Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

5 Members and 16 Guests are viewing this topic.

PlayStation

Ar fi pacat rau de tot sa castige niste turci sau greci pe suplacu-chiribis, dupa ce au dat atata dovada de responsabilitate si seriozitate cei de la selina

voicul

Ar fi pacat, dar si Selina o poate da in bara profesionist mai ales acum cand are 4 santiere mari + altele prin Oradea.

Sa ne gandim ca totusi a stat ceva timp sa faca 5 km, nu 28 cum are cum.
Sa mai pui inca 26 km (chit ca 50% gata) nu e chiar asa simplu.

vladioan_bv

@voicul

Care sunt cele 4  santiere mari ale companiei Selina?

teoneo

Am trecut luni (dus/întors) prin zona lucrărilor de la sensul giratoriu de la capătul nordic al pasajului DN14A peste A3 (de lângă depozitul Lidl), lot ASTALDI/MAX BOEGL.
Am trecut razant pe lângă utilajele care turnau și compactau asfaltul, așa că pun varianta scurtă cu trecerea pe lângă ele. Angajatul de lângă finisor, observându-mă că le fac poză m-a salutat și mi-a făcut semnul Ok, zâmbind (se vede pe video).
Video complet de luni 20.07, varianta dus/întors.

Iluminat cu LED după forma corpurilor de iluminat. Poză luată din mers.

Am făcut și două poze din zona CIC-ului, către capătul fostului și noului lot STRABAG.

poza 1 lucrari capat lot Strabag

poza 2 lucrari capat lot Strabag

horatiu.cosma

^^
Podul çanakkale 1915, calea ferată Torino-Lyon, centura stockholm și Autostrada Bar-Boljare  :lol:. Chiribiș-Biharia e o nimica toată, cam dublu ca volum de lucrări față de Biharia-Borș. Majoritatea structurilor sunt sus, grinzile realizate, materialele depozitate în baza de la Salard, ar fi o mega-rușine să se înece la mal cu tronsonul ăsta.

cristi767

@vladioan_bv

Ar fi a3 in continuare pana spre chirbiș.
Au lucrari pe dn76
Au ceva in iasi (tot ceva dn, cred)
Si care e a patra? Parca aveau pe la centura capitalei.

Ei sunt insa in carti si pentru legatura dintre centura oradea si a3. Ceva care ae ridica financiar, pe la nivelul lotului de autostrada.

Daca ar castiga, ar avea nu doar dinspre biharea spre chiribis de construit ci si dinspre biharea spre Oradea (vreo 20km).

Cu lucrarile astea doua mari duse in paralel si-ar da ei cu adevarat examenul. Avantajul ar fi ca nu trebuie sa se mute prea mult.

vladioan_bv

Sala polivalenta din Oradea daca nu gresesc

cristi767

Acolo nu cred ca e un santier care sa le puna probleme. Erbașu mi se pare ca e liderul asocierii. Si deja stadiul e unul destul de avansat. Posibil sa se si termine pana sa inceapa efectiv la noul lot de a3.

Plus ca asa au mai avut ei mereu santiere in paralel prin oradea. Mai mult sau mai putin mici. Unele le-au dus bine, altele le-au mai intarziat. Cand cum.

Ciprianul

Selina mai are in Oradea in executie noul corp al U.P.U de la Spitalul Judetean din Oradea.
E destul de avansata lucrarea si acolo....
Romania....o tara unde toti dar absolut toti pot face un ban...egal CUM dar fac.

razvan96

Au DN76 (2 contracte), Biharia-Chiribis, Pasaj Oltenita DNCB. Posibil sa urmeze si modernizare DN2L in asociere cu Lemacons. Aici vorbim doar de contracte cu CNAIR.

Feri

Memorandum cu BERD pentru Ploiesti-Brasov si PiSi
https://www.economica.net/memorandum-pentru-realizarea-autostrazilor-sibiu-pitesti-si-ploiesti-brasov-semnat-de-ministerul-transporturilor-si-berd_187703.html

Memorandumile astea sunt mai mult cu titlu de intentie si nu obliga la nimic in principiu dar probabil or sa apara mai multe detalii.

voicul

@razvan96 - asa ziceam, dar DN76 am facut 1 singura lucrare si am pus si A3 actual, pentru ca inca se lucreaza acolo.

Ideea e ca Selina nu e UMB si daca iau si centura Oradea - A3 + ultimul lot din A3 ... vedem cum le duc.
Majoritatea sunt grupate la Oradea, ceea ce e bine, dar cand incepi sa imprastii utilaje prin toata tara, lucrurile se schimba/logistica e alta.

Eu sunt multumit de lucrarea si ritm pe A3. Dupa mine sa se extinda si sa ia lucrarile, dar sa le duca si la bun sfarsit in termeni contractuali.

mihai008

Selina lucreaza si la Sala Polivalenta din Oradea

mihai008

De pe pagina de Facebook a CNAIR:

#NodChețani
Directorul General Adjunct al CNAIR, Ovidiu Marian Barbier, a inspectat lucrările la Nodul Chețani de pe A3.
"Pot spune CU SIGURANȚĂ că acest lot de autostrada cât și nodul rutier de descarcare de la Chețani se vor finaliza, recepționa și pune in circulație în aceasta toamnă!"
A declarat Ovidiu Barbier după finalizarea inspecției din șantier.

rocklee

Deci....toamna  a spus...ne vedem la inaugurare...
La toamnă.  :) :(