[CT] Retail

Started by Harry, December 18, 2013, 06:20:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Harry

dr4qul4

Ai idee care este schema de preluare?
Toate Galeriile Cora (cred ca 7 erau toate) au devenit Supernova, iar Hypermarketul Cora din ele a devenit Carrefour.

Sa inteleg ca cei de la Carrefour au cumparat doar hypermarketurile Cora, iar restul galeriei a fost luat de altcineva? Sau Supernova este tot o marca a Carrefour (pentru ca hypermarketurile initiale Carrefour erau in centre denumite SHopping City).

Banuiesc ca este prima varianta (Carrefour a preluat doar hypermarketurile), pentru ca au trimis notificari tuturor chiriasilor sa nu mai foloseasca denumirea de Cora ci este obligatoriu sa foloseasca denumirea de Supernova.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Harry

Cora vanduse centrul comercial de cv vreme si ramasesera  doar cu hypermarketul. Care a fost preluat de Car4. Partea interesanta e ca mai exista un spatiu, sort of, pe Traian in fostul proiect WTC, pe care Car4 il cumparasera...

Harry

S-a deschis IKEA in Supernova

Dominik

Centrul IKEA e la fel de mare ca cele din Bucuresti si Timisoara ?
You're in Steelers Country

kitsune

Este doar centru de comenzi
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Harry

E showroom + centru de comenzi.

Harry

In 3 zile se deschide BK City Park

Harry

Al doilea McDrive se va construi in cadrul parcului de retail care se edifica in Bratianu. 

Harry

Lidl Hornbach

Si peste drum se lucreaza la ceva. Cred ca tot retail.

kitsune

Harry

Au inceput angajarile pt Popeyes

Harry

Update Lidl Hornbach

Si extinderea Metro

Harry

In doar 16 zile....Lidl Hornbach.

kitsune

Mă întreb cărui public se adresează Lidl-ul ăsta în condițiile în care în jur sunt doar ateliere/depozite etc. (peste drum Raja), iar cea mai apropiată casă este la cca. 400m (la rândul ei la o distanță de 600m de Lidl-ul de pe Brătianu.
Chiar și cartierul care se va construi cândva în locul lui Comcm este la 1 km distanță (și mult mai aproape de Lidl-ul de pe Baba Novac).
Nici parcare nu prea văd să aibă (doar dacă nu o folosesc pe cea de la Hornbach).
Și sincer, dacă mă duc la Hornbach să iau șuruburi și mă opresc la Lidl să iau brânză, mă bate consoarta că amestec fiarele cu mâncarea.