Drumul Expres DEx Aeroportul Henri Coandă-Autostrada A0

Started by Ionut, November 11, 2016, 01:40:54 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tom_sawyer

05.07.2024
Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii a avizat astăzi Studiile de Fezabilitate pentru realizarea a 3 proiecte în județele Ilfov și Maramureș, după cum urmează:
𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃:
➡️ 𝗗𝗿𝘂𝗺 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗲𝗿𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗔𝟬 𝗡𝗼𝗿𝗱 𝘀𝗶 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗧𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗮𝗹 𝟮 𝗮𝗹 𝗔𝗲𝗿𝗼𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗛𝗲𝗻𝗿𝗶 𝗖𝗼𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗢𝘁𝗼𝗽𝗲𝗻𝗶, care prevede următoarele:
🔹 2,55 km lungime traseu
🔹 2 pasaje
🔹 Nod rutier cu A0
🔹 Intersecție de tip sens giratoriu cu DJ200B Tunari
🔹 Durata de execuție estimată: 30 luni
🔹 Valoarea totală a investiției este de 113, 13 milioane euro cu TVA, finanțare asigurată prin Programul Transport 2021-2027

facebook.com/IrinelScriosteanu

andreita

survola

Păi există T2? Ce se construiește aici?
Suntem bine?

pasadia

@andreita - cred că a greșit secretarul de stat cifrele. Oricum aunt multe puse acolo, în postarea lui 113 apoi 13. Alege și tu o sumă de acolo, nu e ca și cum i-am avea sau că am fi în pericol de a fi cheltuiți în curând.

bZ1-

pe mine ma socheaza 30 de luni pt 2.55km de drum. posibil sa fie bretelele cu A0 mai lungi dar totusi...

GIV

cat de puerila e afirmatia: finantare "asigurata"  din POT :lol:  :lol:

Skynick

Pana e gata terminalul nou acolo se va face o mare parcare nu?

tom_sawyer

21.08.2024
Au fost avizate în ședința Consiliului interministerial de avizare lucrări publice de interes național și locuințe la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației Studiile de fezabilitate pentru realizarea a 2 proiecte în județele Ilfov și Maramureș, după cum urmează:
𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃:
➡️ 𝗗𝗿𝘂𝗺 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗲𝗿𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗔𝟬 𝗡𝗼𝗿𝗱 𝘀𝗶 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗧𝗲𝗿𝗺𝗶𝗻𝗮𝗹 𝟮 𝗮𝗹 𝗔𝗲𝗿𝗼𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗛𝗲𝗻𝗿𝗶 𝗖𝗼𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗢𝘁𝗼𝗽𝗲𝗻𝗶, care prevede următoarele:
🔹 2,55 km lungime traseu
🔹 2 pasaje
🔹 Nod rutier cu A0
🔹 Intersecție de tip sens giratoriu cu DJ200B Tunari
🔹 Durata de execuție estimată: 30 luni
🔹 Valoarea totală a investiției este de 113, 13 milioane euro cu TVA, finanțare asigurată prin Programul Transport 2021-2027

facebook.com/IrinelScriosteanu

ijwtsh

Deci e intre A0 si aeroport sau intre A3 si aeroport? Trebuie schimbat titlul...

dumbravaandrei

Intre A0 si aeroport, umb a lasat terenul pregatit pentru racordul bretelelor.

GIV

DEL

raulbogdan23

Eu nu inteleg continuarea DR5 spre Pipera.

Tot din birou domnilor?  :headbash:  :lolz:

Carioca de vineri, nu include modificare nod A0.
Am trasat aproximativ spre unde ar converge linia DR5.