News:

Tur de forță pe A0, 12-13 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1.

Main Menu

Drumurile vecinilor Romaniei

Started by Cristi232, May 07, 2012, 03:49:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Tavi

Un zvon venit din Grecia pe surse neverificate: Cica firma care construia partea greceasca de dupa Makaza si care era bankrupt ar fi primit bani de la statul grec sa termine lucrarea si cam in 2 saptamani e gata de deschidere.

Din ce-am citit prin ziare partea greceasca a avut o lucrare de vreo 23 de Km cu o banda jumate pe sens si zeci de lucrari de arta drum complet nou intre Makasa si Komotini (nu reabilitare ca la bulgari).

Celor care vor sa plece catre Grecia le recomand sa urmareasca confirmarea/infirmarea acestui zvon.

neaguionutu

Am vorbit cu cumnatul meu de la Salonic si l-am rugat  sa se intereseze in ziare, radio , tv sau de pe net , de acolo din Grecia despre deschiderea vamii Makaza si despre drumul Makaza - Nimfea - Komotini .

O sa-mi spuna si o sa va relatez aici.

ciprebbe

Marti dimineata au inceput testele statice si dinamile pe M0 la unguri
Podul peste Dunare de 770m

sursa, pt cine stie limba
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

Archi

parca si vad ca ungurii vor termina intr-un an si ceva, iar in romania atunci doar se va anunta castigatorul licitatiei

iuli

Nu baga mana in foc pentru unguri, au si ei hibele lor.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

panda80

Quote from: Archi on June 06, 2013, 02:27:32 PM
parca si vad ca ungurii vor termina intr-un an si ceva, iar in romania atunci doar se va anunta castigatorul licitatiei

Sa termine cat mai repede, orice sectiune este utila pentru trafic. S-ar scuti cateva localitati si 7-8 minute cu aceasta sectiune.

iuli

Apropo, unde v-a fi nodul de la granita, la Nadlac sau la Nagylak? Adica va fi in Ungaria sau in Romania?
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

Din cate stiu eu va fi un nod de fiecare parte a frontierei.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Qatar, Thailanda, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Sfantu

Quote from: Ionut on June 05, 2013, 04:06:52 PM
Ungaria, pamant romanesc. :) Nisipul folosit la fundatii/terasamente este luat de pe Valea Muresului. (sursa secreta)

acel tren era luni (saptamana trecuta) in ungaria si era o masina de stiri din romania (nu mai stiu ce parca antenta) care filma
si tot asa cu excavatoare langa el. nu stiam ce face asa ca nu i am facut poze
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

Archi

Quote from: panda80 on June 06, 2013, 03:02:27 PM
Sa termine cat mai repede, orice sectiune este utila pentru trafic. S-ar scuti cateva localitati si 7-8 minute cu aceasta sectiune.

Nu cred ca este posibil sa se circule pe Mako-Nadlac fara tronsonul romanesc. Este doar o parere(sper sa ma insel)

neaguionutu

Am vorbit cu cumnatul meu de la Salonic si mi-a dat informatii despre deschiderea vamii Makaza si despre drumul Makaza -Nimfea - Komotini .
O informatie nu prea buna pentru toti .

Mi-a spus :

"Grecii nu au banii pentru drum si pentru vama. Nu se prevede in curand sa se deschida vama Makaza. Nu se va deschide in 2013."

Asta mi-a spus cumnatul meu grec , asa va reletez si eu voua.

Stau sa ma gandesc ca de vreo 5 ani  grecii nu pot sa termine portiunea de autostrada A25  de la nodul de la Neo Petritsi si pana la Strimoniko , sa o aduca la stadiu de autostrada.

Asa ca nici vama Makaza nici drumul Makaza -Nimfea - Komotini nu va fi gata, nu cred ca o vor termina in curand !

O seara buna si toate cele bune !

mariansb

Stiti ceva de extinderea M9 de la unguri spre Szeged sau spre vest , sa se faca legatura cu M7, in zona Nagykanizsa?
Ar ajuta mult pt cei care vor sa ajunga in Slovenia, sudul Austriei, Italia ...
"Un popor care alege politicieni corupti, impostori, hoti, tradatori , nu este victima, ci complice." - George Orwell

cricric

^^Eu stiu ca au alte prioritati pana acolo

user201

@Archi
Din câte știu mai au un exit înainte de graniță.

@ciprebbe Testarea podului înseamnă că se apropie și o deschidere cumva?

ciprebbe

Final de lucrari si receptia in august, deschiderea traficului inclusiv pe noul M0 spre M5 in septembrie.
Se stie ca ungurii nu deschid pana nu e gata.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe