Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 15 Guests are viewing this topic.

voicul

+1 si felicitari pentru montaj.
Chiar ajuta expicatiile, pentru ca pana sa inveti locul, care cum e, UMB deja termina lotul!  :lol:

Dominik

Multumim pt filmare R@du ! Mai 6 deschideri si termina de pus grinzile la podul peste Bistrita  :) in schimb la podul peste canalul Bistria de la Rusi-Ciutea mi se pare ca stagneaza cu sudura la pilele metalice.
You're in Steelers Country

Allex

2:44 in stanga se poate vedea foreza in actiune pentru mutarea LEA 400kV
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

dr4qul4

La Rusi-Ciutea ma asteptam sa fie abia la inceput. Sunt foarte avansati. Nu-mi dau seama cand au rezolvat cu exproprierile si demolarile acolo. Era plin de case. Practic mai au doar 3 stalpi mari si inca 2 mici (imediat dupa Rusi- Ciutea).
Aproape au terminat cu productia de grinzi de beton pentru acest lot. Pare ca si cele de fier sunt in santier deja.
Oare termina anul acesta? Ce i-ar putea tine in loc?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

RobertH

Acum chiar se justifica progresul de 50%.

Foarte buna filmarea, se pare ca R@du incepe sa manevreze drona tot mai bine.  :)

panda_no 5

Avansul se vede de la o filmare la alta chiar de catre carcotasi.
Dar ia ganditi-va la intrebarea : Daca s-ar munci asa pe toate santierele de infrastructura din Romania???

voicul

^Mai sunt vreo 4 structuri fara grinzi pe ele, vreo 80 - 100 de grinzi am estimat eu, dar probabil in maxim 2 luni le fac si pe restul.

stedabc

Update de astăzi de pe brațul vestic al centurii: cca 30-40 de muncitori lucrează la spațiile de servicii, și se montează panourile rutiere pe centura propriu-zisa și pe DN 11 și DN 2 înainte de giratoriile aferente.

ovicor

Ma uit la nodul Buzau- vest, Spataru si realizez ca acolo vor fi niste conflicte de trafic intre cei ce urca pe A si cei ce coboara. Cred c-ar fi indicat ca in nod si in fata/spate sa se transforme banda de urgenta intr-o banda de circulatie cu 50 km/h, intre banda de decelerare si cea de accelerare.

danpandrea

^Dacă se păstrează trefla, cel mai probabil vom avea un nod ca la Constanța (A4/DN3).

LauR

Astăzi s-a montat panoul mare, pe DN2 și oficial de azi Moldova are primul indicator cu A7. :D :cheers:
Se lucra la indicatoare, dar marcajele încă nu au fost trasate (nici pe breteaua Vestică).

Ionut

PlayStation

Dupa 30 de ani de incompetenta, in sfarsit are si moldova autostrada

carient

@PlayStation, mai bine zis un ciot de autostradă.

pest1969

In 2010 erau inaugurati cei 17 km ai centurii Sibiu si in 2020 inca nu avem completat tronsonul Sibiu-Nadlac.
Sa speram ca cei 16 km din A7 vor fi completati ceva mai repede de 9 ani cu restul traseului din Ploiesti pana in Pascani.