DN2S/DN22J Brăila-Jijila/Smârdan și pod suspendat peste Dunăre

Started by yetiman, April 18, 2017, 12:23:20 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Raducu Popa

mirceaeliade

del

Whyse1

danutzu_1069

mariusbalasa

Covnul asta de Serbanica pe B1 atazi si-a dat cu parerea despre suruburile prinse/puse de forma la parapetul de siguranta pe podul de la Braila.
Te doare mintea ascultandul!!!  :lol:  :lol:  :lol:

Quest

@mariusbalasa tu cam pe ce lume traiesti ?
Tie ti se pare ca e de joaca subiectul ? De unde pot sti eu cetatean oarecare, sau chiar Beneficiarul, ca WeBuild n-a fusharit si alte suruburi, mai importante ptr integritatea podului ?

Daca WeBuild a avut curajul sa fusereasca suruburi aflate la vedere imediata, usor accesibile, oare ce-o fi facut cu multe alte suruburi aflate ascuns in interiorul podului ? Nu e de gluma deloc.

Filmuletul din articol vorbeste de la sine.

https://www.g4media.ro/video-suruburi-desfacute-pe-podul-de-la-braila-compania-nationala-de-autostrazi-este-vorba-de-neglijenta-nu-exista-risc-ca-podul-sa-se-prabuseasca.html
Common sense will get you far !

Whyse1

shogom

Nu ca as ține cu macaronarii, dar n ar fi fost mai bine sa permita traficul cand lucrarea era 100%? La ce avocati au sigur ar fi gasit motive plauzibile de prelungire a termenului si asa nici noi nu circulam pe pod si suruburile de la parapet intrau la triple check.
Tin minte ca si UMB a uitat sa gaseasca o solutie temporara pentru un aparat de rosturi la bucata de A7 de langa Bacau, lucrare predata cu aproape 1 an in avans.

Amandoua mi se par din cauza de " fuga" spre predare, împinși de la spate de politic.

reed

ok,suruburile ca suruburile,insa e facem cu asfaltul?Il lasam asa?

Ionut

yetiman

De pe FB CNAIR:

QuoteCompania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere
  ·
Echipele constructorului italian Webuild au verificat astăzi 35.000 din cele 100.000 de șuruburi ale parapetului montat pe Podul Suspendat peste Dunăre de la Brăila❗️
Dintre acestea au fost identificate aproximativ 70 de suruburi slăbite.
Mâine va continua verificarea celorlalte șuruburi pentru a ne asigura că toate sunt strânse conform normativelor tehnice.
Operațiunea este supravegheată de responsabilii cu implementarea contractului din cadrul CNAIR.
Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol, le-a cerut din nou constructorilor Podului Suspendat peste Dunăre de la Brăila să ia în serios contractul și să se asigure că lucrările sunt executate profesionist.
El le-a atras atenția că podul va fi recepționat doar dacă va respecta standardele de calitate prevăzute în contractul încheiat cu CNAIR.
Directorul General al CNAIR a precizat că acele lucrări care nu respectă standardele de calitate trebuie să fie remediate pe cheltuiala constructorului.

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

mariusbalasa

@Quest ...sigur nu la Temesvár ;)

"Ce ai făcut, mă, nene, mă? Aoleu, altul! Tot podul așa este. Câte un șurub, și ăla nepus. Totul, nimic nu-i strâns aici la pod. Gaură. Ia uite, aici iese șurubul. Aici nu are"

La care clouvnul ala de Serbanica afirma ca nu-i nici o problema de securitate routiera pentru ca nu vor cadea masini in apa... :lol:  :lol:  :lol:
Nu există risc ca podul să se prăbușească  O:-)

Asa a-i inteles ca mi se pare ca este o joaca?
Da, nu e de gluma deloc...
Sigur nu am fost impreuna la aceeasi scoala. ;)

Light

QuoteAntreprenorul Webuild a finalizat astăzi verificarea situației șuruburilor pe calea 1 a Podului Suspendat peste Dunăre de la Brăila❗️
Astăzi au fost verificate aproximativ 22000 de șuruburi utilizate la montarea parapetului pe sensul de mers Brăila – Tulcea.
Dintre acestea, 125 prezentau probleme la sistemul de prindere.
De mâine, constructorul, sub supravegherea angajaților CNAIR, va începe verificarea celor de pe calea 2, sensul de mers Tulcea - Brăila.
FB CNAIR

shift2rail

125 buc din 220k imi pare o rata decenta ptr eroarea umana. ( daca acele suruburi s-au montat manual).