Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

udar

Melcul de la Sebes ....

udar

Quote from: mariusj on October 16, 2020, 05:09:28 PM
Poate vorbesc prosti, astazi dimineata era o grinda cazuta intre pile, la Sebes acolo unde-i lansatorul? Asa mi s-a parut, sa ma scuzati.....daca am vazut gresit
Sa fie oare asta

PlayStation

E un semn ca trebuie sa ii aduca pe deme inapoi

Stefan01

Wow ! Chiar le-a cazut o grinda ?

ivladbogdan

E amuzant ca au montat indicatoare dar ei mai au atata de lucru...
Pe orice santier, in momentul in care apareau indicatoarele era semn ca in maxim cateva saptamani se dadea in trafic.
Aici no comment.  :lol:
Macar estetic arata decent ce au facut pana acum.

Kimi

Daca e adevarat atunci s-a dus pe pizza economia facuta cu lansatorul. :troll:

dragos76

Nu știu cât de bine arată estetic, când mă uit la pozele cu șanțurile neterminate și colmatate.

Americanul Clujean

Scuze pentru calitate mai proastă... azi am trecut și eu pe la Sebeș-Turda... și alții au postat poze :) acolo la Lăncrăm nu am văzut o grindă căzută... poza făcută pe la ora 16.00
La Alba Nord am văzut mai mulți fierari la lucru.
Aktorii suprabetonau la Oiejdea...
La nodul Teiuș, de la distanță, am observat o macara mare. Știe cineva ce se mai întâmplă pe acolo.
Sper să ajung pe la podul Sâncrai Duminică și să postez câteva de acolo.

Un weekend fain tuturor!

Dominik

Sunt penibili cum se chinuie cu acel lasator !!!
You're in Steelers Country

TibiV

Vai, ce se mai plangeau unii colegi: "Aline, las-o mai moale cu filmarile, nu chiar in fiecare zi!..."

Adevarata zicala: "Ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea indeplini...."
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mariusj

Da, udar pot conforma, e grinda cazuta........

Stefan01

Vestea proasta este ca a cazut o grinda la nodul Sebes. Dimineata, trecand pe acolo, am observat ca grinda a fost transportata, la fel si o parte din utilajul ce ridica grinzile si au curatat locul.

Se observa oamenii ce lucreaza langa cuzinetul afectat si urma lasata pe culee.

Vestea buna este ca, tot astazi, asfalteaza intre Lancram si intersectia dintre A10 si DN1 (podul metalic din apropiere de Lancram).

luc

Se pare că au experiență la căzutul grinzilor! Și la podul peste Mureș, la vremea respectiva "au scăpat" o grindă. Atunci am luat cu rezervă informația, am considerat-o bârfă de șantier, nu aveam dovada foto. După ziua de ieri însă...

naivu

Parca grinda cealalta cazuse la Aktor nu la Pizza.
Si poate ca nu e de vina faptul ca folosesc lansatorul; daca, dupa ce terminasera pilele, foloseau lansatorul ala in fiecare zi macar de luni pana vineri de la 9-17, acum aveau toate grinzile sus (mai putin cele doua deschideri care se sprijina pe pila lipsa)  :).

Dragos_R

@naivu, @luc mentioneaza in postarea lui ca vorbeste de o grinda cazuta fara dovada foto. Episodul de la Aktor a fost foarte bine documentat foto, prin urmare deducem ca se refera la o grinda de la celebrul pod peste Mures unde Pizza si-a dat doctoratul in cel mai lung timp pentru realizarea unui pod (au fost consemnari cifrice pe forum legate de derularea in timp). Daca este adevarat, se mai adauga inca o bila neagra la Pizza, desi la cate au nu cred ca una in plus ar mai schimba ceva din imaginea lor, mult prea sifonata deja. :hm: