Autostrada A10 Sebeș-Turda

Started by ciprebbe, April 05, 2013, 03:16:31 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 21 Guests are viewing this topic.

Duta C

Multumiri @Adisan pt efortul depus :p

NewBest

Am trecut in seara asta pe lotul 1 si erau montate primele panouri antiorbire cam pe 50m intre Oarda si podul peste Mures.
Nu zic ca nu trebuie montate si astea, dar observ cum pizza stie in continuare sa priotizeze cele mai urgente si importante operatii, mai ales ca inca sunt zeci de intreruperi in parapet pe tot lotul, atat in cel lateral cat si in cel median...

A, da, si aici inca sunt bidoane...

Adisan

Va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa :) si tot la fel de mult ma bucur ca pot fi utile filmuletele mele. Eu filmez din pasiune, ma bucur ca am descoperit acest forum, invat si aflu multe de aici, lucru care ma face sa cred ca voi mai continua mult si bine acest tip de filmari :)
PS: nu ma deranjaza daca postati voi filmuletele mele aici, chiar daca am venit pe acest forum nu tin "mortis" sa postez eu, oricum am de lucru stiva sa cosmetizez un video inainte sa il postez pe youtube, asa ca o sa privesc postarile voastre tot ca pe un favor :)

danutzu_1069

@Adisan, cred ca am mai zis-o, calitatea procesarii dar si a filmarii in sine este una calitativ superioara... so, keep it up!
:)  :cheers:

ddfab

dupa cum zicea si colegul de mai sus,pe lotul 1 se monteaza paletele antiorbire. se monteaza pe profile rectangulare atasate la distantierele care sustin parapetele( deci nu folosesc sistemul de atasare a paletelor direct pe glisiera de protectie). foto de ieri seara...

ddfab

iar pe lotul 2, in curba Oiejdea, s-a montat parapete metalic in zona subtraversarii autostrazii de catre DN1. deci se apropie deschiderea circulatiei pe vechiul amplasament. foto de ieri dupa-masa. azi de dimineata, era finalizat montajul, pe ambele laturi ale DN1.

tot aici, in zona, este mentinut un finisor, sus pe terasament.

zi buna sa aveti...

florin74

Nici o filmare, nici o poza sa vedem desfasurarea de forte Marcu la Aktor? Am inteles ca se concentreaza pe portiunea dintre Teius si Aiud.

TibiV

Pe pagina YouTube cu filmarea lui Adisan din nodul Sebes (aici) apare urmatorul comentariu:

"A&G99
acum 22 de ore
Hai că e frumos astăzi am aflat că le-au plecat 18 fierari au rămas doi să vedem când gata ia Podul mai bine îi plăteau și nu plecau"

Cei din zona, stiti ceva despre subiectul asta?...
Mi se pare foarte grav... Nu de alta, dar cu 2 fierari este cam greu de armat&suprabetonat podul/viaductul peste raul Sebes...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alexa_adrian2001

apropo de Marcu: am fost foarte uimiat sa vad o basculanta in Oradea, zona Vladeasa.  O:-) ce-or fi facut pe aici oare?

TibiV

Ptiu, ptiu, sa scuipam in san, sa nu le fie de deochi...  O:-)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

florinalba

Nici urma de Marcu , la Teius.

gicu

Sunt ceva alegeri prin Alba de s-au mobilizat așa?

pest1969

Cred ca se grabesc ca sa vina apoi pe A0...

voicul

Asta vroiam sa scriu si eu: se simt presati de A0  :lol:

Oricum mai e ceva (mai mult de) munca. Vine si vara si grecii cam stau la soare vara  >:(
Daca termina in 6 luni, chiar si la final de an ... tot e bine!

@AlinC  :cheers: