Infrastructura dupa job: PUM After Work Meetings

Started by Ionut, September 28, 2016, 11:13:45 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ionut

Baieti, este timpul cred sa ne si cunoastem, offline, intr-un cadru "oficial". Cel mai bine cred ca ar fi sa ne vedem intr-o zi de lucru, seara, dupa job. Asa am putea participa mai multi si este si comod sa ne vedem dupa programul de munca. Bem o bere, un ceai sau fiecare ce vrea. Si stam la povesti cateva ore. Cel mai important e sa ne cunoastem si sa mai dezbatem una-alta ca pe forum nu ne e suficient. :)

Propun asadar prima intalnire PUM After Work in Bucuresti, marti seara, 4 octombrie, la 18:30.
Locul? Veniti cu propuneri.

Cine se inscrie?

TibiV

Din motive obiective (jobul meu se termina pe la 19.00-19.30) nu pot ajunge la 18.30.

Dar daca planuiti mai multe beri/sucuri/cafele, cam pana la ora 21, atunci... count me in !
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Pai poti ajunge linistit pe la 20:00. Numai ca vad ca nu avem musterii. :lol: Poate e prea devreme. Dar nu conteaza, ne vedem noi doi. :)

dr4qul4

As veni si eu dar tb sa ajung....la sedinta de bloc.... de 5 zile nu am gaze. Ni le-au taiat in tot blocul pentru ca nu sunt instalate detectoare la toate apartamentele......Lege noua, negandita, ce sa-i faci.

Norocul meu ca nu foloseam prea des aragazul. Trebuie sa-mi iau un fierbator   :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

panzer

Quote from: Ionut on September 28, 2016, 11:13:45 AM
Locul? Veniti cu propuneri.
Eu beau apa deci imi e perpendicular unde mergem. Irish pub pe Titulescu (3 stati de metrou in zona), dar nu e loc de multi oameni; daca e frumos merge un Eden pe Victoriei. 15 lei Zaganu, 6 lei Harghita. :D (locuri de parcare pe Grivita).

@dr4qul4 - e sezonul. Am avut si noi apa calda oprita la inceput de Septembrie; am vazut o sedinta de bloc cam ca la coada la carne pe vremuri, mai sa il bata pe admin. Deh, 220 de apartamente; multi stelisti in bloc ca erau coordonati.

Io vin.

Ionut

Ionut

Baieti, spuneti-mi daca veniti in seara asta ca sa stabilim si un loc, in functie de cei care vin, sa fie mai aproape.
:cheers:

TibiV

Ionut

stangabriel

Si pentru mine ar fi mai bine saptamana viitoare. Ne mai scriem.

Ionut

Marti seara, 11 octombrie, 18:30. Ne vedem? Cine se inscrie? Ne adunam de data asta? :D

TibiV

Eu sunt pentru, ca si data trecuta.
Pana marti mi se va face o sete.... ;)

Xenos

dr4qul4

Ma bag si eu dar sa mergem undeva unde sa dea meciul!
Incepe la 7.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

Ionut

Propuneti voi un loc unde sa vedem si meciul.
La Trafic in Piata Alba Iulia? Dar cred ca trebuie sa rezervam. Sun eu dar dati-mi variante.