Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Dominik

S-au apucat Retter de ridicat grinzi la primul pod peste Mures ?
You're in Steelers Country

djidji1975

Quote from: elion on December 06, 2019, 06:31:53 PM
La Pârâul Iovului au început asamblarea stâlpilor.
Azi continuau montajul stalpilor

ovicor

Nu stiu daca au terminat armarea si suprabetonarea pe grinzile instalate in zona nordica  a pasajului, inclusiv pe breteaua de urcare spre Sebes. Odata mutata linia pe noul amplasament, nu vor mai putea folosi macarale si pompe de beton ( sau cu restictii, pastrand limitele de apropiere fata de conductoarele aflate sub tensiune, retragand linia de sub tensiune sau chiar demontand conductoarele). Nu-i exclus ca electricienii sa ridice stalpii, dar sa astepte cu mutarea conductoarelor pana constructorii nu vor mai folosi utilajele amintite pe sectorul respectiv. 

ddfab

^ nu au terminat nici o armare. nici pe viaduct( aici doar au inceput pe o deschidere de grinzi, un sens) nici pe bretea( aici nu au facut nimic).

Daniel_I

Avem o foreza in nodul Sebes. Lucra pentru culea supratraversararii bretelei de viteza A10 - A1 spre Sibiu. A fost prea intuneric si ceata pentru poza. Platformele pentru forat sunt pregatite. Se lucra si la terasament pentru aceeasi bretea.
On The Road

tonică

cat de batjocoritor pare acest citat "foreza in nodul sebes" pe un lot la care se lucreaza de aproape 5 ani!  :((

ghrt

Am impresia că pe lotul ăla se pot număra şi cazmalele.
Cont (aproape) inactiv.

gdaniel

Pe langa foreza din nodul Sebes mai erau oameni la pasajul DN1 de la Alba-Iulia Nord, cofrau armarea veche a culeei nord.
Poate aduce Mos Craciun si betonul.

ovicor

voicul

Vad ca ministru are vointa:

"La fel, dacă vorbim despre lucrări pe care eu cred că în anul 2020 putem să le dăm în trafic, pot să vă dau exemplu: Ogra-Câmpia Turzii lotul 2 - 17 kilometri, Sebeş-Turda, lotul 1 - 17 kilometri, Biharia-Borş - 6 km, Sebeş-Turda lotul 2 - 24 de km, Ogra - Câmpia Turzii, lotul 3 - 16 km.

pentium10

e incomplet ce ai postat, a mai zis ceva

"Sunt obiective în lucru aflate în derulare, contracte aflate în derulare – între 30 şi 80% (stadiu fizic – n. r.). Cele care sunt în 60-70-80%, am convingerea că printr-o colaborare corectă între instituţiile noastre,
între beneficiari şi antreprenori, aceste obiective vor fi date în trafic în anul 2020, în diferite etape: la începutul anului, la mijlocul anului, până la sfârşitul anului. Eu mă feresc să spun ce spunea Rovana Plumb: 'Vom da în trafic 180 de km de autostradă în 2019'. Iată, suntem la sfârşitul anului 2019, şi s-au dat în trafic 23 de kilometri", a susţinut Lucian Bode.
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

adrian sibiu

As dori ca API si poate si celelalte asosciatii care urmaresc infrastructura rutiera si nu numai sa cerem public domnului ministru BODE o intalnire unde vrea dansul publica sau privata in care sa putem sa-l chestionam si poate sa-l informam asa cum trebuie asupra tuturor problemelor care exista in infrastructura din Romania.As fi dispus sa vin la aceea intalnire indiferent unde ar fi ea.

voicul

Intrebari:
La 0.25 se vad niste stalpi care duc nicaieri. Trebuie relocare sau vor fi dezafectati cu totul?
La 3.11 la breteaua de intrare - au ajuns la nivel cu straturile de asfalt?
La intersectia cu DN1 - mai sunt blocajele in trafic dupa eliminarea sensului giratoriu?

Sa spera ca CNAIR deschide partial lotul in 2020.

+1 Alin.

Bulwyn