[AR] Centura Arad

Started by Dominik, April 12, 2018, 02:52:26 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

bogdymol

Am trecut pe acolo vinerea trecuta seara. Nici urma de miscare. Santierul e exact cum mi-l amintesc ca arata si acum 2 ani. :ohno:
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

alexandru_m

Marti dupa-masa erau 6 insi acolo. 3-4 fierari betonisti urcati pe o pila care puneau ceva armatura, restul jos uitandu-se la ei. Mobilizare exemplara.

alin_simeriaveche

Nu inteleg de ce este asa de blestemata acea centura...tot asa a fost si cu pasajul de langa CET Arad

alecu26

OK...am inteles ca sunt probleme la relocarea liniilor...dar nu ne miscam si noi mai cu talent la cofrari si armari la pilele alea ramase de izbeliste? Sau chiar sa ajungem sa punem grinzi pe pilele finalizate?

Pentru 5...6 muncitori pe santier, sunt mult prea multe birouri/containere in organizare...si banuiesc ca de acolo curg valori destul de mari pentru revendicarile antreprenorului.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

GDPR

Am lucrat si eu cu astfel de firme. Pun pariu ca au angajat un "Claim Manager", iar tot personalul TESA lucreaza toata ziua la claimuri. Chipurile daca e un colt al santierului in care nu pot sa lucreze, de fapt nu pot sa faca nimic, tot santierul e afectat, ba chiar mai mult.

alecu26

Pacat ca Implenia isi murdareste mainile cu asa ceva.
Tot nici o miscare? O poza ceva de acolo?
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

TibiV

Ce aduce nou stirea asta?!...
Santierul ala este pustiu de 10 ani...  O:-)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alecu26

Aici de ce nu a mers Cuc? Aici de ce nu se reziliaza?

GDPR

Implenia e pusa doar pe claimuri, nu pe treaba. Evident ca au avut si au in continuare front de lucru.

alecu26

Proiectul asta banuiesc ca e la Basulescu in curte. In fine...a fost...

Cuneo

O nouă ieșire pe Centura Aradului: de săptămâna trecută se circulă în sensul giratoriu de pe strada Cometei (VIDEO)

https://www.arq.ro/o-noua-iesire-pe-centura-aradului

alecu26

Tot asa inghetate sunt pasajele de la Arad?

NGC

Care pasaje? Mai e doar unul in "lucru".

[176380] / 21.06.2017: "Execu?ie lucrari pentru obiectivul ,,Pasaj denivelat pe centura de ocolire Arad (DN7 km 540+248) peste CF Arad - Bucuresti" (finalizare lucrari rest de executat)"
    Depunere oferte: 21.08.2017 04.09.2017 11.09.2017
    Oferte deschise in 11.09.2017: 4 oferte
    Stadiu actual licitatie: Contract atribuit in 11.04.2018 conform anuntului de atribuire [188012] / 14.04.2018 catre IMPLENIA (loc 1)
    Valoare estimata:  33.273.726,38 RON fara TVA
    Valoare atribuire: 21.567.382,26 RON fara TVA

Nu am informatii la zi, dar din ce stiu, se pierde vremea si parca erau niste claim-uri active.