[B] Magistrala M5 Drumul Taberei-Pantelimon

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:29:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

minisoferul

Are serviciul de circulatie si poate dispune un echipaj acolo cum face in fiecare dimineata la intersectia de la Afi sau Lujerului sau altele din Sectorul 6. Am trimis acum si la cele mentionate de tine.

Claudiu T.

Intersecția de la piața Moghioros azi la ora 17. Coadă de mașini de la Favorit aproape in staționare.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

Xenos

Devierea este complet nejustificata pana in ziua in care chiar sapa ceva; se vede ca benzile ocupate sunt aproximativ 4, adica 2/3 din spatiul lasat. Este complet inadmisibil.

subway

Ca sa sape trebuie mai intai sa devieze pentru eliberarea amplasamentului, iar conditia in Dr. Taberei pentru orice deviere e sa lase doua benzi/sens.

Xenos

Subway, uita-te la imagine, acolo trebuie trei benzi,exact cum s-au lasat la toate devierile de pana acum, una spre stanga si doua in fata.
Vino cu masina pe acolo daca ai dubii. Si in orice caz trebuie marit timpul de semaforizare.

Imi zici tu cu mana pe inima ca se apuca de sapat ACUM?

voicul

Chiar daca se apuca de sapat acum ... cand termina?

Concluzia practica dupa mai multi ani de trait in RO: ghinion!  >:(

La un moment dat o sa termine si totul va reveni la normal. Pana atunci  >:(

subway

Acolo trebuie facuta o deviere de canalizare. Vor fi doua zone in mare suferinta in viitorul apropiat din cauza de sugrumari de trafic, Moghioros si Panduri.

TS30

Toata vara cand traficul era mai redus nu au miscat niciun pai pe tot tronsonul, in schimb se apuca acum sa sugrume intersectia cand incepe sa nu-i mai ajute nici vremea...

voicul

Vești proaste pentru bucureșteni: Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata în 2019

Ministrul propus pentru portofoliul Transporturi și Comunicații, Lucian Bode, a primit aviz pozitiv în comisia de Transporturi. Au votat 31 de parlamentari pentru, unul împotrivă și alți 10 s-au abținut. În audierea din comisie, Bode a anunțat că metroul din Drumul Taberei nu va fi finalizat în acest an și că sunt mai multe probleme în ceea ce privește proiectele mari de infrastructură. Ministrul a anunțat că va apela la DNA în privința litigiilor pentru care statul plătește sute de milioane de euro.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/aviz-pozitiv-pentru-lucian-bode-transporturi-vesti-proaste-pentru-bucuresteni-metroul-din-drumul-taberei-nu-va-fi-gata-in-2019-1209098

Ionut

Asta e veste/stire doar pentru unii. Eu zic din aprilie ca nu e gata.

voicul

Am zis sa fiu decent, ca deja m-a penalizat grupa CNAIR cu vreo -3 karma. Daca era altfel as fi zis:

Are curaj omul sa spuna asa ceva, bulversand zeci mii de oameni care au crezut, pentru ca doar asta li s-a zis, ca se deschide anul asta.

Poate data viitoare o sa zic asta.  :)

subway

@Ionut
N-ar strica sa prezinti si <dovada>, mai ales ca altii au spus-o mai inaintea ta...si nu asa la plezneala ci argumentat...
Din cate-mi aduc eu aminte prin aprilie defilai cu poze glorioase...de <captatio benevolentiae> la...mustataceala :)
Stii tu mai bine la ce ma refer...

GDPR

voicul

Bode confirmă: Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata nici anul acesta. Cuc: Din punctul meu de vedere se poate da în trafic

(Eu am pus articolul ca sa mai radem de cuC)
Răzvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor: Până să plec, nimeni nu mi-a spus că nu va fi gata  :lol: :lol: :lol:

https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/bode-confirma-metroul-din-drumul-taberei-nu-va-fi-gata-nici-anul-acesta-cuc-din-punctul-meu-de-vedere-se-poate-da-in-trafic-1212633

Claudiu T.

Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră