Harta calității drumurilor din România

Started by vancouver, August 22, 2013, 08:51:36 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

qew00

DJ592 Buzias - Timisoara
La iesire spre Buzias spre Bacova - gropi si atentie. La pod la TImis iar e soseaua destul de rea cu ceva gropi.  Mosnita Noua- Timisoara - decopertat, si e zona de lucrari, largire la 4 benzi va dura ceva. Inclusiv noaptea la ora 12 din cauza lucrarilor era aglomerat.

Din cauza acestor lucruri, eu zic ca poate fi pus la Verde per total. Sunt si portiuni de albastru ,dar s-au mai rarit. Astfel incat nu prea mai reprezinta o alternativa asa buna pentru Lugoj-Timisoara la DN6 sau DN6+A1.

pasadia

^ Nu stiu de nici un Floresti pe DN2G, dar DN2G e ok-ish, adica verde. Nu merita albastru caci e ingust, cu extrem de multe viraje, sate, accese in lateral, fara acostament, etc... Dar asfaltul si marcajele sunt ok.

nasty

Mulțumesc!
1) DN2G este trecut parțial galben pe hartă, deci ar trebui verde.

2) DN3: porțiunea Călărași - bac - Ostrov - Cobadin
nu are DJ asfaltate de verde/albastru spre Mangalia/Costinești/Eforie?

Pe hartă nu e nimic și ar fi varianta la autostrada f aglomerată pt cei care vin spre București din Vama Veche/Mangalia/Saturn/Venus/Cap Aurora/Jupiter/Neptun/Olimp/Costinești.

Ionutz

Salutare,

Are cineva informatii ceva mai noi legate de starea drumului/reparatiilor pe DN 76? Ma intereseaza cu precadere segmentul Vascau - Varfurile - Ionesti (limita AR-HD), ca acolo auzisem ca e mai rau/in lucru. Multumesc anticipat.

klausro

DN15D Vaslui-Podeni a fost complet refacut, merita albastru. Mai departe DJ248 intre Podeni si Iasi a fost reparat, merita macar verde, reparatiile sunt de buna calitate.

vancouver

Varianta noua:

(click pentru rezolutie mai mare)

ATENTIE: Rezolutia pozei este acum ceva mai mare decat la variantele anterioare. Cel mai bine descarcati poza cu harta pe calculator si deschideti cu windows sau altceva, ca sa puteti modifica marimea cum e mai convenabil. (hint: cel mai bine in full-screen si dati sa se vada marimea reala).

Am datat harta 04.09.2020, pentru ca apare M4+A3 Bihor deschise, dar cu prelucrarea datelor sunt inca un pic in urma, am ajuns undeva pe 04.08 - deci o luna in urma. Imi propun sa ajung la zi cand deschid Iernut - Chetani.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

vancouver

Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

vancouver

La o privire rapida pe harta observam ca dintre DN-urile cu o singura cifra numai DN4 nu este inca reabilitat, iar cele cateva zone galbene de pe DN6 mi se par de asemenea o rusine (CNAIR-u, se aude). Sper ca mica zona galbena de pe DN2 de fapt este si ea deja refacuta (Hanu Ancutei - Motca), poate confirma cineva. E bine ca a disparut galben de pe DN7.

@pasadia, poate ne mai tii la curent cu DN11. Ramane galben + rosu pe Brasov-Chichis? Mai ramane o bucata galbena intre Tg. Secuiescu si Bretcu?

DN66 - poate stie cineva: ramane acea mica zona galbena din defileu?

pasadia

DN11 a avut parte de multe lucrări în pandemie și în mare măsură situația s-ar îmbunătățit peste tot. Sectorul din judetul Brașov a fost reasfaltat în întregime (nu peticit, ci reasfaltat), așa că l-aș pune verde (sau albastru).

De altfel cred că singura bucata neasfaltata complet in ultimii 3 ani este acum cea dintre limita de județ BV/CV - Cernat (bucata care în trecut era cam cea mai buna calitativ din întreg DN11). Știu că prin iulie, când am fost ultima oară, erau semne că vor asfalta (sau macar petici) bucata Cernat - Moacșa), însă cred că s-au preocupat mai mult de bucata Tg. Secuiesc - Bretcu, cea asfaltata in ultimele 2-3 luni.
Cu asteriscul că pe serpentine, în zona de coborâre spre Oituz, e o bucată neasfaltata, de mai puțin de 1km, in zona alunecărilor de teren - sper sa intervină și acolo cu coloane forate, un zid de sprijin, etc și apoi să repare complet.

Pentru cei care tranziteaza DN11, cele mai rele sectoare acum sunt bacatile prin cele 2 municipii: TG. Secuiesc și Onești. In sărăcia lor nu cred că vor avea bani de reparații prea curând.

Florin Cojocaru

DN 17B. Prin ,,orașul" Broșteni nu e albastru, cel mult verde.

Florin Cojocaru

DN 2 e albastru PÂNĂ la Siret. Din Siret până în vama cu Ucraina(4 km) este galben.

Cuneo

Cineva se ocupă cu dezinformarea și nu e OK. DJ682 de la Birchiș la Bata e galben, iar de la Bata la Lipova e verde. Circul săptămânal pe acest drum, voi pune poze în următoarele zile. Chiar nu e normal să modificăm harta după orice părere neavenită.

gruiarew

Stai calm. Am pus și eu filmare și tot aia e. Eu zic ca-i de verde nicidevum de roșu. Cel puțin Birchiș- Făget. La fel a fost și pentru Sebeș - Nod Cunța. Cu tot cu filmări abia s-a transformat din verde în albastru. Oricum DJ-ul ăla nu ajută pe nimeni în afară de chiar cine are treabă pe acolo.
'You can't cheat an honest man. Find somebody who wants something for nothing, then give him nothing for something.'' -- A Hater's Synthesis

Cuneo

Da, dar cine are treabă și vede roșu, ocolește. Am fost acum două săptămâni și pe DJ 707A(B) Săvârșin - Birchiș e de galben fără probleme. Birchiș - Zăbalț la fel, iar Zăbalț - Lipova verde. Dacă primele două e posibil să fi fost roșu, acum sunt reparate. Zăbalț - Lipova a fost tot timpul de verde.

LittleWanderer

În județul Maramureș:

- DC 68 (Lăpușel - Arieșu de Câmp) - galben - plăci de beton și foarte strâmt, în special în localități;
- DC 85 (Arieșu de Câmp - DJ193) - galben - plăci de beton și foarte strâmt, în special în localități;
- DJ 193 (DC85 - sensul giratoriu cu DJ108A, inclusiv podul peste Someș) - galben - foarte prost întreținut;
- DJ 108A (sensul giratoriu cu DJ193 - intrare localitate Tohat) - galben cu albastru - se reface în întregime, se lărgește la standarde;
- DJ 108A (intrare localitate Tohat - limită județ Sălaj) - galben - foarte prost drumul, pe plăci de beton;

În județul Sălaj:

- DJ 108A (limită județ Sălaj - DN1H, inclusiv centura Jibou) - albastru - bine pus la punct;
- DJ 108A (DN1H - exact până la ieșirea din limita administrativă a orașului Jibou) - galben - sunt câteva gropi exact în curbă, că de nu ești atent, te îmburzi de nu te vezi   :);
- DJ 108A (limita administrativă a orașului Jibou - DN1G) - Albastru;

- DN1G se reasfaltează în întregime, din ce am observat - Albastru cu totul până la autostradă.

Nu reușesc să mă conectez la hartă de aceea le-am scris aici. Drumul l-am făcut pe data de 06.09.2020.

Asta dacă ajută pe cineva.  :)