[SM] Centura Carei

Started by GDPR, May 09, 2018, 04:29:55 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

perfidus

^^ din filmarea cu drona se vad foarte multe lucrari ramase de executat(si pe la terasamente dar in special pe la rigole). Nici o sansa luna noiembrie pentru VO Carei. Ne-am saturat de termene nerespectate, chiar nu se pot abtine?
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

pasadia

10% intr-o lucrare care presupune un DN1+1 nu cred ca se compara cu 10% dintr-o A. Pe de alta parte e adevarat ca nici capacitatea constructorilor nu e similara. Cat priveste termenul... impresia mea e ca filmarea e cam din singura zona cu lucrari mai "complexe" ramase de facut. Vad ca pasajul peste CF e intr-un stadiu mult mai avansat decat era in vara... Eu zic ca sunt sanse.

klacsma

Da, este filmata o portiune mica de ~1 km intre DN1F (catre Tasnad) si CF.
Pe doua din cele patru sensuri giratorii (catre Tiream si Satu Mare) se circula deja, nu stiu spre Petresti (Oradea) care-i situatia:
https://portalsm.ro/2018/10/fotogalerie-imagini-cu-noul-sens-giratoriu-de-pe-dn19-legatura-cu-centura-careiului/

klacsma

Centura Carei - avans zero in 2018
- cel putin conform situatiei CNAIR   :)
Tot la 88% apare si in centralizatorul de noiembrie. 

Daca s-a pastrat ritmul din octombrie (?), si daca s-au facut relocarile (?), presupun ca pe 1 decembrie va fi gata...

klacsma

Chiar se confirma sfarsitul lunii, ca termen de finalizare , pentru VO Carei !
Conform presei, luni a fost in vizita directorul CNAIR de Cluj, si a constatat ca mai lipsesc doar niste marcaje, iluminatul pasajului si a sensurilor giratorii !
CNAIR va putea astfel (probabil) adauga 10,5km, la km inaugurati in 2018. Drept ca dupa >6 ani, cu o singura banda pe sens, si un singur pasaj.... doar pe noi din zona, ne va ajuta.  :)

pasadia

Si poate cu ocazia asta o sa inceapa si municipalitatea Carei sa investeasca in strazile locale, inclusiv in cea care reprezenta traseul DN19 pana acum. Nu de alta dar sunt deja multe muncipalitati care, iritate de faptul ca s-au trezit cu traseul DN-urilor in brate si cu tot traficul de tranzit aferent, investesc foarte putin sau deloc in intretinerea acestor trasee. Iar lista e lunga: Turda, Fagaras, Onesti, Sighisoara, Medias, Miercurea Ciuc - asta doar ca sa le pomenesc pe cele care, probabil, ar avea ceva resurse financiare dar aleg intentionat sa asiste la degradarea infrastructurii.

GDPR

manuel.matias.503

Sa deschis circulația pe centura Carei!

Ionut

cristi5

Stie cineva dupa ce normativ e facuta centura? Pare latime mai mare de 10m.

ciprebbe

Deci nu e deschisa !!! Luni vine cestrim bla bla... Teste... Poate prin 15 deschid
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

klacsma

O fi fost a vizita inopinata a CNAIR.
Alaltaieri, primarul declara inca ca spera intr-o deschidere in ianuarie !    :o
link cu poze:
https://www.presasm.ro/fotogalerie-careiul-are-centura-sanse-sa-se-deschida-circulatiei-peste-o-luna/

Alta veste, tot in presa locala: lansarea licitatiei pentru podul nr. trei din orasul Satu Mare !
https://www.presasm.ro/e-oficial-se-face-licitatia-pentru-al-treilea-pod-executia-va-dura-30-de-luni/

manuel.matias.503

Da, my bad, acuma l-am ascultat pana in capăt, ma luat valul camd l-am văzut pe prefect p-acolo, sorry

klacsma

conform
https://opiniedecarei.com/2018/12/12/veste-buna-centura-careiului-va-fi-receptionata-saptamana-viitoare/

"Recepția lucrărilor de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) va avea loc cel mai probabil marțea sau miercurea viitoare."