[CT] Retail

Started by Harry, December 18, 2013, 06:20:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Harry

Zi plina azi. S-au eliberat CU pt Lidl si Kaufland de la Brick precum si pt Dedeman Bratianu

dekolor

Se mai asteapta eliberarea unor acte pentru Kaufland Mamaia Nord? Ma asteptam sa inceapa deja lucrarile, pe teren nu s-a miscat nimic.

Harry

La Dedeman Bratianu se lucreaza la turatie maxima.

Harry

Inca un pas spre extinderea TOM, discutam practic de dublarea suprafetei.

METROPOLIS INVESTITII IMOBILIARE SRL ȘI CARREFOUR ROMANIA SA   BD. TOMIS nr. 391, loc. Constanţa, jud. Constanţa, România   DEVIERE REŢEA DE CANALIZARE PLUVIALĂ

Harry

kitsune

Da' de ce nu traducem titlul în românește? Gen "Regele Chiftelei"?
Și pe puiul din Kentucky la fel, să fie PPdK (Pui Prăjit din Kentucky) pe modelul canadian:

Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Earthchild

Și coliba cu pizza pița.

Harry

Canada e...canada. Chiar nu e un exemplu de urmat. In ultima perioada (ultimii 2 ani) am avut "drumuri" destul de dese acolo si am vazut multe chestii care nu-s ok. Ca sa dau doar un exemplu, aproape de centrul Vancouver, la 2-3 strazi de Chinatown si oarecum la o aruncatura de bat de o sectie de politie. Ieseam din apartament in parcare sa ma sui in masina, un drogat cu un skateboard lovea in geam, incerca sa..el stie ce, ca in masina nu era nimic... Am apucat sa0i car vreo 3 pumni in cap pana afugit. Politistii stateau la 30-40 de m sprijiniti de masina si se uitau. Am un sac intreg de intamplari de genul din Canada si USA, inclusiv de coruptie - gen candelabre de milioane de dolari puse sub poduri, oricat de mult iubesc USA, au multe probleme.....

kitsune

Ha, ha, East Hastings...

Nu. Eu ziceam de canadienii mai francofoni din est, care traduc tot.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Harry

Poza primita de la un prieten. Kaufland Brick

Harry

Pe bulevardul Brătianu s-a demolat fostul complex Prefabricate Dobrogea pentru a se demara proiectul de edificare a celui de al treilea magazin Dedeman din oraș, recent elaboratul PUZ ne arată că acesta este doar un prim pas, proiectul fiind unul mult mai amplu, și va cuprinde în etapa 2 un restaurant de tip drive-in, dar și un strip mall.

Magazinul Dedeman va fi alcătuit din 3 corpuri de clădire:

• Sera: parter, 2.305 mp construiți
  • Magazin: parter înalt+etaj parțial, 14.684 mp construiți la sol, 15.235 mp construiți desfășurat
  • Drive-in: parter înalt, 2.698 mp construiți

În etapa a doua se vor edifica:

• restaurant drive-in: parter, 1.300 mp construiți
  • strip mall: parter, 4.426 mp construiți

Harry

Kaufland Brick vine la pachet cu un Pepco

Harry

Se pare ca o sa avem inca un Lidl. De aceasta data langa Hornbach.

Harry

Subway in Petromul de la iesirea spre Valu

Harry