Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Aktor-ul zice ca este in proces de a-si plati datoriile....

horatiu.cosma

Aktor: avem sume în DAB de 6 milioane de euro. Bode: eu înțeleg, dar nu ne lasă legislația din România să vă plătim. Deci cum e cu partenerul serios și cu lipsa datoriilor? Nimeni în lume nu muncește pe ochi frumoși și nu acceptă scuza: te-aș plăti, dar nu mă lasă X sau Y.

danutzu_1069

:lol: :lol:
"pe unde calcam dam de Neaga" zice Bode... apropo de problemele regiei de apa cu magistralele de apa, la care au intimpinat multe greutati cu cacanair....

horatiu.cosma

Aceleași probleme pe care le tot discutăm deja de ceva ani: CNAIR nu plătește pentru că x,y,z, motive peste motive (inginerul nu a terminat nu știu ce, vine Curtea de Conturi dacă CNAIR nu a atacat până în pânzele albe orice decizie DAB, nu semnează adiționale pe bani fiindcă poate iar vine Curtea de Conturi și DNA, indiferent dacă adiționalele sunt justificate și legale sau nu, iar inginerul își ia lumina doar de la CNAIR). Antreprenorii din cauza lipsei plăților dar si fiindca sunt niste smecherasi descurcareti prin acest mediu balcano-corupto-incompetent din România nu prea plătesc subcontractorii care duc greul pe bani puțini veniți cu țârâita, deci o deprofesionalizare și la acest nivel. Așa că fiecare dă vina pe celălalt pentru ce face rău, uitând de paiul din propriul ochi. Bode a preluat cu brio discursul CNAIR, i se potrivește politic, în lipsa rezultatelor tangibile, la fel cum s-a potrivit și predecesorilor (luptăm cu pieptul în față pentru subcontractorii români și frumoși împotriva străinilor). Pariu cu oricine că nu se deschide nici ST1 nici ST2 în 2020.

AlinC

Groapa de gunoi de la Alba Iulia Sud (ST1) o va rezolva CNAIR-ul. Astazi a declarat Scarlat ca vor curata gunoaiele si le vor duce la o groapa autorizata. Nu a precizat insa cum: vor face o licitatie sau vor folosi DRDP Cluj.

florin74

A mentionat fonduri proprii. Posibil sa o faca prin DRDP Cluj.

Ce liniste din partea ministrului si a CNAIR dupa ce a vorbit Retter. Au schimbat repede subiectul.

adiarc

cum spuneam ( mark my words )......2021 ramane un termen OPTIMIST....daca,daca si multi daca......2020 e "Star Trek" pt prosti
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

danutzu_1069

Deseurile se pot transporta doar de catre firme autorizate!! Asa ca nu cu drdp...

NGC

@adrian sibiu si altii: Puteti pe viitor pune doar partea relevanta din articol si un link la el, astfel incat sa nu se genereze trafic si click-uri in plus de fiecare data cand cineva curios acceseaza articolul? ;)

lupualb

Astazi la ora 16:30 de pe A1. Se lucra la A10 in zona spre Sebes, pe partea cealalta de zona in care sunt depozitate grinzile. Se turna beton.

pbh

horatiu.cosma

Da, l-am observat si eu pe Cecan plictisindu-se ingrozitor (noul vechiul director de la drdp cluj). Nu e simplu sa astepti salariul, trebuie ceva rezistenta la astfel de sedinte de ochii lumii.

AlinC

In acest an vor fi terminate ST1 si ST2, "vor fi date in trafic", ca sa il citez pe ministrul transporturilor:

Are si nenea asta glume in program. Hai, daca ar fi spus numai de ST1, dar sa afirmi ca se da ST2 in trafic in anul 2020, deja e o gluma buna!

carutasul

doar dacă dacă începe Retter marți :) Atât că n-o să înceapă probabil