Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

oneLess

A7 la minister ,  Focus TV

M_Z

Quote from: bim14 on March 31, 2025, 08:10:42 PMOricum politia lipseste cam de peste tot in romania.
Toată rutiera e în jud. Bacău pe DN2, cu tot cu elicopter.  :lol:

Radu_A

^^ asta inseamna ca UMB o sa traga doar pana la nodul de la Racaciuni....ceea ce probabil implica alte santiere terminate anul asta, sa vedem cate din Dex12, Dex6, A0 si A3...dar probabil am pierdut deja pariul :)
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

IonutP

Link

Pare ca ieri langa Adjud a avut loc o umflare serioasa a râului Trotuș. Pare ca a luat niste grinzi pe sus. Oare mai pot fi folosite?

dr4qul4

cum sa depozitezi atatea materiale in albia unui rau neregularizat? Si nu au fost duse acolo de 2-3 zile.
Sper ca au avut noroc de data asta, pentru ca viitura nu pare sa fi fost chiar atat de mare. Acum sa vedem cat ii dau inapoi. Eu zic ca pierd cel putin 1-2 saptamani (plus o suma destul de importanta).
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

Mojito

Vad că erau pregătite pentru ridicat, grinzile si predalele. Ghinion.

reed

O fi normal sa fie asa predalele?
Ma gandesc ca au bagat beton   mult sa aduca la nivel marginile alea

GIV

Striker

AUTOSTRADA A7 | Drum legatura DN2-DN2D | Buzau - Focsani 31.03.2025

Mulțumim Răducu !

saphza

@reed Ar putea sa fie exagerat efectul de tipul de lentila folosit? Nu stiu exact ce foloseste Raducu, dar din ochi pare un tele. Oricum nu arata intocmai drept :|

Striker

@reed, e normal, deoarece podul acolo este in curba.

raulbogdan23

Acolo e cat se poate de drept podul, curba incepe mult mai tarziu. Vezi min 2:10 din filmare si ai sa te lamuresti.

A baut podul multa bere si a facut burta.

Striker

Nu e drept. Si in filmarea lui Stef se poate vedea, desi nu la fel de accentuat. Cu toata iluzia optica, efectul de lentila s.a.m.d., orice pod cu trafic de mare viteza, ca e auto sau feroviar, trebuie sa aiba o usoara inclinatie spre interiorul curbei.

reed

Drept nu drept,nu ar trebui sa se vadă predalele.Inseamna că ceva nu e in totuși în regulă acolo.Mai lăsați pixelul albastru in pace

Striker

Autostrada A7 Ploiesti Buzau lot 3 Nurol 31 03 2025

Mulțumim Răducu !