Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Ionut

Nu chiar sfârșit de săptămână. Vreo 7-10 zile cred. Că nu le fac din bidoane.

Hercule

Si pentru UMB ar fi mai usor si mai logic asa. Daca fac giratoriile si bretelele muta circulatia prin ele si se pot ocupa linistiti de supratraversarea peste DEx. Au mai folosit metoda la un alt nod pe lotul care s-a deschis. Nu mai tin minte la care.
Deșteaptă-te române!

Fenrir

Patru utilaje au luat foc pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești
https://www.g4media.ro/patru-utilaje-au-luat-foc-pe-santierul-drumului-expres-craiova-pitesti.html

Nu stiu de ce am impresia ca asta e mana unor localnici nemultumiti care cred ca pot schimba ceva in acest mod.

dr4qul4

din ce observ este cel putin un finisor...asta nu e bine.
Pe de alta parte, un comentariu pe fb zice ca "oamenii mai trebuie si platiti". Nu cumva e pe lotul TS?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Fenrir

Nu am vazut pozele de pe Fb pentru ca nu am cont insa dupa ce am citit articolul m-am gandit ca se refera la cele parcate intre nodul Spineni si T1. Din ultimele filmari acolo am vazut cateva utilaje.
Indiferent de situatia financiara, nu cred ca un angajat cu toata tigla pe casa ar produce pagube de zeci sau sute de mii de euro.

yetiman

^^ Nu are cum sa fie pe lotul TS ca sunt inclusiv stalpii de iluminat (functionali).
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

dr4qul4

da, ai dreptate, nici nu ar avea sens sa aiba TS finisor de asfalt in zona aia.

Probabil suparatii de pe Petre Pandrea (sau de pe DJ643 ca e mai aproape) s-au gandit sa-si faca dreptate singuri.
Nu e problema, UMB are asigurare pentru utilaje si dupa ce politia ii identifica, sa vezi ce frumos platesc ei.
Accident nu prea poate sa fie, ca nu se lucreaza si sunt totusi 4 utilaje...
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oneLess

Pe bucata nod Balș/lot T1renna, nu există stâlpi decât acolo la nod. Filmare daniel 17.04.

Fulgerica

UPDATE: Pompierii au acţionat timp de o oră pentru a stinge incendiul care a cuprins mai multe utilaje, pe şantierul drumului expres Craiova - Piteşti. Patru utilaje au ars, cauza probabilă stabilită de către reprezentanţii ISU Olt fiind un scurtcircuit electric produs la unul dintre utilaje.

Sursa: https://adevarul.ro/locale/slatina/incendiu-drumul-expres-craiova-pitesti-aflat-lucru-patru-utilaje-luat-foc-1_626838105163ec4271c2ab1b/index.html

osandu

Las aici pentru cine e interesat filmarea cu camera de bord pe Tr2 Lot 1: Piatra Olt -> Bals. Observatiile mele sunt mai jos:
- Senzatia de claustrofobie la depasire nu este asa de pronuntata cum ma asteptam. Ai o senzatie ca benzile sunt mai inguste ca la autostrada, dar nu e ceva semnificativ. Pe A3 intre Popasului si Gherghitei sau pe DN1 in unele zone este mai rau;
- Nu am remarcat trambuline semnificative pe traseu sau probleme la rosturile de dilatatie, dar poate nu sunt asa sensibil ca alti colegi;
- Era destul de pustiu, dar am mers in Sambata Mare (23.04.2022) in jurul pranzului si lumea de obicei face cozonaci si drob la acea ora.

Multumesc!

Fulgerica

Aveti idee daca "tepele" de pe banda de urgenta sunt de plastic sau de fier/aluminiu? Oricum, nu le vad bine si sigur cineva le va lua mai devreme sau mai tarziu.

archaeus

@osandu m-am uitat la filmare si la viaductul de la Padurea Sarului se si aude si se si simte destul de pronuntat cum masina trece peste rosturile de dilatatie. La fel am simtit si eu :)

osandu

Pentru mine podul peste Arges de pe A1 de la KM 36 este standardul de trambulina & rosturi de dilatatie. Restul sunt acceptabile ;)

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson2 Lot2 UMB Piatra Olt-Valea Mare-Piatra Olt 21042022