[SM] Centura Satu Mare

Started by NGC, April 08, 2018, 01:51:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

klacsma

klacsma

Mal stang (S)

de pe podul "galben" (tehnologic)

Powered by API/PUM imgur uploader

horatiu.cosma

Cel mai probabil vineri se va întâmpla ridicarea. Încercăm să organizăm o vizită, dar nu promitem nimic. Voi în zona Satu Mare nu aveți vreo dronă cu care să puteți filma, chiar și din aia mică?

voicul

Si cu telefonul se vede cum sta situatia, asta daca are cineva rabdare si timp pentru asa ceva.

klacsma

Eu nu am drona, si nici nu voi fi in oras zilele urmatoare. :-(
Daca as fi avut ...

manuel.matias.503

klacsma

Imagini (de saptamana trecuta) cu asfaltul de la Parc.ind.sud, catre oras (=spre Nord)   ...+LEA Nerelocata

klacsma

Imagini de azi, de la DN19A (Petea) catre Somes (spre Sud) ... mai mult de dragul peisajului alb   :)

TibiV

:cheers:
Poze cu adevarat de sezon...
Si frumoase!
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

tom_sawyer

INFORMAŢIE DE PRESĂ privind proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act în cadrul ședinței din 6 decembrie 2019

12.HOTĂRÂRE privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național "Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare"

13.HOTĂRÂRE privind suplimentarea pe anul 2019 a sumei prevăzute ca justă despăgubire aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 282/2017 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național "Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare", precum și completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 282/2017

gov.ro

florians

florians

Zăpada s-a dus, vremea e de toamnă târzie... se mai lucrează la centură?

ataxiib

Salut,

Da, se lucreaza. Zilnic trec spre Petea, ieri seara pe la 21:30 am umblat pe acolo si se mai lucra. In weekend am fost spre Micula, si acolo se lucra.