Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

tom_sawyer

Moldovean

Mie începe să-mi devină cam clar că Moldova va deveni bastion al UMB și probabil vor lua ce a rămas din A7 și A8. Dacă există vreo înțelegere, probabil că nu vor mai licita în alte regiuni.

dumbravaandrei

hai sa ne abtinem de la scenarite inutile. or sa liciteze peste tot, cat vor, cum vor, pentru ca "verba volant, scripta manent". 
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

M_Z

Quote from: horatiu.cosma on March 29, 2025, 11:25:16 PM...Poate cineva dintre voi mai ambițios cere la CNAIR pe 544 toate modificările de soluții tehnice în cadrul contractelor de execuție, comparativ cu proiectul tehnic scos la licitație de CNAIR.
Se lasă cu corecție pe procedura de atribuire și eventual se poate impune chiar rezilierea. Sa nu mai vorbim de alte ce ar trebui sa se întâmple.

Sorinus

Aveti vreo 2-3 exemple de astfel de corectii, unele mai cu impact? Sunt curios daca au impact asupra sigurantei si mentenantei pe termen lung, sau sunt doar gainareli sa scada costul (gen eliminat nice to have).

M_Z

Hai sa ne vedem cu sacii in caruta (A7 dat in circulatie) si dupa mai pomenim de subiectul asta. Parerea mea.

dr4qul4

Sacii mei includ si Pascani- Iasi. Degeaba imi cari sacii cu caruta pana la Pascani (sau chiar la Suceava), daca de la Pascani la Iasi trebuie sa-i car in carca.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

hefaistos

Sa nu exageram, când vor fi gata TOATE loturile în lucru, vor rămâne 80 de km pana la Iași și 90 pana la Suceava.
Loturile spre Iași, la câte tunele sunt pe ele, cred ca oricum se vor lungi în 203x.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

bogdan4ice

70-80 Km pana la Suceava si pana in 80km pana la Iasi.

Pentru Iasi discutam de 2030 la modul optimist iar la Suceava 2028-2029.

dr4qul4

Problema e ca tot traficul se va inchesui prin Targu Frumos. A7 va aduce si mai mult trafic spre Iasi, asa ca s-ar putea sa fie mai rapid tot pe Barlad
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

M_Z

#douatuburiedeajuns #siasaeruginita :poke:

PS era misto dacă aveam filmare cu drona nu cu un Sony Ericsson legat de porumbel. Dar bună și asta că la știri probabil e interzis.

vm75

S-ar zice ca seara unora tocmai a devenit mai frumoasa. Si nu doar a celor care lucreaza in agricultura

bim14

Pentru Pascani - Iasi(Letcani), daca s-ar construi cele 2 centuri la Targu Frumos si Podu Iloaiei, cred ca mai putem rezista si 10 ani fara autostrada. In schimb, de la Pascani la Siret drumul are o singura banda pe sens si se circula absolut infiorator pe toata portiunea. Numai de la inceputul anului au fost deja prea multe accidente mortale pe acest drum iar politia rutiera lipseste cu desavarsire. Oricum politia lipseste cam de peste tot in romania.
E clar ca bani nu sunt pentru toate, asa ca eu as merge pe 2 centuri la Podu Iloaiei si Targu Frumos si integral Pascani- Siret. 
Quote from: bim14 link=msg=438111Am virat 500 de lei in contul API pentru ca la final de 2024 sunt peste 50 de km de A7
Daca vom avea Focsani-Bacau la sfarsit de 2025, mai cotizez cu 500 de lei la API.

Striker

AUTOSTRADA A7 | Pod peste raul Buzau | Stadiu lucrari 31.03.2025
Mulțumim Răducu!