News:

.

Main Menu

Poduri, pasaje și viaducte

Started by davyl, October 13, 2011, 04:39:05 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

paulmare

Esendy asta e cea mai recenta chestie care am gasit-o pe youtube (user Gellert Lapka), filmata cu telefonul din tren de pe podul paralel

Inseamna ca in iulie 2021 inca lucrau la el - daca mai apare Cristi Deme poate ne spune ce au facut cu macaraua mare acolo in iulie anul asta - scria la gazeta ca "podul e prea scurt" dupa ce l-a pus deme anul trecut pe reazeme, mie (asa ca parerolog, fara sa il fii vazut vreodata dupa "accidentul tehnologic") - prea scurt poate fi si pentru ca au indoit grinzile gemene de la calea de pod, poate au gasit vreo solutie sa il aseze totusi si le-a trebuit macaraua - schema statica e arc cu tiranti, cele doua arce sunt sudate de grinzile orizontale, podul transfera doar forte verticale la cele doua structuri (pila si culee la capetele arcului), ca si la cele cu grinzi simplu rezemate   
Mie imi pare ca lipsesc tiranti - poate s-au rupt in 2019 cand au indoit podul ? sau omul din nacela schimba tirantii afectati ?
Mi se pare ca e ca la masini indoite, ce e "dauna totala" la nemti, e reparabil la noi
2022 noul termen "asumat" de primaria Ulmeni si constructor care a intrat in insolventa la cerere

mspescaru

S-a scos din nou la licitatie pasajul peste M200 de pe centura Aradului. Poate de data asta se va si finaliza!
https://www.aradon.ro/aradon-stirile-judetului-arad/pasajul-din-micalaca-scos-la-licitatie-1451225/

tom_sawyer

Autorizatie nr. 55 - ,,Pod pe DN 13C km 1+200, peste râul Târnava Mare la Vânători"
MT

Autorizatie nr. 56 - ,,Demolare pod existent" din cadrul obiectivului de investiție ,,Pod pe DN 10, km 46+471, peste Bâsca la Cislău"
MT

epuru

Se pare ca au mai pus grinzi pe podul din Turda, din ce se vede din stream-ul Live (in timpul zilei).

ddfab

^ da. se pare ca montau grinzile pe ultima deschidere, la culeea dinspre Alba.

TibiV

Fix acum, ora 11.48, macaraua cea mare muta una dintre grinzile vechi...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

prd.marius

Multumim mult, Adisan.
Pare ca se va termina cu podul anul acesta. Sper sa se miste bine in continuare.

Dominik

In Decembrie se circula pe el  :D
You're in Steelers Country

TibiV

Quote from: raulbogdan23 on November 14, 2021, 11:06:14 PM
Am filmat azi progresul din ultima luna la podul peste Aries - Turda, DN1.
Enjoy!

Ce repede au montat cofrajele....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Sorinus

La Drajna au inceput? Proiectarea trebuia sa fie gata in August/Septembrie.

b1

Gândirea de grup presupune că valorile grupului nu sunt doar indicate, ci și corecte și bune.

Adisan