiova sunt curios cum se vor descurca la Bucuresti. >:(

adyneamtu

Am impresia ca muncitorii de pe Centura Sud i-a mutat la Bucuresti.
Caseta tunel e neclintita. La DN55 nu mai sunt semafoare. Se circula pe 2 benzi.

amedeog1

Contractul cu aceasta firma trebuia reziliat de mult timp.Conducerea rosie a DRDP Craiova are de dat explicatii serioase.Peste tot in tara lucrurile se misca,numai aici nimic.Cum s-ar zice "sinecuri" la greu.Sunt mahnit de indolenta factorilor locali,dar mai vine un targ de paste,praf in ochi... noi sa fim sanatosi.

adyneamtu

Am trimis 2 întrebări la DRDP Craiova și azi am primit răspunsurile de mai jos

1. Care este stadiul lucrărilor pentru acești 10 km la data curentă si data înaintată de constructor pentru deschiderea traficului ?
2. Care sunt blocajele care împiedica continuarea/finalizarea lucrărilor ?

QuoteAvand in vedere solicitarea dumneavoastra, transmisa pe e-mail in data de 28.01.2025, privind obiectivul de investitii ,,Centura de Ocolire Craiova Varianta Sud DN 56 – DN 55 – DN 6", va comunicam urmatoarele:

1. Stadiul fizic al lucrarilor este de aprox. 80%;
2. Blocaje intampinate: mutari de utilitati (electric – inalta si medie tensiune si Transgaz – conducta  din zona parcarii) si subtraversarea caii ferate (aviz CFR).

Multumim,
DRDP Craiova

Xrailer

Stadiul fizic a ajuns la 80%.
Contractul, semnat în data de 14.01.2022, prevede 15 luni pentru execuția lucrărilor, de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 3.05.2022
Noul termen de finalizare aprobat este 30.03.2025.
Antreprenorul executată în această perioadă, în funcție de condițiile meteo:
-șanțuri pereate
-montare parapet
-drumuri agricole
-subtraversare CF
  2 parcări de scurta durata,
1pod,
1pasaj peste CF,
subtraversare CF
Consultanța este asigurată de DRDP Craiova.

voicul

Oooo - Selim in mijloc-ul traseului ... la 4 - 5 ani de incepere.
RespeKt!

carutasul

... acești Aktor ai Doljului :)

adyneamtu

^Buna comparatia, pana si blocajele sunt similare (conducte de apa si gaz)

Se pare ca sunt doua conducte dinspre Statia de Epurare care trebuie protejate

Iar conducta de gaze Craiova-Segarcea care trece prin zona parcarilor pare ca a influentat si demolarea cladirii.
Am identificat-o cu imaginile din 2019 cand a fost ingropata.

survola

Încă se așteaptă după avizul CFR?

amedeog1

^ Nu stiu ce se asteapta,dar nu se vad la lucru nici la giratoriul cu DN6,nici la celelalte.Ar fii atatea de facut... :(

amedeog1

Ce vreme frumoasa este in perioada asta.Sper sa profite si cei de la Rizzani de ea.DRDP Craiova,consultantul lucrarii,sa-si faca intr-un final datoria.Oricum,acel termen de 30.03.2025 este la "misto".Cineva a girat(de ce oare?) aceasta extindere de termen fara acoperire in teren.Sper ca cineva sa se sesizeze de aceste abuzuri.