Termoficarea in Bucuresti

Started by dr4qul4, November 01, 2022, 11:57:11 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TVlad

Din pacate PMB nu exceleaza la capitolul comunicare.
Exista in spatele lui Nicusor Dan la fiecare transmisie in direct pe Facebook o harta ca asta numai ca ziaristii niciodata nu o publica, Nicusor si primaria nici atit. Nu inteleg de ce.

Pe masura incheierii lucrarilor, ar trebui sa schimbe in mod corespunzator culoarea fiecarui segment.

Cele trei etape de lucrari sint numerotate in ordinea prioritatii interventiilor. Pe tronsoanele din etapa 1 au avut loc cele mai grave si mai dese avarii.

Ceea ce vedeti in adnotarile mele se refera la cele 7 loturi din etapa 1 (figurate cu albastru), lucrari cu fonduri 15% PMB / 85% Ministerul Dezvoltarii.

Pentru etapa a II-a (tronsoanele figurate cu rosu) avem lucrari impartite in 15 loturi (total 50 km) si sint toate atribuite constructorilor (cu fonduri europene).

Nu cunosc la nivelul intregului oras stadiul lucrarilor pentru etapa a III-a (cu verde). Ce va pot spune este ca in cartierul nostru (Militari) avem deja modernizate si tronsoane din aceasta categorie (Moinesti/Dezrobirii) dar si din etapa a II-a (Apusului).

Powered by API/PUM imgur uploader

GIV

@TVlad  sa solicitam harta asta prin legea 544?

TVlad

Ar fi exceptional!
Numai sa nu faca pe niznaiu ca avem informatia pe situl Termoenergetica pentru ca nu e deloc totuna.

https://www.cmteb.ro/harta_stare_sistem_termoficare_bucuresti.php

TVlad

In fiecare toamna e aceeasi poveste in Militari: lipsa parametri desi pe situl Elcen CET Vest apare functional, livrind conform solicitarilor.

De data asta am primit de la dispecerat o explicatie pertinenta: din cauza unor lucrari la reteaua de distributie (multe, nu a vrut/putut sa imi spuna care anume), CET Vest e folosit pentru a livra agent termic la distanta mai mare decit in mod obisnuit, astfel incit cartierul Militari a fost scos din aria lui de acoperire si trecut pe CET Energo Vest, o centrala foarte mica ce in mod normal deserveste o arie mult mai restrinsa, la vest de Valea Cascadelor. Asadar, cind cererea e mai mare decit poate el oferi, apa e rece. Cum cererea e aleatoare, e o chestiune de noroc sa te poti spala. De regula in timpul zilei e exclus dar mai ai sanse dupa 11 noaptea.

Nu se stie cit dureaza batjocura dar sigur voi cere stornarea facturii pentru zilele in care temperatura apei calde a fost sub minimul legal (50 grade C) pentru mai mult de doua ore.

Am scris aici pentru a lamuri o parte din concetatenii mei, exasperati si ei de aceasta chestiune demna de secolul trecut.