Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Adisan

Corect, filmarea este facuta duminica, cum de altfel mai toate filmarile mele sunt facute in weekend. Din pacate nu imi permite timpul sa ajung pe santiere in timpul saptamanii. Dar poate tot raul spre bine, ma pot apropia mai bine de unele zone fara sa deranjez pe nimeni, iar imaginile de ansamblu si continue ni le ofera AlinC (youtube Z, sper sa nu gresesc)

lupualb

Surpriza! Pe renumitul pod de la iesirea din Lancram, care va face legatura A10 cu A1 spre si dinspre Sibiu lucrau doua, repet DOUA echipe.  O echipa de vreo 27 oameni spre Sibiu si inca una de vreo 10 spre Deva.  Cei dinspre Deva lucreaza de ceva timp pentru ca au ajuns cu fierul pana la deschiderea de langa DN.

ddfab

^ nu este surpriza. tot cu 2 echipe au lucrat la armare, care au inceput din cele 2 capete ale viaductului. am mai postat si eu aceeasi informatie zilele trecute si AlinC i-a filmat. poti vedea ultima lui filmare de la nod Sebes.

esendy

nu se pot deschide bretelele turda-deva si deva-turda?

danutzu_1069

Nu, pentru ca nu-s asfaltate pasajele si nici jonctiunile făcute...
Nu, pentru ca nu-i vointa...
Nu, pantru ca... Puzzaroti...

rocklee

am citit informatia pe care a puso aici  AlinC....Despre acea insula de intoarcere pentru a intra in orasul ALBA cand cobori de pe A10....am fost curios cum este ...si am tras o fuga pana acolo savad MIRACOLULsi sa o incerc .... :o

sincer nu ma prea incanta ...solutia ....aseara am  asteptat putin sa intorc ....dar cand va fi la ore de varf  ex ora 16 -17 .... trebui sa dai prioritate la doua sensuri de mers care vor fi todeauna aglomerate ...si in aceasta situatie ai cam de  astept sa intorci .... e cam cum ai iesi de pe un drum lateral sau dintr-o curte ...sa faci stanga ... 8)

https://www.google.com/maps/@46.0422069,23.5629063,3a,75y,290.86h,78.6t/data=!3m6!1e1!3m4!1szRlW8pIG7JVuanjPuYSAtQ!2e0!7i13312!8i6656

un sens giratoriu era cel mai simplu ...expropiata si darmata acea casa care este exact in margine drumului ...de langa puctul de intoarcere

totul este doar parerea mea .... :)

vancouver

^un sens giratoriu era mai bun doar pentru cei care intorc. Atunci toti de pe drumul principal trebuiau sa acorde prioritate celor putini care intorc, respectiv sa incetineasca f. tare chiar si cand nu e nimeni care intoarce.

Ar fi fost profund injusta solutia sensului giratoriu. Pentru 0,1% din trafic care intoarce trebuie ca 99,9% din trafic sa fie deranjat...
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

rocklee

VANCOUVARER... acolo este un drum lateral ....in princpiu nici nu trebuia acea insula ....doar trebuia sa intri pe acea iesire din strada laterala si sa faci stinga in DN ....si ce au facut ...au facut doua intrari si doua iesiri una langa cealalta .....dupa cum se vede in imagine  :D :lol: :lol:.

si am spus este doar parere mea ... :D

dr4qul4

acolo trebuia sa ai banda dedicata dupa ce intorci. Adica sa extinda sensul de intoarcere la 2 benzi putin mai devreme decat au facut-o. Asa ai fi dat prioritate doar sensului de pe care veneai.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

florinalba

Ciudata solutie, cand totul se putea rezolva cu un simplu sens giratoriu. Dar se pare ca la cineva ii plac desenele pe asfalt.

danutzu_1069

E plin de conflicte de trafic... Cred ca au gandit cu dosul...

florinalba

S-a discutat in 14.12.2020 de solutia asta dar normal aici trebuie investitii mari si de durata.
Quote from: florinalba on December 14, 2020, 08:34:32 PM
Quote from: alin2pas on December 14, 2020, 11:30:44 AM
În locul giratoriului provizoriu de la intersecția cu strada Dacilor poate fi realizat unul definitiv la intersecția cu strada Gemenilor, cu modificarea bretelei de pe ieșire de pe drumul de centură astfel: