Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 15 Guests are viewing this topic.

adiarc

frumos...
Avem lucrari de arta complicate sau deblee gigant , pe cei 8.7 km ?
Mersi.
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

ciprebbe

Daca te gandesti ca era pregatit pt Bechtel....am zis tot :D
O sa fie lucrari de arta numa una si una + consolidari la greu. De ce crezi ca refaceau studiu geo.... sa vada de unde mai pot taia sa nu fie prea mare gaura de pe A1 de la Deva......
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

florin74

Mari negociatori, mari caractere, mari mincinosi  :bash:  Nu are rost sa fac un rezumat al declaratiilor sforaitoare ale cuplului Stan si Bran al politicii romanesti pe tema Comarnic-Brasov.

http://www.gandul.info/financiar/autostrazile-de-hartie-ale-lui-ponta-pe-ce-bani-se-bazeaza-in-realitate-guvernul-pentru-finantarea-comarnic-brasov-12440322

rocklee

eu cred ca pina la urma o fac de la buget  >:(....eu cred ca deaceia au pus taxa la benzina sa aiba acoperire financiara ....si prin aceasta isi asigura finatarea si taxa va intra la ei in buzunar  :D

jalemare

^
daca ar face-o la un pret corect chiar ar fi un lucru bun. altfel banii din acciza vor fi papati pe mai nimic! (afise si chermeze  :lol:)
un mld.E impartit pe vreo patru ani nu ar fi un capat de tara pentru Romania.

Tavi

^iar platile le pot intinde pe 5 - 6 ani. Chiar nu ar fi niciun dezastru.

dr4qul4

macar sa se faca si de la buget. decat sa platim 4 mld in 30 de ani mai bine platim 2 in 6 dar sa stim si noi ca acciza de 7 eurocenti s-a dus pe o autostrada. Sa se apuce de ea mai repede si sa o si termine ca in curand ajungem doar cu avionul pana la brasov
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

dr4qul4

eu as propune sa nu mai ascultam stiri de pe site-uri care sunt deja in campanie politica:
gandul, b1, antena3, zf, realitatea, romaniatv
Ok, daca apare la TV unul sau altul si spun ceva, putem incerca sa traducem, dar ce apare pe site-uri sunt inventii pure, multe dintre ele fara nici un fel de sambure de adevar. cel care a scris reportajul nici macar nu a avut curajul sa se semneze....
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

teocharis

^

interesant...deci ce spun BEI, BERD, IFC, etc. sunt inventii fara sambure de adevar (sic!) in timp ce Sova et. co spun adevaruri pure si dure

esti in misiune?

Jocis

si articolul la care se face referire in ZF, deasemeni nesemnat.

De acord ca suntem in plina campanie electorala si TOTUL trebuie luat cu rezerve.

http://www.gandul.info/autostrazile-de-hartie-pe-ce-bani-se-bazeaza-in-realitate-autoritatile-pentru-finantarea-comarnic-brasov-12522383.html

Ionut

O sa incep sa sterg in curand din posturi daca tot continuati. Ce v-a apucat?

dr4qul4

1. Nu cred ce zice nimeni pana nu vad fapte.

Dar nu fac parte din categoria celor care pun botul la toate tampeniile.
Daca ceva apare in presa nu inseamna ca e adevarat. Mai ales atunci cand nu e asumat.

In ceea ce priveste raspunsurile organismelor financiare, si un copil isi poate da seama ca au fost redactate (daca sunt reale) intr-un mod politicos.
Mesajul este: nu vrem si nu suntem obligati sa va dam raspuns.

yuli 1

stie cineva ce se intampla despre lucrarile de  la Popasului sau daca se lucreaza la Gherghitei ce stiam eu ca trebuie sa mute circulatia de la popasului  primaria voluntari  ca sa mai faca pe mijloc un stalp pt pasajul autostrazi ca ase e in proiect .

panda_no 5

La Popasului nu va exista nici un stilp pe mijloc.
La Gherghitei am tras eu o fuga saptamana trecuta si nu s-a intimplat nimic.
Doar organizarea de santier s-a marit ca suprafata, au intins gardul organizarii de santier fix pina in calea ferata!
Altceva nimic!
Spre dezamagirea noastra!