Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 75 Guests are viewing this topic.

Bogdan.j

1992: Omenirea i-a pierdut pe Benny hill,Marlene Dietrich,Anda Calugareanu,Radu Tudoran. Am aparut eu. :D
Si vis pacem, para bellum.

user201

Quote from: mishu77 on October 08, 2012, 03:14:30 PM
Quote from: user201 on October 08, 2012, 01:54:18 PM... dar oricand se face mi se pare cu un risc mare de accident cu circulatia neoprita.

Nu ii opreste nimic sa faca picioarele podului sub trafic si cand aseaza grinzile sa opreasca circulatia o zi sau doua cum sa intamplat la Arad, cand Alpine au pus grinzile la podul care intersecteaza actuala centura Arad. Orice solutie se adopta o sa fie o mare problema. Trebuia lasat nodul cum a fost in SF nu mutat in partea cealanta din cine stie ce interese si totul decurgea normal. As se scarpina in cap aiurea ...
Daca s-a facut si la Arad atunci e ok si sa lucreze cu trafic de masini. Oricum si eu sunt fanul deschiderii oricarui chilometru de autostrada.

Klaudiu!!!

http://www.zf.ro/companii/joi-se-deschide-autostrada-pe-care-o-parcurgi-in-5-minute-si-care-a-costat-50-mil-euro-10176045

Urat titlul articolului.......

LE:UMB-ul chiar a dat clasa multor companii straine, putina sustinere din partea presei le ar trebui,totusi este o firma romaneasca cu care ne putem mandri,Nu? Mai bine ar fi sunat Autostrada construita in 13 luni sau Centura Timisoarei gata in timp record etc......Oamenii aia chiar au pus suflet in ce au facut si s a vazut asta, merita toata aprecierea noastra cred eu!! bravo UMB

boer_escu

Quote from: rasvan2006 on October 08, 2012, 09:31:05 AM
ce a fost mai greu a trecut pentru Astaldi (viaduct sacel)...ce a ramas este doar "campie"

Eu unul n-as zice ca ce a fost mai greu a trecut si mai ales ca 'ce a ramas este doar campie'. Sa nu uitam ca viaductele gemene de la Sacel dinspre Sibiu sunt inca neatacate pe o portiune de cel putin 500m.

mitsu

Quote from: claudiu!!! on October 08, 2012, 10:12:08 PM
http://www.zf.ro/companii/joi-se-deschide-autostrada-pe-care-o-parcurgi-in-5-minute-si-care-a-costat-50-mil-euro-10176045

LE:UMB-ul chiar a dat clasa multor companii straine, putina sustinere din partea presei le ar trebui,totusi este o firma romaneasca cu care ne putem mandri,Nu? Mai bine ar fi sunat Autostrada construita in 13 luni sau Centura Timisoarei gata in timp record etc......Oamenii aia chiar au pus suflet in ce au facut si s a vazut asta, merita toata aprecierea noastra cred eu!! bravo UMB

A alunecat si zf-ul spre latura aia a presei adresata prostilor. Un titlu idiot, care arunca in derizoriu un lucru remarcabil. pacat...

panda05

Alpine toarna pune asfalt de zor pe lotul lor, la interconectarea cu Centura Arad. :D
IT Manager

Ionut

Quote from: panda05 on October 09, 2012, 09:36:03 AM
Alpine toarna asfalt de zor pe lotul lor, la interconectarea cu Centura Arad. :D

Buna veste, buna! Multumim!
O mica erata daca-mi permiti (de la tine am pretentii): asfaltul se asterne, nu se toarna. Betonul se toarna. :)

madad

Quote from: mitsu on October 09, 2012, 08:40:30 AM
Quote from: claudiu!!! on October 08, 2012, 10:12:08 PM

A alunecat si zf-ul spre latura aia a presei adresata prostilor. Un titlu idiot, care arunca in derizoriu un lucru remarcabil. pacat...

L-am citat pe Claudiu, deoarece mi-a placut reactia lui  :)

From: madad
    To: zf@zf.ro; zf24@zf.ro;
    Sent: Tuesday, 9 October 2012, 8:50
    Subject: Articolul scris de Andreea Neferu

Buna ziua,

referitor la articolul "Joi se deschide autostrada pe care o parcurgi în 5 minute şi care a costat 50 mil. euro" scris de Andreea Neferu, as vrea sa va trimit parerea mea si a celor de pe forumurile de infrastructura PeUndeMerg.ro si SkyScraperCity.com. (Noi suntem cei care filmam lunar autostrazile din avion si publicam pe Youtube filmarile ca sa vada toata lumea ca se lucreaza).

Constructorul UMB chiar a dat clasa multor companii straine, putina sustinere din partea presei le ar trebui,totusi este o firma romaneasca cu care ne putem mandri,Nu? Mai bine ar fi sunat Autostrada construita in 13 luni sau Centura Timisoarei gata in timp record (cu 7 luni inainte de termenul scris in contract) etc......Oamenii aia chiar au pus suflet in ce au facut si s a vazut asta, merita toata aprecierea noastra cred eu!! bravo UMB

Invitam toata presa sa culeaga informatiile corecte de pe site-ul nostru PeUndeMerg.ro. Noi publicam aproape zilnic poze si lunar filmari din avion cu autostrazile romanesti si o facem din pasiune pe banii nostrii.

Va asteptam acolo,

Numai bine
    madad

savagedanyro

Felicitari.
Poate se trezesc si fufele sa nu mai emita elucubratii prin presa de dragul senzationalului.
...live the moment...

Ionut

Buna initiativa, merci fain pentru efort! Nu mi-as face in schimb sperante prea mari. :) Nici macar de la ZF.

Ah, sa nu uit: avem si thread special pentru astfel de actiuni, pentru comunicarea cu MT/CNADNR, institutii publice & stuff. A se vedea ce succes fulminant am avut eu. :D Noi macar sa ne facem datoria sa-i tragem de urechi, ideea e sa nu fiti dezamagiti daca nu va baga nimeni in seama. Si mai ales sa nu o luati personal, nu merita.

davyl

@madad@ Super initiativa!

Succes fulminant, daaaa: nici pana in ziua de azi n-ai primit vreun raspuns, ionut! Nici alba, nici neagra!
Sorry de off-topic!

Super vestile cu asfaltarea pe sectiunea Alpine. Multumesc tuturor acelora care mi-au incantat ochii cu superbe foto!

Klaudiu!!!

Un alt articol, acelasi autor:
http://www.zf.ro/analiza/autostrazile-in-prag-de-toamna-ritmul-de-constructie-a-incetinit-pe-soselele-construite-din-bani-europeni-10178888

"Cel mai important avans din ultima lună de vară s-a înregistrat, la fel ca şi în lunile precedente, pe primul lot al autostrăzii Timişoara-Lugoj, cu o lungime de circa 9,5 kilometri: peste 14%."
"Deşi are ca termen estimativ de finalizare luna aprilie a anului viitor, primul lot al autostrăzii Nădlac-Arad (22,2 kilometri) înaintează de asemenea foarte greu: doar 1,1% în luna august, iar stadiul fizic general se ridica la începutul primei luni de toamnă la doar 7,2%. Autostrada este construită de firma Romstrade (controlată de omul de afaceri Nelu Iordache) alături de portughezii de la Monteadriano Engenharia e Construcao"

Asa DA!!!

davyl

Bun articolul cu analiza stadiului lucrarilor! Poate ca dupa initiativa lui madad, domnisoara a inceput sa citeasca forumurile si a facut, in sfarsit, un articol pertinent!

Cat despre Via Carpatica, daca nu ma insel, s-a mai vorbit deja pe forumuri, subiectul fiind discutat inca de acum 1-2 ani... Ionut, ma insel sau am dreptate?

panda05

Quote from: davyl on October 09, 2012, 10:44:18 AM
Super vestile cu asfaltarea pe sectiunea Alpine. Multumesc tuturor acelora care mi-au incantat ochii cu superbe foto!
poate pe maine pun si ceva poze de la asfaltare ...
IT Manager