Autostrada A1 București-Nădlac

Started by Ionut, September 13, 2011, 12:10:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 86 Guests are viewing this topic.

dorum

:cheers: :cheers:

...sa fie primiti!!! :)

OLE,OLE,OLE...UMB VICTORIEEE!!!!
HAI UMB!!!...baga mare!!!

:) :) :)

PS: oare le-or fi virat in cont si aia 8 bani??? :)

radutm

Quote from: dorum on November 27, 2013, 09:00:06 PM
Am facut o plimbare de cateva ore pe toate DJ si DC care intersecteaza TM-Lug lot2 si mi-am pus pe GPS toate punctele de interes, de unde o sa incep sa pozez/filmez cand se apuca TS de lucru... N-am facut poze ca nu aveam ce poza deocamdata...

De fapt s-ar putea totusi data viitoare cand am timp de plimbare, sa pozez ambele sensuri ale viitoarei autostrazi din aceste puncte, sa avem peste 1,5-2 ani o imagine despre evolutia tronsonului... :)
Mi-ai luat-o inainte, si eu mi-am facut un plan cu toate punctele de pozat, dar nu chiar atat de profesionist ca tine. Abia astept sa se dea drumul la lucrari:)
cont inchis

dorum

...las' ca ne organizam noi vineri seara... :cheers: :cheers:
...punem noi tara la cale :)

dorum

asa e...un contribuitor l-a pus, altuia nu i-a placut si l-a scos...fiecare are dreptatea lui, nu ma bag...

savagedanyro

@dorum

huh ???

vineri seara ??? unde ??? cand ???
...live the moment...

alexandru_neagos

Quote from: Ionut on November 27, 2013, 03:21:23 PM
Daca vreti sa vedeti tronsoanele desenate destul de precis si cele care sunt doar in plan, vedeti aici:
http://www.openstreetmap.org

Harta pe openstreetmap e realizata cu imaginile satelit de la BING, pe portiuneile care se vor da in folosinta in Decembrie mai sunt doua mici bucati la est de Sebes la Cuta si la vest pana la granita cu Hunedoara.

In cazul in care colegii care au facut filmarile pe autostrada cu masina au facut si trackuri GPS le-as fi recunoscatori daca mi-ar dona aceste trackuri pentru a pregatii harta inainte de deschiderea tronsoanelor.

mersi fain

Ionut

@savagedanyro

Heh, va fi o intalnire secreta (no bine, acu' nu mai e secreta) doar pentru cativa membri. Daca vreti intalniri deschise ale membrilor comunitatii in orice oras din RO sau din afara (pe unde mai sunt membri), dati un semn aici pe threadul dedicat. Discutam acolo. Vedeti Member Map si adaugati si voi pin pe harta pentru a sti in ce oras sunteti.

Now back to A1. :cheers:

ovicor

Ciprian a sters tronsoanele neinaugurate inca, vezi postarea lui "dincolo",cu argumentele sale.

dorum

Ionut

^ Doru, asta este pentru Nadlac-Pecica, da? (Fostul lot Romstrade.)
Predictii personale? Comentarii? Mai dureaza pana vedem un "verdict" final?

dorum

Da, fostul lot Romstrade...au fost 2 contestatii la CNSC, ambele respinse... contestatorii sunt CCCF Timisoara si PORR; ambele au depus recurs la CAB; in 04.11 CAB a respins recursul CCCF; in 14.11 era termen pt recursul PORR, insa datorita absentei partilor s-a amanat pe astazi...

Parerea mea este ca nu vom avea astazi pronuntarea, insa nu cred sa aiba sanse reale de castig PORR in fata Astaldi-Max Boegl...

Vedem...

Tavi

Rahat! Ce naiba e asta?

28.11.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 3 recurs
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document:     

... fara nicio alta explicatie? ... Asta nu imi suna bine deloc ...  :(

dorum

:) :) :)

...amana cauza e scris acolo din 14.11
...n-au modificat de atunci
...nu e real
...ultima actualizare a dosarului e 21.11

sublimu

Quote from: Ionut on November 27, 2013, 07:20:11 PM
Huh? ??? Nodul Izvin este pe Google! E terminat (pe jumatate). Nu am inteles ce nu stii.

M-am incurcat in stiinta... Nodul de pe TM-Lugoj 1 ma gandeam ca e la Remetea :) nu la Izvin. Intrebam de fapt de nodul de la Topolovat de pe TM-Lugoj II.
Daca e la Topolovat distanta pana la Sanovita nu e asa mare in ideea ca s-ar deschide mai repede pana la nod...

Mersi @Dorum

Ionut

^ Ce a pus Doru este foarte bine. Nodul Izvin e facut 50% deja, apoi pana la intersectia cu A6 mai este nod doar la Topolovat, exact cum a pus Doru. La Sonovita nu este proiectat nod, probabil nu va fi nimic, nici macar ceva temporar. Daca Tirrena doreste sa faca o fapta buna o sa lucreze tare de tot la inceput in zona Topolovat-Sanovita pentru a deschide nodul Tolopovat astfel incat sa poata fi folosita bucata dintre A6 si Topolovat.