Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

voyageros

zici ca-i un joc de strategie, frumos , as spune ca are chiar si o coregafie in imagini...n-am mai vazut asa ceva de pe vremea celor de la Bechtel (vremurile bune)

Ranger

'ai di capu' mieu ce furnicar e acolo  :o

Nu e LEAN procesul, am vazut utilaje care stau :D Lasand gluma la o parte, ma gandesc ce organizare trebuie sa fie acolo, fiecare basculanta sa stie la ce excavator merge, astfel incat nici sa nu se incurce unii pe altii, nici sa nu aibe timpi morti.

Iar cand vad astfel de imagini, stau si ma intreb cum de nu au castigat pe A1 si loturile 2+3

Bravo UMB!!!

TibiV

Doamne, acest video ar trebui sa intre in manualul celor de la facultatile de contructii !
Furnicar, dar fiecare "furnica" are treaba ei clar definita. Si tot furnicarul stie foarte bine ce face.
In "santierul-farmacie"... (taluzuri, rigole - totul arata de manual...)

ciprebbe, bine ai facut ca nu ai editat. Editarea er fi insemnat sa ne lipsesti de secunde pretioase de bucurie....

Ai totusi o "eroare tehnica": nu intra "singura" in HD. Eu am selectat manual...

In rest...
SPLENDID !!!...

PS
Daca se mai ia cineva de UMB, ma supar rau! :)
Sa faca si 50% profit, dar merita !...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

raulbogdan23

ciprebbe sa ne tot indulcesti serile cu astfel de filmari  :cheers: :cheers:

Cat mai au de sapat pana ajung la nivelul autostrazii?

rocklee

yetiman

Cam asa trebuie sa arate o mobilizare adevarata! BRAVO UMB!  :gj:
Aviz tuturor celorlati "constructori".

Mersi ciprebbe!

LE: Cred ca filmarea asta ar trebui trimisa la toate posturile de stiri. Sa vada toata lumea ce inseamna munca serioasa pe un santier de autostrada. Nu 2-3 utilaje si 4-5 basculante pe 10-20 Km. :busted:
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

TibiV

Stai sa vezi cand o vedea Ionut clipul asta.
Nu are el atatea "banane dansatoare" cate ii vor trebui ca sa anunte filmarea asta... :lol:

yetiman

Cu dedicatie pentru CNADNR si  pentru ceilalti constructori.  :D
Poate nu stiu sa numere.
Ce avem aici pe (sa tot fie) 100-150 m.

P.S. Si e doar o mica parte. Mai sunt destule in afara cadrului.
,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu

TibiV

Hahaha...
In nici un cadru larg nu sunt mai putin de 16 basculante.
Maxim am numarat 20...
Excavatoarele nici nu le-am mai luat in calcul. Sunt multe si in general nu ies din cadru.

Dar da, asa trebuie sa arate un santier !
Si nu este un fake !

Ce bine ca ciprebbe nu a mai editat... :)

UMB va fi gata in septembrie inclusiv cu panselute.
Chiar si cu palmieri daca CNADNR i-a pus in contract, ca Mazare... :D

adrian-FSB

Salut tuturor.

Vazand stilul de lucru al UMB demn, de predate in facultatile de constructii din Romania (clipul poate fi prezental lejer ca nota de curs), si "activitatea intensa" a Corsan pe Suplacu de Barcau - Bors eu unul as prezera sa reziliez contractual cu marea asociere de firme de 2 lei, sa relicitez tronsonul de autostrada si sa castige UMB licitatia. Pierd cateva luni - 1 an - 1 an si jumatate cu licitatii/contestatii/etc dar castig un constructor serios care imi face autostrada la timp si in conditiile cerute de calitate. Sper ca UMB-ul sa castige macar unul din tronsoanele de pe A1 Sibiu-Pitesti altfel imi fac griji despre calitatea lucrarilor la PiSi.

Nelu63

Mii de multumiri ciprebbe!  Felicitari si pt. UMB!  :gj: pentru toti .

SILVIUFG

Mii de multumiri pentru o filmare beton si bineinteles pentru o reprezentatie ,,de forta" a constructorului. Cei ce vor merge in teren de acum incolo pentru a poza/filma vor putea folosi cateva ,,grade" pentru a ne descrie mobilizarea constructorilor in santier.... 1. Pizzaroti/Impregilo  2. Strabag/TS/...restul 3. UMB

dumbravaandrei

Nu inteleg cum astia pot lucra si altii nu. Chiar nu inteleg... tam-tam mare nu fac, isi vad de treaba si executa.
Bravo UMB. Si Bravo ciprebbe.
Daca as fi un profesor pe la Constructii la Cluj, zau de nu as pune mana pe telefon si as suna la santier: ma lasi nene sa vin cu 20-30 de studenti sa stam gura-casca pe acolo sa ne dumirim si noi ce faci matale pe acolo? Ca nu stiu daca au posibilitatea sa mai vada pe la noi asa ceva :)
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

ciprebbe

Am pus-o si pe canalul API de FB. Spor la distribuit.

Ce e in filmare surprinde doar zona de la padure. Se lucra la toate cele 6 viaducte plus cele 2 ziduri de sprijin. Numarul utilajelor si al basculantelor e cel putin dublu pe tot santierul  iar numarul de oameni cantonati la Gilau de UMB depaseste 500.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe