News:

.

Main Menu

Traficul rutier în direct

Started by Cristi232, April 27, 2012, 02:33:18 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

Pregatiri pentru viscol...

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-presa-05012017-1
în condiţiile meteo extreme de Cod Galben şi Portocaliu, conform Protocolului comun cu Poliţia Rutieră, dacă va fi cazul, se va lua decizia închiderii unor sectoare de drum. Acest demers este necesar atât pentru desfăşurarea activităţii de deszăpezire, cât mai ales pentru siguranţa participanţilor la trafic. În acest caz, este bine ca din autovehicule să nu lipsească hainele groase, pături, alimente, apa potabilă şi cel puţin un telefon mobil cu încărcător la priza auto.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Allex

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-06012017-5

QuoteCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost închisă circulația rutieră pe autostrada A2, București – Constanța, km 12+000 – km 213+080.

Ruta ocolitoare recomandată este:

București - DN 3 – Călărași -Cobadin - Constanța
Decizia de închidere a fost luată din cauza ninsorii abundente, a viscolului, precum și din cauza vizibilității foarte reduse.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-06012017-4

QuoteCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că începând cu ora 05:30 a fost închisă circulația rutieră pe următoarele sectoare de drumuri naționale:

DN 23B, Măicănești – Ciorăști, km 0+000 – km 21+000;
DN 23A, Gologanu-Ciorăști, km 11+000 – km 34+000;
DN 2N, Bogza – Dumbrăveni, km 8+000 – km 17+000;
DN 2B, Buzău – Brăila, km 8+800 – km 103+270;
DN 22, Râmnicu Sărat – Brăila, km 2+900 – km 78+714.

Deciziile de închidere au fost luate din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-06012017-3

QuoteCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost închisă circulația rutieră pe DN 2, Mărăcineni-Oreavu, km 114+500 – km 143+234 și pe DN 21A, Bărăganul-Țăndărei, km 0+000 – km 23+336.

Deciziile de închidere au fost luate în ambele cazuri din cauza viscolului și a vizibilității reduse.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-06012017-2

QuoteCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că a fost închisă circulația rutieră pe DN 2C, Costești – Slobozia, km 0+000 – km 79+400.

Decizia a fost luata din cauza ninsorii abundente și a viscolului, vizibilitatea fiind redusă.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-06012017-1

QuoteCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că începând cu ora 05:00, a fost închisă circulația rutieră pe DN 22, Râmnicu Sărat – Băile, km 2+900 – km 30+000.

Decizia a fost luata din cauza ninsorii abundente și a viscolului, vizibilitatea fiind redusă.

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/comunicat-de-pres%C4%83-06012017-0

QuoteCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează participanții la trafic că începând cu ora 04:15 a fost închisă circulația rutieră pe DN 5, București – Giurgiu. Decizia închiderii a fost luată din cauza viscolului și a vizibilității foarte reduse.

De asemenea pe DN 5B, Ghimpați – Giurgiu, km 3+200 – km 39+600, a fost instituită restricția de tonaj pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe aceste sectoare de drum se acționează în vederea restabilirii circulației cu ATB-uri cu lamă și RSP, precum și cu utilaje multifuncționale.

Menționăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

yetiman

Intre timp au mai aparut inca vreo 6 comunicate.

Le gasiti pe toate aici

Cel mai important ar fi cel legat de codul rosu:

QuoteCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere aduce în atenție faptul că Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru intervalul 06 ianuarie, ora 10:00 – 06 ianuarie, ora 18:00, o avertizare de Cod Roșu pentru șapte județe după cum urmează:

județele Constanța și Tulcea până la ora 18:00;
    județul Vrancea până la ora 16:00;
    județele Buzău și Brăila până la ora 16:00;
    județele Ialomița și Călărași până la ora 13:00.

Conform avertizării de Cod Roșu, vor exista intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 km/h, zăpadă puternic viscolită și troienită, vizibilitate redusă spre zero.

În acest context, precizăm că s-a decis inchiderea circulației drumurilor naționale și a sectoarelor de autostradă din județele afectate de Codul Roșu. Se recomandă evitarea oricărei deplasări.
Comunicatul complet (11)

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

Ionut

Doar A2 e închisă acum? Restul autostrăzilor sunt deschise?

Redox

Și A4 spre sud este închisă.

dumbravaandrei

dr4qul4

Tocmai ce am ajuns ma Sinaia. Era si A3 deschisa dar am venit pe DN1. am mers minim cu 70. in afara de cateva portiuni scurte, asfaltul era curat.
Foarte multe utilaje pe drum.
Ii ajuta si vantul. Doar dupa Ploiesti mai batea. in rest s-a oprit in Prahova.
Felicitari lui Homor. Cel putin pentru aici.

Si in Bucuresti se circula binisor. azi noapte la 2:30 m-a trezit un plug mare care a trecut pe straduta din spatele blocului. Dar dimineata am iesit fara probleme (chiar am mers ceva pe stradute).
Si multa politie in Bucuresti. Multe masini MAI Audi: Q5 SI A4. am vazut vreo 7 pe Mihai Bravu!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

In Bucuresti ziceau ca au scos toata Politia Rutiera in strada. Ma rog, la serviciu. Nu or fi chiar toti in strada.

alexandru_m

^ Ba sa stii ca le-as da crezare. Am mers ieri destul prin Bucuresti si am vazut politie de la Tineretului la Eroii Revolutiei, Piata Sudului pana pe Bd Basarabia, Dristor...peste tot. Patrulau, stateau in intersectii. S-a circulat exceptional ieri pentru ce conditii au fost.

Un mare plus si pt soferi care au respectat indicatiile si au cam tinut masinile in parcare.

Harry

In Dobrogea in continuare situatia e cotoioasa.

DN 3 Ct - Valu

soseaua Silistea - Medgidia

Dn 2A

Ct - Cumpana

Ct - Mangalia

yetiman

:D

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că, în acest moment, pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi se circulă în parametri de siguranță și control.
Toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi sunt deschise circulației și se circulă fără asistența Poliției Române.

Cu toate acestea, atragem atenția participanților la trafic, că în perioada imediat următoare ANM anunță un nou val de vreme rea. Deoarece va urma un nou episod de fenomene extreme cu noi precipitații de ninsoare abundentă și fenomene de viscol, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în prezent, continuă acțiunile de deszăpezire și de întreținere preventivă a întregii rețele de drumuri pe care le are în administrare.

De asemenea, având în vedere că pe toată această perioadă temperaturile sunt extrem de scăzute și accidental, pot apărea suprafețe cu polei pe partea carosabilă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, monitorizează permanent, și intervine, atunci când este cazul, prin DRDP-urile din țară, pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi expuse fenomenelor de îngheț.

ANM anunță în intervalul 9 – 10 ianuarie că în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania şi în Maramureş, gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

lupualb

Accident grav dupa Decea, intrarea in Miraslau. O doamna a luat pe parbriz un biciclist sau pieton. Am vazut doar masina cu parbrizul gaurit oprit pe contrasens, iar pe partea dreapta spre Aiud medicii intubau o persoana. Politia acum a ajuns!

pasadia

E groasa zapada asta de la Bucuresti. Plecat din Brasov la 3:50, am ajuns la OTP dupa 3 ore si  acum savurez intarzierile de aici.

GDPR

Centura spre A1 e blocata, prin oras e haos. Mai munceste drace daca poti.

dr4qul4

Dupa 1 ora l-a dat la lopata am reusit sa ies din parcare.
Bulevardele din Bucuresti sunt curatate si , in sectorul 3 au bagat iar plugurile mici pe aleile din blocuri. L-a mine au trecut de azi noapte, astfel incat pana dimineata s-au depus alti 15 cm de zapada. Dar pe margine avem 50-70 de cm.

ADP sector 3 curata trotuarele pe calea vitan cu o mini-freza.
A nins foarte mult si inca mai fulguie. Sincer, nu stiu daca s-ar putea face mai mult de atat.
Am vazut ca si cara zapada, dar doar pe Magheru. In alte locuri unde avem masini parcate (si acoperite complet de zapata) e foarte greu sa o incarci. Iar pe stradute e imposibil
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist