[B] Pasajul Apărătorii Patriei

Started by danutzu_1069, October 30, 2023, 10:59:00 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 1 Guest are viewing this topic.

pestisorul

pestisorul

pestisorul

pestisorul

dr4qul4

Singurul Pasaj in executie in Bucuresti.
Avem 7 primarii. Macar 1 de caciula si tot era ceva.
Si asta mai mult sta decat avanseaza
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

danutzu_1069

Greu cu blesemățiile de relocări de utilități.  :lol:  :lol:

lucian

Am fi avut și altele cum este cel de la Dristor,dar deocamdată și acolo se lucrează doar la utilitati. De văzut,daca va veni ok-ul de la capitală pentru mai departe

medicul de garda

Poate ca problema Bucurestiului nu e lipsa de pasaje, ci managementul dezastruos al traficului si transportului public? Nu zic ca nu trebuie pasaje, dar vedeti ca Baluta si-a modificat singur avizele primite de la PMB pentru pasajele Aparatorii Patriei si Metalurgiei, simplificandu-le dramatic in asa fel incat linia de tramvai studiata in PUG nu va mai avea niciodata loc pe acolo, sau cel putin nu vor mai avea statiile loc in intersectiile respective, in cel mai fericit caz. Cartierul Berceni e astfel condamnat la trafic vesnic, transportul public devenind si mai putin atractiv decat era inainte...

Decat asemenea primari populisti care sa construiasca la nimereala ce ii taie capul in tot orasul (ca tot il mentionati pe cel de la Dristor), mai bine lipsa cativa ani, pana apare cineva fara alergie la transport pentru "saraki".
Trust me, I'm an east-european doctor!

dr4qul4

din cate stiu, pasajele de la Vitan si Dristor pastreaza si linia de tramvai. La suprafata, dar e si normal sa fie asa, pentru ca ai nevoie si de statie de tramvai in intersectii, si ca acesta sa vireze
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

medicul de garda

Ar fi chiar o performanta inediat pentru un primar de sector sa reuseasca sa distruga o linie tramvai deja in teren de decenii. Desi, orice e posibil, Baluta a distrus culoarul unic de pe Oltenitei, si face pe prostul cand e intrebat unde sunt gardurile... Deci, da, am ajuns sa apreciem primarii ca nu distrug ce e deja construit, nu se supara nimeni cand arunca cineva la gunoi un PUG intreg, si un sector intreg ramane fara echivalentul sudic al liniei 41  :-[

NB: nici pasajul de la Dristor nu e mare smecherie, fiindca Negoita nu tine cont in mod realist de metroul aflat sub intersectie la Baba Novac, o sa iasa pasajul fix in fata semaforului, ca la pasajul Marasesti, mare inginerie...
Trust me, I'm an east-european doctor!

dr4qul4

Eu zic sa vedem intai planul si dupa sa ne pronuntam.
Cu o intersectie excentrica la Baba Novac (mutata cat mai spre sud), ar putea sa iasa inainte de metrou. Eu zic ca e loc.
Probabil nu va mai fi loc de breteaua de intoarcere a tramvaielor. Cea nefolosita de mai bine de 10 ani.
Pana una alta, pasajele de pe Pallady au eliberat zona de trafic si a ramas si tramvaiul (desi acolo oricum aveam metrou, se putea renunta la tramvai dupa Bd 1 Decembrie, daca nu era depoul).

lucian

Liniile de tramvaie rămân așa cum sunt.Nici vorba de scoate sau de modificare a acestora. Va fi ceva,cum este la pasajul Mihai Bravu,cu linia pe mijloc ... S a dat ok ul pentru construcția acestui pasaj,într-un final?

survola

Întrebi despre pasajul de la Apărătorii Patriei?
Se lucrează deja la el.

TibiV

Pentru pasajul de la Aparatorii Patriei ai de la @pestisorul 4 postari cu poze fix la inceputul acestei pagini....
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

lucian

Nu,de cel de la Dristor că era discuția mai sus...