Praga | City Break in capitala Cehiei | septembrie 2012

Started by Ionut, September 23, 2012, 10:30:46 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ionut

Mergem un pic cu tramvaiul apoi pe jos. Ajungem la un obiectiv major, Teatrul National. Pacat ca are schele pe el.

Ionut

De la Teatrul National aflat chiar pe malul Vltavei, mergem "in sus", spre nord, spre Charles Bridge. Pe jos, la plimbare. Si facem niste poze.

Ionut

Ajungem la Charles Bridge si mergem putin spre est, spre Piata Veche, mai cautam un obiectiv langa o piata. Intre timp, cateva cadre.

Ionut

Ajungem la Marianske Náměstí unde gasim sediul unui serviciu de urgenta si o ramura a Clam-Gallas Palace, un palat in stil baroc de prin 1700.

In piata.

Palatul. Este acum o universitate din ce-am inteles.

Ionut

Ne apropiem de final... Ajungem inca o data pe Podul Carol/Charles Bridge pentru a merge la John Lennon Wall, ultimul obiectiv in Praga.

Cadre de pe pod, la primele ore ale diminetii...

O mireasa care a venit la facut poze pe pod. A se observa coregrafia. :D

Ionut

Lasam mireasa cu ale ei si mergem spre John Lennon Wall.

Praga este superba daca nu dai de turisti si gasesti astfel de stradute.

Ionut

John Lennon Wall, un zid plin de graffiti pe care oamenii l-au luat la desenat de prin anii '80. Cititi despre el pe Wikipedia, are o istorie interesanta. Si arata foarte funky.

Sunt multe mesaje si tipuri de mesaje, de la cele despre love si peace la cele nostime, la misto, de tipul "Let it beeR". :lol: Normal, doar suntem in Praga. Va las pe voi sa le descoperiti...

Asta a fost Praga, prieteni, in cateva zile pline. Mai sunt de vizitat destule obiective, precum Gradina Zoologica. Dar cam tot ce este de vizitat, am vizitat. Daca aveti nevoie de indrumare/detalii va stau la dispozitie, despre ce aveti nevoie sa stiti.

Iar in finalul reportajului mai primiti inca 173 de poze cu Aeroportul din Praga (Ruzyne), poze din aer (deaspura Cehiei si Romaniei) si poze de la noi din tara, din avion. Si apoi gata. :)

Ionut

Lasam Praga in urma si mergem la aeroport intr-o dimineata trista de toamna. Aeroportul este Prague Ruzyně International Airport (PRG) si este cam de doua ori mai agitat/aglomerat decat Otopeni. Insa OTP mi se pare mai cochet. Poate sunt subiectiv. Avioane mai multe, totusi, cam de doua ori mai multe.

Un cadru din zonele cu magazine duty free.

Ionut

Ionut

Ionut

In interiorul unei aripi a aeroportului, spre portile C si D.

Ionut

More birds. Ultima pasare aterizeaza. :)

Aceasta aterizeaza.

Ionut

Ionut

Cinci fotografii din interiorul aeroportului cu desene cu si despre avioane.

Inapoi, spre portile A si B.

Ionut