Coridorul Feroviar Rin-Dunare Nord | Curtici-Bucuresti-Constanta

Started by ionescu63, April 01, 2012, 12:40:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

oc7avian

@Xenos vezi mesajul lui Cristi de dinainte de reportaj. În sfârșit raportul de zone atacabile vs blocate s-a inversat în ultimul an.

@dan tm sper că e mai clar așa. În stânga sus e tunelul Archita 1, unde ai pozat portalurile. În mijloc e tunelul Beia, ce va fi reabilitat.

https://www.proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html?zoom=15&lat=46.1653&lng=25.1688

Powered by API/PUM imgur uploader

dan tm

Aha, mersi, uite nu stiam, aș fi stăruit poate si pe santierul de la tunelurile vechi.Asa m-am uitat tot după traseul nou.

O sa incerc sa pun azi continuarea. Nu pot incarca multe poze si trebuie sa iau pauze lungi altfel le puneam cap -coadă.

dan tm

Albești Tîrnava-Sighișoara
29.03.2025
ramîne un pod vechi sau îl înlocuiesc după ce mută circulatia pe firul I?

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

dan tm

Sighisoara, pare ca remiza s-a desființat și acolo va fi altă configurație a liniilor.

Pozele se termină aici, sper să fie utile cuiva.
Șantierul se termină la Sighișoara.
Am coborît la Mediaș.
tren (acceleratul) IR 1735.

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

cristi5

@dan tm multumim foarte mult pt poze!

La Sighisoara (dupa o expertiza de peste 3 ani s-a hotarit ca) vor fi inlocuite ambele poduri.

Noroc ca nu era proiectat un pod cu cale dubla ca mai stateam un an dupa varianta provizorie...

bdragos2

cristi5

@pista_bacsi @Xenos @athosga

S1+S3
Noiembrie 2022: 19%
Noiembrie 2023: 24%
Noiembrie 2024: 38%
Februarie 2025: 43%

Santierul merge mult mai bine decat mergea. 5% in 3 luni in sezon de iarna, se apropie de un 2% pe luna care in relief de podis (cu multi afluenti) si deal (tranzitie intre bazine hidrografice) e decent si la autostrazi

Cand asteptau dupa actualizarea preturilor au facut 5% intr-un an.

Bine, aici pe forum santierul a fost declarat mort acum vreo 18 luni, deci nu mai trebuie sa ne mire nimic. Expertii au pronuntat decesul :lol:

Ionut

Nu mai știu dacă v-am zis sau nu, după întâlnirea cu CFR din februarie.

Brașov-Sighișoara se trece pe PT. CFR spune că formalitățile ar urma să fie finalizate în martie. Facturile în perioada ian-prezent s-au plătit de la buget, deci nu au fost probleme din punctul ăsta, aparent.

Dacă iau un pic de avânt și cârtițele, cred că sunt șanse să NU lăsăm banii feroviari din PT virați la rutier, ca în POIM.

pista_bacsi

@cristi5 merci de precizări. Nu știu de unde au scos acest 5% în ultimele 3 luni dar sunt bine veniți. Eu am fost în Decembrie de la Homorod până la Brașov să mă uit pe șantier. Nu prea mi-a plăcut să văd ca din pozele lui dan tm si ce văzusem eu nu era mare lucru. Chiar dacă nu vreau să fiu pedantic s1 e în câmpie, s2 e munte mic iar s3 e deal/podiș. A fost o iarnă, dar tot nu prea văd o scuză pe s1 și la structuri (de exemplu la Homorod)

Nu mă supăr dacă termină s2 primul pentru ca ultima dată când îmi reamintesc de ceva reabilitare mai serioasă de la Apata la Homorod e de acuma 20-30 de ani.

pasadia

Va fac și eu un drop cu poze de săptămână trecută făcute în zona de la vest de podul CF peste 13 Decembrie (capătul Y al Gării Brașov). Mai degrabă sunt poze ale materialelor folosite, nu știu cât de utile sunt detaliile pozate

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)