Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

oneLess

Pomenea un coleg mai sus și de giratoriile ălea două de pe Gării, care contribuie și ele la impotența descărcării DEx12 în oraș prin Str Bariera Valcii și în restul circulației prin zonă.

Am văzut la Bălăușeri , Mureș, o soluție care s-ar potrivi și la noi.
Practic acum, în Gării, intri în primul giratoriu și faci coadă la intrat în al doilea giratoriu, blocând prima girație.
Eu au unit girațiile, au blocat trecerea printre ele  și practic mergi mai mult prin giratoriul atipic dar nu creezi blocaj.
Intri și pleci din orice direcție! Na!

De la DRDP Brașov
❗AȘA VA ARĂTA INTERSECȚIA DINTRE DN13 – DN13A – DJ142, DIN BĂLĂUȘERI, JUDEȚUL #mures.

snackhunter

Nu cred ca este aici topicul potrivit pentru sistematizarea traficului din Craiova dar solutia mea pentru giratoriile respective este mai simpla:

Daca stai 10 minute sa observi ce anume blocheaza traficul dinspre DX12/Bariera Valcii catre centru vei vedea ca motivul este traficul ce intra pe strada Paltinis.
Asadar o solutie simpla este sa inversezi sensul unic actual de pe strada Paltinis. Vei intra pe strada Stefan cel Mare catre centru si vei iesi dinspre centru pe strada Paltinis. Asa nu vor mai fi motive sa se taie calea celor care vin dinspre DX12/Bariera Valcii.

Ba chiar daca faci sens unic str Stefan cel Mare cu intrare dinspre gara/DX12 nu vor mai fi taiate 2 benzi pe sens de cei care acum ies din str Stefan cel Mare
Actual:

Propus:

daniel_road_junction

In PMUD strada Stefan cel Mare este proiectata sa fie cu doua benzi pe sens; sa faci Paltinis cu sensul invers este o mare eroare, va incurca iar giratoriile lu' solomon

gruia88

Se lucra pe T1 la pasajul peste Centura Nord Craiova , se lucra la rosturi de dilatare , la betonarea santurilor dinspre Craiova , pe mijloc nu era montat parapetul doar era asezat pe jos pregatit pentru montare .

paullie

Am o intrebare. Mi se pare cam ciudat ca UMB nu s-a apucat de pila mediana in A1 pentru nod. E vreun elefant in camera de care nu stim noi?

voicul

Ce ti se pare asa ciudat?
E o pila. Doar 1 nu o sa dureze prea mult.
Nu e ca si cum nu a facut nimic pe santier, care si are ceva km, si nu a facut nici pila.

ovicor

Daca ai oameni, cofraje si utilaje destule, poti face 100 de pile in acelasi timp in care se face una. Faptul ca ai o singura pila nu te face sa poti comprima timpii tehnologici. Si fara acea pila nu poti instala grinzi si intarzii toate etapele urmatoare. La o intrebare decenta, un raspuns cel putin inutil.

carutasul

parcă pe ultima filmare se vedea începutul devierii, că fără deviere nu se pot apuca...

hefaistos

Îmi da și eu cu părerea.
Poate nu are cine sa o facă.
Restul de lucrări de arta sunt terminate aici de ceva vreme și "resursele specifice" au migrat de mult spre alte proiecte.
Oricum, ei își știu planificarea interna.
Poate greșesc... Poate nu...
Oricum, ma aștept ca pe măsură ce restul de lucrări se apropie de sfârșit ( a se citi strat decuzura marcaje, parapeti) sa se mobilizeze sa termine si supratraversarea. Sau nu, cum zicea cineva, se deschide diar oe prietenele spre vest.
Ții! Ce confuz sunt dimineața asta.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

survola

Cred că fac întâi bretelele și fac devierile pe acolo, că doar nu or lucra cu trafic în jurul pilei în construcție.

M_Z

Mai e și varianta in care deviază traficul pe benzile de urgență și ocupă zona mediana plus 4 benzi pentru lucrări la pila mediană.
Și nu se mai face nici-o deviere.

gruia88

Se lucra de dimineata la Pasaj - probabil le cam expira termenul de finalizare care era Martie-Aprilie 2025 din cate am vazut.

Se lucra la parapetii laterali se pe pasaj , s-au marcat zonele unde o sa fie marcajele definitive , mai este de adaugat acolo ceva burlane la scurgeri am facut o poza .

Detaliu :  se lucreaza la boloboc :D