News:

Tur de forță pe A0, 12-13 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1.

Main Menu

Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 3 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

Vorba lui Scriosteanu, înainte de termen. Am văzut mai devreme un utilaj de frezat pe A1 in dreptul pasajului peste A1. Deci posibil sa se apuce de devierea pe A1, ca să facă pila pasajului.

26ld

Drum Expres Craiova - Pitesti - Tronson 1 - 06.03.2025 (Back to work - #ozaltin #strade, #dex12)

Multumiri autorului!

PaulS

Se lucrează 24 de ore din 24, pe lotul 4 al DEx 12, pentru conexiunea cu A1.
Antreprenorul are peste 700 persoane mobilizate în șantier și folosește peste 200 de utilaje și echipamente specifice.
Pe această porțiune nefinalizată a lotului 4 din drumul expres Craiova-Pitești, antreprenorul efectuează în acest moment mai multe tipuri de lucrări precum:
- așternere mixturi asfaltice
- lucrări la terasamente și suprastructură drum
- lucrări hitrotehnice, drenaj, casiuri, rigole
- lucrări la structuri ( placi suprabetonare, hidroizolații, plăci racordare, sferturi de con)
- săpături, umpluturi, îmbunătățiri teren fundare

https://www.facebook.com/Drdpcv/videos/997718995794143

GIV

nu m am uitat la clip, dar numarul de muncitori mi se pare cam exagerat..

AdrianB1

Clipul de pe FB e pe sarite, nu ai cum sa iti faci o imagine de ansamblu.

oneLess

^^ Da, așa este , au exagerat cu peste 700 persoane mobilizate în șantier , eu am numărat doar 698 !

Anul trecut până spre început de mai erau de 1.000 de ori mai mult decât zero persoane.
Și utilaje. A filmat și API.

Bine că au interes să termine !

Nu se lucrează mai repede dacă se poluează topicul cu postări inutile! ^^

Xrailer

Dar nu am vazut deloc miscare la pila mediana la A1, deci clar nu vor termina in luna Mai.

M_Z

Quote from: oneLess on March 10, 2025, 08:40:07 PMAnul trecut până spre început de mai erau de 1.000 de ori mai mult decât zero persoane.

Adică...zero?! 

archaeus

@Xrailer pare ca vor deschide pe bretelele scurte initial

oneLess

Da @M_Z , era înmulțire cu zero ! Și la muncitori și la utilaje .
Colegului i-a picat cu împărțire !  :D

Asociația Pro Infrastructură

Drumul Expres DEx12 Pitești (Oarja/Catanele)-Colonești - 28.02.2024

Din prezentarea clipului

Quote... Din păcate, lipsa de capacitate a antreprenorului cuplată cu decizia politică a dus practic la părăsirea șantierului, cei de la UMB mutând utilajele și muncitorii pe alte șantiere, în special pe Autostrada A7 și pe Centura Timișoara. ...

S-a repopulat șantierul în jur de 1 mai 2024.

M_Z

@oneLess buna asta! Trebuia să o zică cineva așa pe de-a dreptu.

Oricum pentru cei care se mira de cifrele de personal ar trebui să știe că includ și șoferii, deservenții de utilaje, personal tesa, laborator, topo etc. așa că să nu se aștepte să vadă o armata de oameni sus pe poduri. iar la cei cu loturi apropiate unde se lucrează cu aceleași echipe se pontează la dublu.

horatiu.cosma

Plus că dacă e reală informația că lucrează 24/24, e schimbul 2 care nu se vede în imagini, că e la nani.

In schimb ce nu prea îmi place mie e lipsa periilor pe asfalt. Aplică emulsia aia și apoi asfaltul direct peste praful ăla gros. Țin minte pe Sebes - Turda 2 că după ce ani de zile au circulat cu traficul de șantier pe binder, aproape că i-a pus consultanța să curețe cu periuța de dinți. Dar pe șantierele UMB nu există așa ceva, "consultanța sunt eu", zise Dorinel.

oneLess

Apărut ieri prin media, probabil filmare DRDP Craiova.

Bogdan Vladu l-a găsit la o rezoluție mai bunicică!

Lucrări non-stop pe lotul 4 al DEx12 pentru conexiunea cu A1

M_Z

@horatiu.cosma păi să-i arătăm și asta.

Exact 30cm are stratul de pământ de umplutură  :lol:

Bag de seamă că vor să ne arate că se poate și mai rău ca să nu ne mai plângem de trambulinele de pe t2 și t3.

oneway

Umbrarescu merge cu elicopterul, nu le simte :p
A0S3 - Aprilie/Mai 2025