Autostrada A2 București-Constanța

Started by Ionut, September 13, 2011, 03:53:26 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 14 Guests are viewing this topic.

iuli

Quote from: Ionut on June 29, 2012, 04:45:33 PM

Nu ma pot opri din admirat cum stau acei stalpi pe movilele alea fix in mijloc... Ma gandesc ca nu au sapat in jurul stalpilor de ieri pe azi ci de mult si ma gandesc ca posesorul acelei linii electrice e instiintat de cativa ani ca va trece o autostrada pe acolo si totusi nu se sinchiseste nimeni sa mute utilitatile. Si ne mai miram de ce uneori intarzie o autostrada, uite unul dintre motive.  :bash:
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

bogdymol

Quote from: iuli on June 29, 2012, 06:55:05 PM
Nu ma pot opri din admirat cum stau acei stalpi pe movilele alea fix in mijloc... Ma gandesc ca nu au sapat in jurul stalpilor de ieri pe azi ci de mult si ma gandesc ca posesorul acelei linii electrice e instiintat de cativa ani ca va trece o autostrada pe acolo si totusi nu se sinchiseste nimeni sa mute utilitatile. Si ne mai miram de ce uneori intarzie o autostrada, uite unul dintre motive.  :bash:

Intreaba-l pe nenea_hartia cum e cu relocarile de utilitati. O sa-ti explice el mai bine...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

iuli

Am vorbit si cu cei de pe Timisoara - Lugoj si cand au auzit de utilitatii reactia a fost ceva de genu:  :gaah:
Mai sugestiv nici ca se putea  >:(
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Ionut

A ajuns Silaghi pe A2?! Hm, ce liniste pe aici, se vede ca e weekend de vara. :D

Later edit: mi-am raspuns singur, Silaghi pe A2 luni. Hai sa vedem cat o amana. Eventual cu o zi inainte de alegeri.

Sfantu

p asta nu stiu daca vrea s-o amane ca e interesanta doar vara degeaba o deschide in decembrie (poate s-o grabeasca)
Harta Autostrada A1 A2 A3 A4 A6 inclusiv DN si DJ in judetele adiacente Versiunea medie 50MB  Versiunea mare 200MB

tonică

iete c-a ajuns nea ministrul uns si-n drum spre mare, cred ca nu l-a intrebat nimeni de ce i-a luat intr-atat de mult, caci de vreo 3 zile tot trebuia sa ajunga... ;)
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/breaking-news-pe-20-iulie-vom-avea-o-noua-autostrada-168627.html

Pun linkul articolului dar nu am inteles mare lucru din el, e o fraza acolo cu "...5 zile ănainte de inaugurarea de pe 20 iulie, ministrul Silaghi a anunțat că se nu se va putea circula de la Agigea la Murfatlar, pentru că vor trebui efectuate lucrări la sensul dinspre Murfatlar. " pe care mi-e peste putinta sa o inteleg.
Da-n mare se pare ca-n loc de 15 iulie, ultima data inaintata de constructor s-au mai adaugat 5 zile si daca nu mai iese vreunul cu vreo tampenie ca pe bucuresti-ploiesti, deschiderea va avea loc pe 20 iulie...

Ionut

Gata, avem stiri. Mare minune ca nu amana... Dar mai au timp sa amane pana pe 20 iulie.

QuoteDin 20 iulie se deschid circulaţiei tronsoanele de autostradă Cernavodă-Medgidia şi Medgidia-Constanţa

,,Pe 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavodă se dă drumul în regim de drum naţional, cu indicatoare de drum naţional, cu restricţiile de circulaţie de drum naţional, cu elementele de siguranţă de drum naţional, tocmai pentru a facilita accesul turiştilor la mare. Sectorul de la Medgidia la Constanţa, inclusiv Centura Constanţa, va fi deschis în regim de autostradă, cu toate semnalizările, cu toate elementele de circulaţie în regim de autostradă", a declarat ministrul Silaghi, citat de Agerpres.

sursa: Adevarul

E bine, dar sa nu ne grabim.

ciprebbe

pai inca nu cunoastem schema lui Silaghy?......daca se amana se anunta pe 18 amanarea....pt siguranta traficului...ca si la A3
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

bogdymol

Sa inteleg ca pe 20 Iulie bucata asta de autostrada:

... va fi mai sigura decat asta tot pe 20 Iulie (avand in vedere ca A3 se deschide pe 1 August)?

Ok...
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Ionut

:lol: Nu intelegi tu... el stie mai bine cum e cu siguranta traficului. Mare mizerie cu A3, mare de tot.

rrs

@ tonică
faza cu 5 zile: circulatia o sa fie inchisa pentru 5 zile pe tronsonul deschis acum din A2 (Murfatlar - Ct) pentru finalizarea trecerii A2 peste DN3
eu asta am inteles

Ionut

Da, exact, circulatia pe Murfatlar-A4 va fi inchisa 5 zile pentru ca la Murfatlar este nevoie sa se conecteze segmentele. Sensul giratoriu va zbura de-acolo.

http://www.youtube.com/v/paeslXCM5rs

Ionut

Cei de la Capital vin cu niste poze:

sursa: Capital

bogdymol

Da, acum m-am lamurit. Pare mult mai sigura decat A3 :yes:
drumurile mele