[TM] Centura Timisoara

Started by radutm, January 21, 2013, 01:09:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

ovidiutm

Wow, de ce se arunca in presa asemenea termene? Pentru TS e imposibil sa termine sectiunea Mosnita-Ghiroda cu asa mobilizare. Penibil

Lvs_tm

Nu ai inteles, presa la noi e cam inexistenta, ei scriu dupa dictare, iar termenele astea nu le fixeaza ei.

Bogdan TM

Nu stiu daca autorul este pe grup (clipul nu este al meu !!!), dar a postat un mic update pe prima portiune din centura SUD din 29.10.2022.
De pe Lugojului pana la primul sens giratoriu.

Se pare ca au aparut niste grinzi noi, cu toate astea, tot merg greu lucrurile.

ddtm

Si daca vi dinspre lugoj si vrei sa o iei spre buziasului cum faci ?

Archi

Proiectul include trifoi complet, deci se va reface cadranul respectiv. Vezi pe harta proiectelor.

ddtm

De ce oare nu misca nimic pe sectiunea aia avand in vedere ca vor sa dea in circulatie mai repede bucata calea lugojului-calea buziasului ?

tom_sawyer

Quote from: mircea on September 09, 2022, 02:01:22 PMCe se mai aude de SF-ul pentru V? Sau a aruncat și aici Search prosopul și mi-a scăpat?

Grindeanu: "SF este aproape finalizat, deci în lunile următoare va fi scoasă la licitație realizarea Centurii Vest."

min. 10:51

Radiala C30, parte din Varianta 1 a Centurii Vest Timișoara (Foto: Facebook/Ruben Latcau)

https://expressdebanat.ro/blocajul-de-pe-centura-de-vest-a-timisoarei-eliminat-prefectul-de-timis-s-a-gasit-o-solutie-agreata-de-toata-lumea/

mircea

Mersi. Deci stai un pic, că nu e chiar așa. Citez:

- "se stă foarte bine pe realizarea SF-ului centurii de Vest" - la 10 luni după cele 12 luni în care Search trebuia să predea proiectul. Da, e "aproape gata și ..." baluba.
 - "am luat hotărârea, ca ministru al transporturilor, să o realizez la MT și bine am făcut!" - minciună ușor demonstrabilă. Contractul a fost semnat în ianuarie 2021! Deci nu era el la butoane să facă și să dreagă.
 - se mai și laudă că e "la 4 benzi, spre deosebire de astalaltă care e la o bandă" - mare vierme mai e... păi fortosmortsimirtsi băi Grindene, cine se lăuda că o anulat SF-ul pentru Sud când era PM în martie 2017, ca să "scurteze termene" (A6 vibez) de a rămas la o bandă pe sens?

survola

Poate câștigă tot TS, că au deja organizarea acolo  :lol:

elphax

pun aici pentru ca nu vreau sa mai fac un topic separat :
Centura Vest va fi legata de oras printr-o noua artera radiala care va ajunge la Gara de Nord si se va continua pe Bv Republicii care duce in linie dreapta fix in centrul orasului. In plus se va lega cu noua ruta din zona Solventul - pasaj sub CF si pod nou peste Bega.
CNAIR isi asuma sa faca portiunea din afara orasului si nodul rutier cca 1.7 km. Primaria face partea din oras, inclusiv pasaj CF, cca 1km. Este prima sosea radiala noua a orasului facuta dupa multe zeci de ani. Profil 2x2.

"La licitația pentru realizarea Studiului de Fezabilitate necesar Radialei Vest s-au primit două oferte.
asocierea FIP Consulting SRL (lider), NOVENSA SRL (subcontractant), HELMERT (subcontractant), WALHALLA INVEST PRODCOMIMPEX SRL (subcontractant), GAZ INSTAL SRL (subcontractant) și
asocierea GAUSS (lider), BETA TEHNIC (ofertant), SSF-RO (subcontractant), CARA (subcontractant).
Valoarea estimată a contractului este de 1.328.040 lei (cu TVA), echivalentul a 270.000 de euro. Termenul de realizare este de 330 de zile de la emiterea ordinului de începere"

Tion

mdragos

@mircea : putini stiu adevarul : ca el a f... Timisoara, anuland licitatia pentru refacere SF si care avea si PT. Acuma eram departe daca nu se credea destept. Daca pe Vest se preda la timp SF-ul aproape ca sunt sanse sa fie gata partea de vest inainte de asta Sud. Ceea ce e foarte trist . Daca Tiera colapseaza atunci e sigur :)

hisairness

O filmare de cateva zile cu o portiune din Ghiroda->Mosnita, de pe youtube, nu e filmarea/contul meu.
Daca "Fulger" are cont pe forum (sau nu), ii multumim.

elphax

credeti ca e adevarat ?

"Toate cele trei contracte semnate de Compania de Drumuri cu firma italiană Tirrena Scavi vor fi reziliate, potrivit secretarului de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu. Mai exact, este vorba de contractele pentru construirea tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova - Pitești (DEx12), pentru o secțiune din Centura Timișoarei și pentru lărgirea Centurii București între DN2 și A2"

economica

ciprebbe

Cam trebuie sa se intample asta. Tirena e out financiar....
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

bacovia