News:

.

Main Menu

Ghicește drumul

Started by bogdymol, March 12, 2013, 10:50:13 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Dintr-un Autogrill dintr-o parcare de pe o autostrada din Italia?

PS: Ce culoare are apaaaaaaaa!!!
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Qatar, Thailanda, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

panda80

cricric

laurashgeo

Apa seamana cu cea din lacurile din Elvetia. Si parca si caltatea drumului...

panda80

Quote from: laurashgeo on March 27, 2013, 12:08:01 AM
Apa seamana cu cea din lacurile din Elvetia. Si parca si caltatea drumului...

Elvetia e tara intr-adevar :) Dar care e locatia exacta?

ciprebbe

Pe langa Constanta ? :D (Konstanz)
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

panda80

Quote from: ciprebbe link=topic=158.msg16543#msg16543 date=1364415787
Pe langa Constanta ? :D (Konstanz)
/quote]

Nu foarte aproape de Konstanz. Lacul nu este lacul Konstanz, acesta este situat in zona de deal, in vreme ce poza este facuta intr-o zona unde muntii sunt destul de inalti (peste 2200m).

laurashgeo

Dupa culoarea apei seamana cu unul din lacurile Zug sau Luzern, insa locatia drumui e greu de gasit. Eu m-am plimbat mult roata ambelor lacuri, insa saunt cateva sute de km, cred si nu tin minte sa fi vazut fic acest loc.
LE: M-am uitat mai bine la poza si pare autostrada A2 in apropierea tunelului Gothard, nu?

nicki4

sa fie pe langa Liechtenstein, in Elvetia la Mühlehorn (Walensee)?  O:-)
"Government don't want well informed, well educated people capable of critical thinking. That's against their interest. They want obedient workers, people who are just smart enough to run their machines and do the paperwork. And just dumb enough to passively accept it!" George Carlin

panda80

Quote from: nicki4 on March 28, 2013, 06:37:16 AM
sa fie pe langa Liechtenstein, in Elvetia la Mühlehorn (Walensee)?  O:-)

Corect! Spatiul de servicii de pe autostrada 3 se cheama chiar Walensee si privelistea de acolo este superba. Asteptam urmatoarea poza :)

nicki4

prima incercare de a atasa o poza in text...sper sa reusesc conform proverbului cu incepatorul si norocul :)
pozele sunt facute cu telefonul dar la vara sper sa prind vreme mai buna :) si sa nu fie facute din mers :police:

Prima este cu 50 m inainte de intrarea in tunel

A doua poza este cu 10 m inainte de tunel

iar ultima poza este chiar din tunel (mici indicii: tunelul a fost dat in folosinta in noiembrie 2011 si are 4 benzi pe directie)
"Government don't want well informed, well educated people capable of critical thinking. That's against their interest. They want obedient workers, people who are just smart enough to run their machines and do the paperwork. And just dumb enough to passively accept it!" George Carlin

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Qatar, Thailanda, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

@drian

Finlanda, spre Helsinki?

lautaxi

Cehia,in apropiere de Praga.

nicki4