Drone și proceduri pentru filmări aeriene

Started by Ciprianul, March 06, 2016, 11:36:26 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JohannDB

Quote from: raulbogdan23 on June 05, 2024, 10:46:16 AMPana la primul accident serios, dupa poate ne cumintim.

FACETI NAIBI PROCEDURA CUM TREBUIE! 1 hartie completata online si trimisa unde trebe si 2-3 telefoane.

Powered by API/PUM imgur uploader

LE: Conform legislatiei UE in vigoare privind zborurile de UAV-uri acesta este un incident care ar trebui raportat.

Caut să văd filmarea, dar nu o găsesc repede.... De aceea, din ce văd avem un helicopter (mic... privat) care survolează zona filmată....  Stau și mă întreb cum survolează acel helicopter zona...?? Că gândindu-mă la cei cu aeronave private, sau cu plimbări de agrement cu avioane ușoare, helicoptere mici private, girocoptere, deltaplane cu motor, etc., pe care-i văd pe unde vrei și pe unde nu vrei, cât au ei trasa de zbor, înălțimea, culoarul de urmat, etc., etc. 
 Sau ei zboară precum în bancul cu vulturul care și pus o "sculă de fier și zboară pe unde vrea "scula lui", pentru că-l ducea aiurea greutatea obiectului......
  Așa că se naște întrebarea: când se anunță simultan, un dronar și-un "bmw"-ist aerian, care-i prioaritatea, sau care ce plan/culoar de zbor are de urmat FIECARE ??........
  Oare helicopterul din imagine cât de legal era în zonă și era pe traseul lui și la plafonul lui ??