News:

API te vrea în echipa din București!

Main Menu

Harta calității drumurilor din România

Started by vancouver, August 22, 2013, 08:51:36 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 2 Guests are viewing this topic.

tamas_lorand

La DJ691 (Timisoara-Lipova) portiunea cu galben trebuie neaparat retrogradata la rosu. Acei cativa km sunt cumpliti. Gropi (a se citi cratere), denivelari, ba chiar si o portiune cu piatra cuibca. Cat despre portiunea cu albastru... eu zic ca e de galben. Pe tot sensul spre Timisoara sunt sleauri destul de adanci (pe ploaie de-a dreptul periculoase) facute de camioanele care vin incarcate cu balast pe timpul verii. Ca sa nu mai vorbim de lipsa marcajelor...

radutm

#361
Confirm cele de mai sus, am fost saptamana asta pe DJ691 si am ramas socat cat de mult s-a degradat in ultimul an, in conditiile in care a fost unul din cele mai bune drumuri judetene ale Timisului. A ajuns plin de denivelari si gropi, inmod clar provocate de camioanele care transporta materiale de constructii la autostrazi. Chiar am si vazut cateva, de mari dimensiuni, mergand  mult peste viteza legala in localitati si probabil ca erau si supraincarcate.

Asadar...albastru trece direct la galben si galbenul la rosu  :(

Incadoua constatari recente:
- confirm ca DN 59A si DN59 se mentin cu albastru;
- DN59 a fost reasfaltat pe cativa km intre Sag si Jebel - cu albastru
cont inchis

vancouver

#362
E bine asa?



PS. Poate vazând drumul pe harta noastra, multi camionagii au considerat ca drumul este o buna scurtatura, si astfel l-au distrus. Sa-l scoatem de pe harta?  :D
Just kidding.
Prioritatea zero: A1 Sibiu - Pitești. Prioritate zero virgulă zero: A0 centura București. Importante: A7 Ploiești - Bacău - Pașcani - Suceava; A13 Sibiu - Brașov - Onești - Adjud; A3 Cluj - Oradea; A3 Ploiești - Brașov; A12 Pitești - Craiova; A8 Pașcani - Iași; A4 Constanța - Vama Veche. Toate NUMAI SI NUMAI cu fonduri europene. Un NU categoric oricărei forme de taxare la km pe autostrăzi.

alexandru.vladescu

Informatii de pe DN7A:
Confirm culoarea galbena pana putin dupa Voineasa. Drumul este absolut practicabil, câteva gropi la care trebuie încetinit.
Voineasa - Petrosani, in schimb, oscileaza intre roșu si foarte rosu. Este spart in anumite zone, e plin de gropi si unde nu sunt gropi, nu este nici asfalt. Se merge pe pamantin anumite zone si pare ca ar fi fost decopertat.

stelian222

 Am de facut un drum care include si ruta Tg. Secuiesc-Cozmeni (DN11B)- Miercurea Ciuc. Pe harta DN11B e galben mare parte+verde, dar uitandu-ma pe street view (aug2014) drumul arata f. f. bine pt. galben. Care sa fie explicatia? Nu s-a facut update (la verde as zice eu) sau e un fost verde retrogradat?

Multumesc!

pasadia

Eu personal n-am mai parcurs acel drum de foarte mult timp (cel putin 3 sau 4 ani). Mi-l amintesc ca fiind un drum ce merita verde, fara discutii. Singurul motiv pentru care n-ar fi meritat albastru era latimea drumului, oarecum redusa (de 2 benzi mai inguste). In plus, dat fiind faptul ca e cam in afara rutelor obisnuite pentru traficul greu, as zice ca nu ar exista nici un motiv sa se fi degradat intre timp. Ca atare eu l-as parcurge fara sa stau pe ganduri, zona e superba, drumul e bun, traficul aproape inexistent!

cskovi

Salutare,

UPDATE 10 februarie 2015
Am actualizat harta interactiva astazi, 10 feb., pe baza comentariilor venite pe blogul nostru si alte surse unde harta s-a raspandit. In total, in jur de 150 sectoare de drum au fost revizuite sau adaugate (foarte multe sectoare noi de drum, inclusiv cateva DC). Mai multe detalii despre actualizare pe blog.
http://enjoymaps.ro/harta-interactiva-calitatii-drumurilor-din-romania/

Meritul lui vancouver este clar pentru construirea ideii hartii calitatii drumurilor, iar inputul vostru deasemenea. Nu a fost niciun moment intentia de a concura, ci de a pune laolata toate informatiile disponibile online. Am venit doar cu un format nou, mai usor de actualizat si care poate urca la un nivel de detaliere mai ridicat. Mai multe dezvoltari vor urma in viitor, in functie de disponibilitatea de timp.

Multumim.  :)
Ovidiu

Skynick

DN22, Constanta - Tulcea - verde pana la Babadag. Au astfaltat si in padure. Fara strat final inca.

SB76UFO

Lotul 3 al autostrazii Sibiu-Orastie - VERDE
"Prostia este eternă și invincibilă"

nenea_hartia


vancouver

Am actualizat si eu harta. Am folosit inclusiv informatii de pe enjoymaps - harta interactiva. Cskovi, multumesc pe aceasta cale, o initiativa excelenta. Concurenta intre 2 lucruri de calitate nu poate fi decat benefica.  8)
Prioritatea zero: A1 Sibiu - Pitești. Prioritate zero virgulă zero: A0 centura București. Importante: A7 Ploiești - Bacău - Pașcani - Suceava; A13 Sibiu - Brașov - Onești - Adjud; A3 Cluj - Oradea; A3 Ploiești - Brașov; A12 Pitești - Craiova; A8 Pașcani - Iași; A4 Constanța - Vama Veche. Toate NUMAI SI NUMAI cu fonduri europene. Un NU categoric oricărei forme de taxare la km pe autostrăzi.

adigsm

#371
Vin si eu cu un update care nu este pe teritoriul tarii dar este util pentru cei care merg la schi in Ucraina, la Bukovel.
Drumul e de rosu, cu multe gropi. E ideal pentru cei care doresc sa-si aduca aminte de perioada pre-decembrista a tarii. Din pacate intoarcerea in timp este fara scaderea varstei celui care incearca intoarcerea in timp.  :)
Drumul este H09 si e ROSU.

Hercule

Referitor la DN 67C - Sebes - Obarsia Lotrului, portiunea de la Tau Bistra pina la lacul Oasa a fost in lucru: s-au schimbat podetele si nu s-au acoperit ca lumea asa ca nu se poate merge cu mai mult de 10-20 km/h si cu opriri la fiecare 100m. Vreau sa transmit informatia mai mult pentru cei ce merg la schiat la Sureanu si daca e nevoie si pentru a fi trecuta pe harta.
Deșteaptă-te române!

Dan74

Am si eu un update, ruta alternativa dintre Oradea si Beius formata din DJ768 si DJ795 trebuie retrogradata la galben deoarece:
- pe DJ768 au aparut gropi (3-4 chiar mari), important este faptul ca momentan aceste gropi pot fi ocolite usor;
- pe DJ795 denivelarile au reaparut, stratul de criblura s-a subtiat (mentionam mai demult ca acele denivelari au fost aplatizate cu criblura).
Mentionez ca am circulat pe sectorul respectiv in week-end.

comisarul

dn 73 intre Cristian iesire si Rasnov pana la camera pentru verificarea rovinietei (este o portiune de doar 5-6 km nu stiu daca merita schimbata pe harta, dar pt info) este brazdat de zeci de gropi de diverse marimi, pe timp de noapte este infernal pentru ca nu se vad, este format la baza din acelasi material ca Rasnov - Bran, adica placi de beton, cu un strat de 5 cm de asfalt peste .