News:

.

Main Menu

În parcare

Started by bogdymol, April 07, 2012, 02:19:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

TibiV

#11415
18.000 de angajati si subcontractori ?!?!?!....
:lol: :lol: :lol:

Nu am vazut reclama, dar te cred.... Ca erau in reclama.
Probabil au avut ordin sa nu se faca vazuti pana nu se difuzeaza reclama...  8)

18.000...
:lol:

LE
Trebuie sa ma scuz fata de ei, probabil au dreptate.
18.000 in 17 ani. Cam 1059 in fiecare an.
Din care 59 sefi din Elada, 950 la subcontractori, restul pe santiere, program 8-16, luni-vineri (pauza de masa 12-14). Exact ce am observat si noi...

Cool...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Harry


TibiV

De unde stii tu ce calendar se foloseste in Caransebes?!?!....
:lol: :lol: :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069


Ionut


jalemare

Crăciun fericit!  :cheers: :cheers: :cheers:

dr4qul4

Sarbatori Fericite!!!  :grouphug: :dance:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

JohannDB

...34 Decembrie......
        La Caransebeș se dilată timpul......
          Sănătate și-un viitor an mai bun, pentru toți ! Tuturor celor numiți ȘTEFAN, La Mulți Ani ! : :cake: :cheers:

thinker

Craciun fericit!
Si la cati mai multi kilometri de autostrada, 2+2 , 2+1 si  DN reabilitate!
Infrastructura de transport e sistemul prin care circula sangele unei tari. Romania are prea multe cangrene, prea multe artere lipsa.

thinker

#11424
o remarca proprie la ce spune horatiu.cosma

Aducand masiv resursa umana din politic in institutii, acestea au capatat la randul lor forta politica in defavoarea scopului pentru care au fost create si sunt finantate.

Din pacate aparatul institutional - birocratizat excesiv in unele cazuri a ajuns la forta unui monolit in multe institutii ale statului, monolit ce lucreaza aproape exclusiv in interes propriu. Interesul public pentru care sunt finantate aceste institutii a fost mutat pe un plan secund.

Din pacate cu toate ca de 30 de ani aceste institutii se tot reformeaza, evolutia lor e net negativa pentru contribuabili, parazitand dezvoltarea economica si sociala.


Infrastructura de transport e sistemul prin care circula sangele unei tari. Romania are prea multe cangrene, prea multe artere lipsa.

Xenos

Quote from: horatiu.cosma on December 21, 2018, 02:45:55 PM

Pentru cine întreabă de ce e bun API, ei bine, exact în situațiile astea e bună. Dacă nu era API, azi era reziliat Comsa, nu era deschis Strabag și Geiger, nici intrarea A3 în București etc. Presiunea publică constantă, pusul lupei pe ei și pe mizeriile pe care le fac sau pe nemunca depusă doare foarte tare.

Horațiu, big like pentru această observație, exact așa merg sau mai exact nu merg lucrurile, în toată administrația!
API poate fi exact acea memorie instituțională care, culmea, lipsește statului român...cu fiecare schimbare de minstru, secretar de stat și director fiecare reinventează sau redescoperă apa caldă....
Îmi aduc aminte ce șocat am fost în 2007 când, după o întrevedere (asociații profesionale) cu un proaspăt numit secretar de stat la Ministerul Justiției, mi-am dat seama că: 1) secretarul de stat nu are habar de nimic din tot ce făcuse MINISTERUL anterior pe temele discutate; 2) nu are nicio viziune, nicio idee aprofundată și, desigur, nicio dorință de a acționa; 3) nu are nicio putere de decizie, fiind pus doar să bifeze o întâlnire pur formală.
Asta ca să vă faceți idee și cum va fi marea președinție românească a UE.

Îl regret pe Șova pentru că, de bine de rău, a acționat și a părut preocupat și de dezastrul din domeniul feroviar. Bunele intenții sunt marfă rară zilele astea, și la Ministerul Transporturilor nu au prisosit niciodată.

Ionut

Daca tot vorbim de API...




Clasamentul mondial al generozităţii: Ce trage România în jos

România se află pe locul 102 din 144 de ţări în ediţia din 2018 a clasamentului mondial al generozităţii, realizat de Charities Aid Foundation, o fundaţie care are sediul la Londra. Cea de-a noua ediţie a CAF World Giving Index a folosit date obţinute între 2013 şi 2017, pornind de la proporţia de cetăţeni dintr-o ţară care au anunţat că au ajutat un străin, au donat bani şi au participat la acţiuni de voluntariat în cursul lunii care a precedat răspunsurile la chestionarul fundaţiei.

Potrivit clasamentului, România, cu 27%, se situează pe locul 102 din 144 de ţări. România a punctat destul de bine la secţiunea dedicată ajutării necunoscuţilor (54%), clasament în care ţara noastră s-ar plasa pe locul 56. Dacă, în ce priveşte donaţiile în bani, românii s-au arătat destul de prezenţi, 20% declarând că au oferit diverse sume străinilor, în domeniul implicării în activităţi de muncă voluntară, România a ieşit spre capătul clasamentului, doar cinci alte ţări plasându-se mai jos. Locul 139 ocupat de România la această secţiune a fost adus de un procent de numai 6% de răspunsuri pozitive la interogaţia privind voluntariatul.

Mediafax

Earthchild

Poate și pentru că 50 de ani de muncă "voluntară" ne-au ieșit pe nas.

ghrt

Eu am muncit voluntar prin '97 şi apoi am aflat că altcineva încasase contravaloarea a ce făcusem eu. A, şi când le-am spus că plec am fost tratat ca ultimul jeg, în loc să îmi mulţumească pentru ce făcusem.
Cont (aproape) inactiv.

Ionut

Nașpa experienta. Din fericire e ușor acum sa donezi si sa faci voluntariat la organizații serioase.