Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 54 Guests are viewing this topic.

radutm

QuoteLotul 1 Timisoara – Lugoj, aproape gata. Se asteapta inaugurarea
Lucrările aferente celor 10 kilometri ai lotului 1 din autostrada Timişoara – Lugoj sunt (aproape) finalizate. Tot ce era lucrare de construcţie e finalizat, se mai lucrează la curăţenie, amenajări peisagistice. De aşteptat mai este doar a fi inaugurată. Când... nu se ştie încă.
Sursa: http://www.tion.ro/lotul-1-timisoara-%E2%80%93-lugoj-aproape-gata-se-asteapta-inaugurarea/1181892
cont inchis

Shhhh

@Ionut: dar de ce esti atat de suparat? Din ultimele tale 5 posturi, 3 sunt despre cat is de rai guvernantii. Credeam ca nu se discuta dpdv politic pe-aici.

Ionut

Quote from: Shhhh on October 05, 2012, 01:10:24 PM
@Ionut: dar de ce esti atat de suparat? Din ultimele tale 5 posturi, 3 sunt despre cat is de rai guvernantii. Credeam ca nu se discuta dpdv politic pe-aici.

Prietene, nu-i o strategie buna sa te iei de mine pe forumul moderat de mine. :o Daca ai ceva de comentat la adresa mea fa-o te rog printr-un mesaj privat. Iar legat de ultimele 5 posturi ale mele, wtf, unde ai vazut tu politica?! :weird:

tonică

Pare-se din zvonuri cum ca din deva-orastie se va deschide doar deva-simeria caci pe celalalt tronson ar fi probleme mari.
Insa cum deschid ei deva-simeria fara grinzi pe podul bretelei legatura cu dn-ul? Si mai ales cu zona aceea unde din filmul lui eurocopter dadea impresia ca mai au inca jumatate din turnarea pilonilor? A devenit cu cantec acel tronson de autostrada si asta in principal de cand au inceput sa sape lucrari deja facute pentru ca uitasera/omisesera trecerile acelea subterane din tabla.
Ne-ar fi fost de mare folos o legatura la strabag/straco care sa ne dumireasca fie si cu anonimatul necesar...
N-are nimeni vreun unchi/nepot/verisor pe-acolo?.. :D

lautaxi

Am eu pe cineva sofer la straco  o sa il sun imediat si va spun...

Ionut

Pune-l sa-si sune seful, apoi spune-ne. :)

lautaxi

de tipul asta care e sofer nu am dat dar am un prieten care sustine ca se lucreaza agresiv la iesirea de la Simeria Veche si in o luna si doua sapt ar putea fi gata toata iesirea (s-au adus deja materialele pentru podul peste linia ferata)

tonică

Daca vei avea cum, rogu-te sa-l intrebi de stie ce se intampla la km 9 ( cu aproximatie ) si de ce sunt acolo intr-asa de in urma. Din ce am inteles, dar din surse nesigure, sunt probleme mari cu ceva izvoare, infiltratii si consolidari cu coloane forate, piloni precum cei de langa giratoriul cu soimus... ;)

mmcliviu

La iesirea de la Simeria ieri dupamasa descarcau traversele si cat de curand o sa le vedem montate. Iar la aceea portiune este foarte mult de lucru din cauza acolor izvoare. ceea mai buna varianta ar fi acel pat gros de piatra mare si piatra de rau care sa creeze un strat de filtrare si in acelasi timp o rezistenta crescuta la terasament, doar ca prima data am inteles ca sau facut niste piloni in sol pentru stabilizare.

lautaxi

Am fost pana la fata locului sa fac niste poze ca sa vedem exact ce e la Simeria Veche la acel pod peste calea ferata, o sa le postez dupa ora 19.( se lucra bine)
oare ce s-a intamplat cu comentariul lui SHHH ca a disparut???

anacronox

merci lautaxi. voi ajunge si eu cam spre sfarsitul lunii la deva si voi incerca sa fac cat mai multe poze.

rrs

QuoteComunicat de presă
Compania NaŃională de Autostrăzi si Drumuri NaŃionale din România anunŃă participanŃii la trafic,
că în data de 07.10.2012, în intervalul orar 00:00 - 03:00, se închide circulaŃia rutieră pe DN 7, pe
sectorul cuprins între km. 356+620 – km. 356+820, pentru 2 intervale a câte 20 de minute
fiecare, acestea alternând cu intervale de deschidere a traficului pentru fluidizare.In perioada de
deschidere a traficului rutier, circulaŃia se va desfăsura, alternativ, pe o singură bandă de circulaŃie.
RestricŃionarea temporară a traficului în această zonă este necesară pentru montarea grinzilor la
pasajul superior aferent autostrazii Orăstie-Sibiu.
Dirijarea si informarea participanŃilor la trafic vor fi realizate prin piloŃi de circulaŃie care vor fi în
permanenŃă la capetele sectorului de drum restricŃionat. Conducătorii auto sunt rugaŃi să respecte
semnalizarea temporară aferentă închiderii circulaŃiei.
InformaŃii suplimentare privind starea reŃelei de drumuri naŃionale pot fi obŃinute de la Dispeceratul
Companiei NaŃionale de Autostrăzi si Drumuri NaŃionale din România S.A., la numerele de telefon
021/9360; 021/264.33.33 sau pot accesa pagina de internet a Companiei NaŃionale de Autostrăzi si
Drumuri NaŃionale din România (www.cnadnr.ro/SituaŃia Drumurilor NaŃionale).
Biroul Comunicare al CNADNR-Sa

http://cnadnr.ro/docs/comunicate/Comunicat%20%20inchidere%20DN%207,%2005.10.2012%20.pdf

Ionut

Uite si dreptul la replica, sa nu ma mai spele pe dinti userii noi ca fac politica. :o

QuoteDeputatul liberal Teodor Atanasiu: ,,Nu sunt probleme cu finanțarea lucrărilor la autostradă"

,,Am vorbit cu ministrul Transporturilor și mi s-a spus că nu sunt probleme cu finanțarea autostrăzii, mai ales că, în mare parte, banii vin de la Uniunea Europeană și nu de la Guvernul României, care participă doar cu 15%. Aceste decontări se fac, nu pe situații de lucrări provizorii, ci pe anumite etape mai mari, în care trebuie să fie clară data lucrărilor, iar deocamdată nu s-a ajuns la acea dată, încât lucrările să poată fi decontate. Probabil că sunt probleme în a asigura finanțarea lucrărilor până la data respectivă, la încheierea etapei respective", a declarat Teodor Atanasiu.

sursa: Alba24.ro

Va las pe voi sa comentati sau sa trageti concluziile.

Mai devreme sau mai tarziu vom avea surse din ce in ce mai bine plasate. Romania chiar merita o informare corecta. Sunt convins ca vom avea cu timpul suficienti colegi cu suficiente surse astfel incat sa putem oferi informatii precise. Mult mai precise decat unii politicieni sau decat presa. Intre timp, MT/CNADNR ar face bine sa vorbeasca si cu noi, prostii de pe forum, si cu presa, si cu opozitia. That's a fact, MT/CNADNR nu raspunde desi prin lege trebuie sa o faca.

anacronox

dap. (sat)anasiu stie doar sa dea din gura. poate sunt totusi Probleme doar cu cofinantarea. totusi, din cate stiam platile sunt oprite de UE pentru proiectele de reabilitare DN (posdru parca) si pe cele de autostrazi (trans) inca din vara. daca gresesc sa ma corecteze cineva care are date mai noi.