Drumul Expres DEx4 Turda-Dej

Started by danpandrea, August 26, 2019, 11:47:19 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

raulbogdan23

Obiectiv: Drum Expres DEx 4 Legãtura A3 - DN 1 loc. Tureni | filmare completa
Data filmare: 04.04.2025
Constructor: DIMEX 2000 - Con-A - Autotehnorom

Enjoy!

andreita

87%? eu zic ca e la limita limitei pt 17 mai. Dar exista progres. Nu misca rau pt primul contract. Doar ~3 luni intarziere.

horatiu.cosma

Webuild și Aktor în aprilie, aici în mai. De o vreme, vizitează toate thread-urile Zâna Măseluță. Măcar de s-ar și rotunji "vistieria" API din toate exploziile astea de hiper-optimism  :D .

trifrazvan1977

Chiar si cu zana maseluta in vizita eu pot sa pun pariu cu oricine pe 200 lei in contul API ca nu e gata in mai (de 17 mai nici nu mai vorbesc).

TibiV

Cred ca nici Zâna Măseluța nu s-ar baga la un asemenea pariu....  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Ionut

Este dezarmant câtă energie, timp, nervi și câte explicații trebuie date ca să dezminți o gogoașă a ministrului. Dezarmant.

alexV

Quote from: andreita on April 04, 2025, 04:49:11 PMpt 17 mai.

Pe 18 mai e turul doi de alegeri. Minciuna/promisiunea ministrului PSD/Nordis Grindeanu vine in acest context.

dragos76

încă 3 luni pe puțin.

raulbogdan23

Eu zic ca urmatoarele saptamani pana la Paste sunt critice pentru o deschidere in iunie candva.

Ce ar trebui sa se intample:
- sa mute traficul de pe DN1 pe noul pasaj, ca sa se poata apuca de ultima bretea si de corpul DEx de langa pasaj
- sa toarne beton la viaductul Paraul Racilor
- sa toarne beton la pasajul peste drumul comunal
- sa finalizeze armatura la DC85

Ma astept ca poate au gandit hidroizolatia la structuri ca o etapa secventiala, termina la DN1 se muta la pasajul de dupa A3, apoi revin la pasajul dintre DC85 si drumul comunal, viaduct Paraul Racilor, DC85 ultimul.

Traim si vedem, pana atunci incarcam bateriile la drona.

andreita

eu am un pariu pentru mai. pierd, merg bani catre API. Da, sunt mai optimist din fire :)

TibiV

Optimistului ii sta bine cu mai putini bani in cont...  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alin2pas

Nu vor avea cum să finalizeze lucrările în mai, dar oricum câteva luni de întârziere raportate la atâția ani în care nu s-a făcut nimic nu ar fi un dezastru, mai ales că nu se pierd fonduri europene. Mai problemă e cu alte porțiuni de drum rapid, unde nu se pot permite întârzieri ale lucrărilor (implicit nici ale plăților) pentru că se pierd banii europeni din PNRR. Bine, asta dacă nu se pierd acei bani din cu totul alte motive, precum pensiile speciale  :p

roberthpop

Daca era un constructor cu mai multa experienta, gen UMB, sigur gaseau calea de a o obtine o extensie de timp buna care sa le permita darea in trafic inainte de termen!
Roberth Pop