[B] Pasajul subteran Eroii Revolutiei

Started by Ionut, September 22, 2011, 02:13:14 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 4 Guests are viewing this topic.

Telvanni

Hai ca se exagereaza, nu o sa fie niciun turture p'acolo.
Incepe sa-mi placa cum arata (nu ca ar interesa pe cineva daca-mi place mie sau nu) insa ce nu-mi place este ca s-a ratat ocazia de a adaposti cumva oamenii care asteapta tramvaiul, atat vara de soare cat si iarna de vant. Pacat!

reiny2000

Sârmele alea sunt complet degeaba, nu te feresc nici de ploaie, nici de vânt. Probabil că Băluță avea o datorie de plătit. Mult mai ieftin și simplu ar fi fost să planteze niște copaci și să pună niște copertine normale.

bekxy

Stai, că peste țevile alea a mai apărut și un soi de plasă cu ochiul mare. Deci dacă e sa plouă cu pești, năvoadele își vor face treaba.
La ce ritm de lucru au, e mare minune dacă termină anul ăsta. Da', mă rog, fac artă. Bog'Artă!
Eu nu știu în ce ceașcă a văzut bă Luță că putea să termine până la începutul școlii.

Earthchild

Poate face o rețea de lumini ca la pasajul Pallady.

cosminn

Filmare de sus din 18 Septembrie - Alberto Costea

survola

Conform postării de astăzi de pe fb a primarului de sector 4:
,, Au fost montate două dintre cele trei scări rulante de la pasajul pietonal subteran Eroii Revoluției. 🏗
Aseară, TIR-uri pline cu bucăți mari din componentele escalatoarelor au sosit în șantier, iar constructorii le-au pus pe poziție. 🚛
La începutul săptămânii viitoare, va fi montată și ultima scară rulantă."

TibiV

De la Ionut Ivasca: Structura arhitecturală Eroii Revoluției 13.10.2023 / 09:00

Deci monteaza si ceva impotriva ploii...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

cred ca e doar impotriva soarelui. De la sol, plasa aia pare ca are gauri in ea. Acum nu stiu daca mai vine una impermeabila peste, dar nu prea vad pe unde s-ar scurge apa. Si mai ales, cum ar rezista la vant si chiar ninsoare.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

rt25

Oare pe langa accessul dinspre Bellu (cel cu scara rulanta) mai exista loc suficient sa treci cu un carucior de copil ? Ca nu pare sincer sa va zic...

paullie

lone_wolf32

Am trecut eu la inceputul saptamanii cu tramvaiul pe acolo... parea departe de a fi deschis... la gurile de acces inca se vedea betonul... a pus si balutza o filmare pe facebook acum cateva saptamani in care arata si interiorul pasajului

danutzu_1069

Tot baluta spunea ca zolele astea o sa monteze lifturile la accese....

Daniel G

Quote from: paullie on November 10, 2023, 07:55:51 AMMai exista ceva noutati pe aici?

A aparut cadrul metalic care acopera iesirea de pe partea Cimitirului Bellu. La confectia metalica din centru inca se lucreaza la montarea plaselor (tablă perforată expandată - similar cu ce este in Pasajul Unirii si la parcarea de la Piata Sudului). Ma intreb cat de prietenoasa este aceasta plasa cu porumbeii si alte pasari.

jonny

Daniel Băluță: ,,Eroii Revoluției va deveni un reper în Sectorul 4". Primarul promite trafic fluent în intersecție

Eroii Revoluției va deveni un reper pentru Sectorul 4.
Suntem deschiși la idei inedite, inspirate din orașele dezvoltate ale Europei, care îmbină utilitatea cu noutatea.
Prin lucrările pe care le facem în intersecție, vom asigura un trafic fluent: tramvaiele vor ajunge la timp în stație, pietonii vor circula în siguranță, iar șoferii nu vor mai fi blocați în trafic, a declarat Daniel Băluță într-o postare pe pagina de Facebook.

Ne întoarcem la ,,care să îmbine utilitatea cu noutatea". Un internaut îl întreabă pe primarul Sectorului 4, în comentarii, ce rol are structura metalică și dacă aceasta are un rol funcțional:

Nu am înțeles ce rol are toată acea structură metalică, care a costat mulți bani, din moment ce vorbim de un pasaj subteran..care e rolul funcțional al acelei structuri..?, întreabă Ion M.

Primarul Daniel Băluță a evitat să ofere un răspuns la această întrebare și a spus:

vorbim despre o lucrare mai amplă. De o intersecție lărgită, de mutarea pietonilor prin pasajul subteran si eliminarea trecerilor de pietoni de la suprafata, de legaura directă din subteran cu stațiile STB și cu metroul, de crearea de locuri de parcare.

https://b365.ro/foto-daniel-baluta-eroii-revolutiei-va-deveni-un-reper-in-sectorul-4-primarul-promite-trafic-fluent-in-intersectie-518368/

reiny2000

Structura are un rol artistic, imposibil de înțeles de către muritorii de rând. Ea poate fi produsă doar de către o singură firmă de pe planetă, dar cheltuiela și timpul pierdut cu siguranță vor merita.