[B] Pasajul Nicolae Grigorescu-Splai-Iuliu Hateganu

Started by Ionut, September 22, 2011, 07:38:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

lucian

TibiV

O filmare aeriana de la @adix aka Alberto Costea: [2 SEPT 2023] Lucrari avansate pe Str. Iuliu Hatieganu Bucuresti

Telvanni

Aici au facut alveola fix in functie de stalp. Sper sa nu ramana asa pe vecie.

danutzu_1069

dr4qul4

Nu ramane asa. Nu trece iarna si se infig cativa si remodeleaza
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

AlinAlecu

Vă atașez o filmare de la sol cu strada Iuliu Hatieganu din data 7 Septembrie.

Vizionare plăcută!

TibiV

Si o noua filmare aeriana de la @adix aka  Alberto Costea cu Hateganu dat in trafic:

survola

Cred că nu este 100% gata, adică de la intersecâia de la 4:50 ar mai merge mutat sensul spre Dâmbovița cu câțiva metri spre sere și creat spațiu median, pentru tramvai sau spațiu verde.
O fi o problemă cu expropierile și acolo.

danutzu_1069

Uita de tramvai pe relația asta...
Se va intampla... in alta viata...

Ionut

Sau când voi fi eu primar, gen. Ori într-un univers paralel.

Acum, doar întreb. Nu că ar fi asta cea mai enervantă chestie. Rozul ăla la tot ce înseamnă finisaje, borduri, pavaje, este marcă înregistrată a primarului de la 3? Că altfel nu îmi explic.

TibiV

danutzu_1069

Roz este mult spus.... As zice ca ... fura perspectiva... dar in cazul de fata, filmarea din drona... si poate redarea culorilor...
In realitate este acea coloare pe care o gasesti la toate pavajele de trotuare "reabilitate" de Guiță... pardon... Goiță, Nea Goiță... (un fel de caramiziu)

BIGRED1984

Negoita are stoc imens, va dati seama ca se intinde in 2 sectoare si in Ilfov, in Popesti-Leordeni si tot ii mai raman. (facuse el si la Unirii dar s-a opus omul ala rau)

danvoicu

Mai railor! Nu lasati si voi omul sa se laude ca fura. Legal.