[B] Pasajele Petricani-Doamna Ghica-Chisinau

Started by Ionut, April 05, 2012, 04:32:56 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cezar-mario2012

Ieri Triada era pe termen cu 10 muncitori și lucrau la ambele gropi cu două escavatoare, unul mic și altul mai mare.

Cristi N

Trustul de Cladiri Metropolitane

Bună ziua,
ℹ️ 💧💦  În data de 28.02.2022, începând cu ora 23:00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe conducta de fontă existentă de la intersecția străzilor Sinaia cu Doamna Ghica. Oprirea va dura 5 ore, timp în care vor fi executate lucrările de cuplare a rețelelor.
Din respect pentru dumneavoastră, scopul nostru constant este să realizam obiectivul nostru principal! Step by step!✅🤝
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

office.laurentiu

Devine un vis urat groapa de pe Sinaia. Au trecut 2 ani de cand este acolo, pentru riverani este horror.

office.laurentiu

Groapa de pe Sinaia se pare ca a fost acoperita cu nisip/pietris ( stabilitzat ). Urmeaza sa o asfalteze si sa ne bucuram dupa 2 ani de iesirea din cartier.

cezar-mario2012

Lyvyoo

Quote from: cezar-mario2012 on February 15, 2022, 10:43:49 AMIeri Triada era pe termen cu 10 muncitori și lucrau la ambele gropi cu două escavatoare, unul mic și altul mai mare.
Din acel 15 februarie, data postarii, lucreaza continuu la banda din fata BCR. Stie cineva de ce tine atat de mult acolo? Au de subtraversat Colentina cu vreo teava? Se vad lucrari si langa statia lui 21 de acolo.
In afara de groapa Sinaia si zona BCR nu am mai vazut alte miscari.
Sunt tare curios daca fierul italienilor care au castigat licitatia pentru tablier vine de la rusi sau nu. Ar fi un ghinion maxim.
Si mai sunt tare curios cum va arata zona la finalizare pentru ca efectiv masinile au invadat trotuarele nou facute, rampele (cea de la Raifeisein spre ex.), benzile de ciculatie...e o salbaticie in zona fara de margini.

dr4qul4

eu nu cred ca vine nici un fier. Nu la banii licitati in orice caz!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

cezar-mario2012

^
Durează atâta pentru că nu se grăbesc, lucrează cu încetinitorul.
Ce face de fapt Triada acolo: reface canalizarea de anul trecut, adică scoate conductele recent montate și pune unele noi. De ce face asta ? Presupun că odată cu subtraversarea S.Colentinei s-au schimbat adâncimea canalizării și nu se mai pupau. La stația de tramvai s-au finalizat lucrările de mult, dar nu au astupat, mai trebuie pus strat vegetal. In rest nu se mai lucrează nicăieri, TCMB nu mai sunt în șantier, ei mai aveau de finalizat rampa dinspre Pantelimon.

Ionut

Îmi faceți vă rog, într-o fază/într-un paragraf, stadiul la zi pe Dna Ghica? Tablier, relocări utilități, ce se mișcă în teren.

Cristi N

Contractul pentru tablier e semnat si teoretic se lucreaza la el urmand sa fie livrat in toamna.
Acum sunt 2 lucrari de utilitati:
 - 1 pe coltul de Sud-Est de la BCR unde se lucreaza la o conducta de canalizare pluviala;
 - 2 in capatul str. Sinaia la intersectia cu Dna Ghica unde este aproape gata o lucrare la o conducta de apa potabila de diametru mare (~800mm).
Urmeaza alte 2 lucrari de utilitati:
 - 1 continuarea conductei de apa pluviala pe str. Cremenita (pe sos. Colentina e ingropata deja) si construirea unui sistem de decantare desnisipare pentru descarcarea apei in raul Colentina;
 - 2 inlocuirea conductelor de termoficare si apa calda pe str. Dna Ghica pe portiunea dinspre Lukoil spre sos. Colentina. Acum sunt 2 conducte provizorii amplasate la suprafata.

Legat de partea de rutier mai e de asternut stratul de uzura pe toata zona afectata de santier.

Sorry, nu mi-a iesit intr-o fraza.

Lyvyoo

Le-am scris in privat celor de la TCMB legat de lipsa lor de pe santier si mi-au raspuns ca: "În cel mai scurt timp lucrările se vor relua. În momentul acesta au început lucrările de infrastructură a drumului de pe strada Sinaia și vor continua cu rampa Delfinului."

office.laurentiu

Super, daca ajunge si tablierul peste 6 luni, dam drumul la artificii ! Vad ca la groapa de pe Str.Sinaia este activitate, dar nu cum trebuie.
Ieri am intrebat local un muncitor cand dau drumul la strada, si mi-a zis 1-2 luni. Ori avea chef de misto ori chiar asa este. Cert ca mai este doar de asfaltat.

cezar-mario2012